Ελα μου ντε,και'μενα κατι δεν μου καθετε καλα,Ηλια μακαρι να ηξερα να σου απαντησω,δεν ειμαι μαστορας εσυ εισαι,αντε πες μου,συγκεκριμενα ο μαστορας μου μου ειπε " με βενζινη οταν καναμε τις βαλβιδες πολλες φορες δεν χρειαζοταν να τις ακουμπισω,δηλ. ηταν οπως τις ειχαμε αφησει πριν 40.000 χλμ
, τις τελευταιες 2 φορες με υγραεριο ολοκληρους κυκλους εκανα για να τις φερω"!
Πες μου αν ξερεις τι ακριβος χρειαζετε για την επισκευη μιας τετοιας ζημιας,δηλ. περα απο τα ανταλακτικα δηλ. τις εδρες και βαλβιδες και την φλαντζα κεφαλης (που απότι εμαθα ειναι τσουχτερη απο honda Σαρακακη γυρο στα 160-180 ευρω μου ειπε ο μαστορας αλλα εχω βρει ηδη απο Αμερικη με 100$ και τα μεταφορικα μεσα,ρητα με τιποτα φλαντζα aftermarket μου ειπε επισης!) το τι θα μου παρει περιπου ο μηχανικος και το μηχανουργιο,αν χρειαζετε δηλ. τιποτα αλλο?
Επισης τις βαλβιδες αυτες τις τιτανιου που τις βρισκουμε και ποσο κανουν στο περιπου,και ειναι αν στανταρ οι διαστασεις τους η παιζουμε αναλογα τις εργασιες που θα γινουν στο μηχανουργειο,δηλ. παει πρωτα μηχανουργειο το καπακι και μετα παραγγελνω βαλβιδες και εδρες?
(τιτανιου δεν βρηκα αλλα κατι αλλες που βρηκα για NASCAR, Drag, Oval & Sprint Car - racing teams Nitro Fuels, Supercharged, Turbocharged, Nitrous Oxide, and Marine race motors,με λιγα λογια για extreme καταστασεις αυτοκινητα οι 8 βαλβιδες εξαγωγης βγαινουν 276$ χωρις τα μεταφορικα,μιλαμε για πολυ τσουξιμο!)
http://www.ferrea.com/Honda-Engine-Valv ... odel1=5567