Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

KIA pro ceed 2009 north itali N.I.G.S και λαμπακι μηχανης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

KIA pro ceed 2009 north itali N.I.G.S και λαμπακι μηχανης

Δημοσίευσηαπό nontasDrama » Πέμ 25 Σεπ, 2014 18:51

για σας παιδια...το αεριο εχει μια βδομάδα που το περασα, αν και δεν παρουσιάζει καποιο προβλημα μου εχει αναψει λαμπακι μηχανης. το ειχα παει στο μαστορα και το έσβησε . τωρα μου ξανα αναψε παλι και θα παω το σαββατο παλι να το δει.. μου ειπε οτι μαλλον εχει φτωχό μείγμα και γιαυτο αναβει το λαμπακι και οτι αυτο το κανει στιγμιαία αλλα το αμαξι αν αναψει το λαμπακι μενει αναμένω ..στον δρομο δεν εχει κανενα προβλημα και αλαγη απο αεριο σε βενζίνη και το αντίστροφο δεν την καταλαβενεις και στο ρελαντι ειναι μια χαρα... επισης απο την ιδια εταιρια ειχα και στο παλιο μου αμαξι αεριο peugeot partner 2004 μοντελο για 15000 χιλιομετρα και δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε λαμπακια ουτε τιποτα.τωρα την Κυριακή μαλλον θα το ξαναρυθμησει και βλεπουμε αλλα ηθελα να ακουσω και καμια αλη άποψη μεχρι τοτε..
nontasDrama

Δημοσιευσεις: 18

Re: KIA pro ceed 2009 north itali N.I.G.S και λαμπακι μηχα

Δημοσίευσηαπό nontasDrama » Πέμ 25 Σεπ, 2014 18:52

αυτο ειναι το αυτοκινητο .. http://autogasforum.gr/viewtopic.php?f=20&t=2882
nontasDrama

Δημοσίευσηαπό labros » Πέμ 25 Σεπ, 2014 19:14

Όταν ανάβει το λαμπάκι ο εγκέφαλος καταγράφει κάποια βλάβη. Τι έβγαλε το διαγνωστικό;
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό nontasDrama » Πέμ 25 Σεπ, 2014 19:21

labros έγραψε:Όταν ανάβει το λαμπάκι ο εγκέφαλος καταγράφει κάποια βλάβη. Τι έβγαλε το διαγνωστικό;

ο πατερας μου το ειχε παει στον μάστορα την πρωτη φορα που άναψε και δεν γνωρίζω φιλε . του ειχε πει οτι στιγμιαία ειχε φτωχό μείγμα , απλα αν αναψει το λαμπακι δεν σβηνει μετα μονο στο λαπτοτ και γιαυτο εμεινε αναμένω .. και δεν ειναι κατι σοβαρο.τωρα που ξανα αναψε ειπε να το παμε για ρυθμηση..
nontasDrama

Δημοσίευσηαπό lefteris21 » Πέμ 25 Σεπ, 2014 20:58

Αφου αναβει το λαμπακι εχει καποιο προβλημα. Αυτο ειναι στιγμαιο η οχι μονο αν διαβαστει ο εγκεφαλος δουνε το προβλημα και αν μπορουν να καταλαβουν οτι εινια στιγμαιο.
Καλυτερα μην κυκλοφορεις το αμαξι με υγραεριο μεχρι να βρει ο εγκαταστατης σου τι φταιει γιατι μπορει μακροπροθεσμα να εχεις προβλημα.
Πιθανον να θελει ρυθμισμα αλλα το θεμα ειναι αν μπορει να το κανει και αν μπορει να βρει τι θελει ρυθμισμα.
lefteris21

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό nontasDrama » Πέμ 25 Σεπ, 2014 21:16

lefteris21 έγραψε:Αφου αναβει το λαμπακι εχει καποιο προβλημα. Αυτο ειναι στιγμαιο η οχι μονο αν διαβαστει ο εγκεφαλος δουνε το προβλημα και αν μπορουν να καταλαβουν οτι εινια στιγμαιο.
Καλυτερα μην κυκλοφορεις το αμαξι με υγραεριο μεχρι να βρει ο εγκαταστατης σου τι φταιει γιατι μπορει μακροπροθεσμα να εχεις προβλημα.
Πιθανον να θελει ρυθμισμα αλλα το θεμα ειναι αν μπορει να το κανει και αν μπορει να βρει τι θελει ρυθμισμα.

αυτο θα κανω φιλε... τωρα το σαββατο που θα το παω θα δουμε τι φτεει συγουρα.. τον εμπιστεύομαι τον μαστορα για τι το μου ειχε κανει ο ιδιος και το προηγούμενο αυτοκινητο και δεν ειχα κανενα προβλημα για τα 20.000χλμ. που το κράτησα.. τωρα με αυτο δεν ξερω τι πηγε στραβα...θα δουμε σε μερικες μερες..
nontasDrama

Δημοσίευσηαπό nontasDrama » Πέμ 25 Σεπ, 2014 21:23

τωρα μιλησα με τον πατερα μου στο τηλ. και μου ειπε οτι ο κωδικος που εβγαλε την πρωτη φορα ηταν για φτωχό μείγμα αλλα δεν θυμάται τα νουμερα και του ειπε να το παει ξανα να το κανει να ψεκάζει περισσότερο μείγμα..
nontasDrama

Δημοσίευσηαπό nontasDrama » Σάβ 27 Σεπ, 2014 16:42

πηγα σημερα και το ξανα ρύθμισε.η ρύθμισε ειπε πως εφτεγε . θα δουμε αν τις επόμενες μερες αναψει παλυ λαμπακι..
nontasDrama

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες