Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Στεγανοτητα μπουκαλας

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Στεγανοτητα μπουκαλας

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 19 Σεπ, 2014 14:46

Εχω πισω μια μπουκαλα τυπου ρεζερβας. Το θεμα ειναι οτι οποτε ανοιγω πισω το καλυμμα της ρεζερβας ωστε να το καθαρισω βλεπω και ειναι τιγκα στο χωμα. Δηλαδη μπαζει σκονες απο το δρομο. Οι σκονες ειναι σε ολο το χωρο πισω, αλλα και μεσα απο το καπακι της μπουκαλας που ειναι η πολυβαλβιδα και το φλοτερ. Ειναι φυσιολογικο αυτο?
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Re: Στεγανοτητα μπουκαλας

Δημοσίευσηαπό george7009 » Παρ 19 Σεπ, 2014 15:12

Πιθανόν να μην έχουν στεγανοποιήσει το χώρο που βγαίνουν τα σωληνάκια της μπουκάλας στο κάτω μέρος του σασί ....
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Δημοσίευσηαπό famas1 » Παρ 19 Σεπ, 2014 16:49

Μα είναι ορθάνοιχο το άνοιγμα. Αφού βλέπεις κανονικά τον δρόμο κάω από το αυτοκίνητο. Και νομίζω ότι έτσι είναι ο σωστό, ώστε σε περίπτωση διαρροής να φεύγει προς τα έξω.
Άβαταρ μέλους
famas1

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 19 Σεπ, 2014 19:05

Εχετε και σεις σκονες στο χωρο της ρεζερβας? Δηλαδη μετα απο μια πορεια σε χωματοδρομο βγαζω με φαρασι το χωμα απο μεσα. Ειδικα η πολυβαλβιδα με το μανομετρο αναμεσα στη μπουκαλα εχει καλυφθει με πεπλο χωματος.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό NickSt » Παρ 19 Σεπ, 2014 19:19

Στο πολύ σημαντικό αυτό ερώτημα νομίζω πρέπει να δώσουν την απάντηση οι Τεχνικοί - μέλη του Forum , όπως έχουν κάνει σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα..Ηλία ακούς ?????.. :ymapplause:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 19 Σεπ, 2014 21:39

κατι σου εχουν κανει τσαπατσουλικα ουτε χωμα πρεπει να βρισκεις στο πορτ μπαγκαζ σου ακομα ουτε και νερα αν βουτηξεις μεσα σε λιμνη, απο την τρυπα την μπουκαλας εκει που φευγουν οι σωληνες και τα καλωδια εχει ενα πλαστικο εξαρτημα, τωρα ή αυτο δεν εχει σωστη εφαρμογη με την δεξαμενη ή η τρυπα που ανοιξανε στο πατωμα του αυτοκινητου ειναι μεγαλυτερη και χωρις στεγανοποιηση σε σχεση με το πλαστικο εξαρτημα ή τελος στις τρυπες για τις βιδες που κρατουν την δεξαμενη εχει γινει κακοτεχνια.
σε καθε περιπτωση πρεπει να πας στον εγκαταστατη σου και να το ξαναφιαξει σωστα γιατι σε περιπτωση διαρροης υγραεριου αυτο θα βρεθει στο εσωτεριο του πορτμπαγκαζ.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό NickSt » Παρ 19 Σεπ, 2014 22:56

Αν και δεν άνοιξα εγώ το θέμα , πολλά ευχαριστώ στον Ηλία , ..δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα απαντήσει αμέσως , όπως άλλωστε κάνει πάντα. Νομίζω τώρα ότι πολλοί απο εμάς θα "ψαχτούμε "λιγάκι" ( και εγώ μαζί ) γιατί μάλλον έχουμε ένα "θεματάκι" με το συγκεκριμένο .
Μπράβο και στο φίλο μας που το παρατήρησε και έκανε τη δημοσίευση !!!! :thumbup:
NickSt

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 20 Σεπ, 2014 01:17

Να σαι καλα NickSt, αλλα τι εχει παιχτει με το θεμα? Ειναι κανεις που αντιμετωπισε καποιο σοβαρο προβλημα με το συγκεκριμενο που περιγραφω?
gkazakias

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 20 Σεπ, 2014 14:32

gkazakias έγραψε:Να σαι καλα NickSt, αλλα τι εχει παιχτει με το θεμα? Ειναι κανεις που αντιμετωπισε καποιο σοβαρο προβλημα με το συγκεκριμενο που περιγραφω?

Τώρα που άνοιξε το θέμα , νομίζω ότι θα γίνει "ψάξιμο". Εγώ πχ έχω το αντίθετο απο εσένα . Είναι όλα ερμητικά σφραγισμένα και πίστευα ότι έτσι πρέπει να είναι , διαβάζοντας όμως ότι σε περίπτωση διαρροής πρέπει να υπάρχει δίοδος διαφυγής , η επίσκεψη στον εγκαταστάτη μου στην πρώτη ευκαιρία , είναι μονόδρομος..μπράβο και πάλι που το πρόσεξες , νομίζω είναι πολύ σοβαρό θέμα που αξίζει την προσοχή όλων μας....
NickSt

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 20 Σεπ, 2014 15:44

Θα παω σε εναν εγκαταστατη να ρωτησω σε λιγες μερες και θα σας ενημερωσω.
gkazakias

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες