Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλείσιμο βαλβίδων!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κλεισιμο βαλιδων!

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 02 Οκτ, 2014 13:58

για να μη ξαναγινεις μπαλακι και να ψαχνεις ποιος και τι φταει μετα, βρες καποιο μηχανικο, πες του τι θελεις, ας παει αυτος στο δικο του ρεκτιφιε και να απαιτησεις εγγυηση, μην πας να γλυτωσεις 80-100 ευρω απο την ολη διαδικασια και την φας αλλη για μια φορα στον κωλο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 02 Οκτ, 2014 15:23

Πολλοι μηχανικοι με τα ρεκτιφιε που συνεργαζονται δεν εχουν ιδεα περι τινος λεμε. Οπως το ρεκτιφιε του δικου μου μηχανικου που επικοινωνησαμε. Δεν ειχε ιδεα για ενισχυμενα μεταλλα για υγραεριο.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 02 Οκτ, 2014 15:39

gkazakias έγραψε:Πολλοι μηχανικοι με τα ρεκτιφιε που συνεργαζονται δεν εχουν ιδεα περι τινος λεμε. Οπως το ρεκτιφιε του δικου μου μηχανικου που επικοινωνησαμε. Δεν ειχε ιδεα για ενισχυμενα μεταλλα για υγραεριο.

ποιος ο λογος να πας σε αυτον τον μηχανικο ο οποιος δεν κοιταει τις εξελιξεις?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 02 Οκτ, 2014 16:32

O μηχανικος ειναι τιμιος και παω εκει, τωρα επειδη δεν του χουν τυχει σακατεμενες κεφαλες απο υγραεριο και δεν εχει αναζητησει αλλον ρεκτιφιατζη δεν εχει να λεει κατι.

Εντωμεταξυ ποσοι πανε και ζητανε ενισχυμενα μεταλλα? Μονο εμεις οι ελαχιστοι που το ξερουμε. Ολοι πανε τις κεφαλες στα ρεκτιφιε για επισκευη με την φθηνοτερη λυση και τα εργοστασιακης αντοχης μεταλλα.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 02 Οκτ, 2014 17:20

και μετα λυνεις και ξαναλυνεις και ξαναλυνεις και τελικα φταιει το υγραεριο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 02 Οκτ, 2014 17:33

hlias έγραψε:και μετα λυνεις και ξαναλυνεις και ξαναλυνεις και τελικα φταιει το υγραεριο.

Ναι δεν ειμαι αυτης της λογικης, εγω απλα λεω οτι μπορει καποιος που νιωθει να ασχοληθει λιγο να βρει ρεκτιφιε που να διαθετει ενισχυμενες λυσεις εαν ο μηχανικος του δεν συνεργαζεται με τετοιους. Κατοπιν το καπακι ετοιμο, ρυθμισμενο με τις καινουργιες του βιδες και τη νεα φλατζα να δεθει απο τον μηχανικο.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 02 Οκτ, 2014 18:17

πιστεψε με σε αυτη την περιπτωση αν βγαλει καποια ζημια ο ενας θα τα ριχνει στον αλλον και τελικα θα τα ξαναπληρωσει ο πελατης απο την αρχη.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 02 Οκτ, 2014 18:57

Λοιπον για να τα βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους ,εχω αυτοκινητο δικο μου εδω και 29 χρονια και αν δεν εχω αλλαξει μηχανικους,τον τελευταιο τον εχω τα τελευταια 10 χρονια ,ειναι πολυ γνωστο ονομα στην Θεσ/νικη ,ειναι γνωστης αρκετων αλλα οχι ολων των πραγματων γυρο απο τα αυτοκινητο,π.χ ενα προβλημα που δεν το εβρισκε με τιποτα αυτος ο πιτσιρικας the fast and the furious μηχανικος (που δουλευει σε αυτον) με τα 3 laptop το βρηκε ,αν το αφηναμε στον μηχανικο θα πηγαιναμε για αλλαγη εγκεφαλου ενω απλα ηταν μια κοληση μεσα στον εγκεφαλο,η δαγκωτικη ειναι μεσα στο dna τους(Ηλια σορυ αλλα αυτο ειναι μια πικρη αληθεια που πιστευω να την γνωριζεις ,εσυ μπορει να εισαι η εξαιρεση του κανονα!) και αυτο το εχουμε ξεκαθαρισει,αν θελει να με δαγκωσει θα με δαγκωσει,αν γκρινιαξω για τα ανταλακτικα θα μου τα παρει απο τα εργατικα,αν γκρινιαξω για τα εργατικα θα με δαγκωσει στα ανταλακτικα,φθηνα εργατικα και φθηνα ανταλακτικα δεν παιζουν ετσι εχουμε βρει μια ισοροπια,π.χ αλλαξα δισκο πριν τρεις μηνες ,ποσο θα μαςε βγει το τσιβι μαστορα μου και η απαντηση 190 το Γιαπωνεζικο σετ 120 εγω απο 150 που παιρναμε παλια + κανα 30ρη βαλβολινες ,μαστορα μου δεν γινετε τιποτα για πιο φθηνα το σετ του δισκου(αφου ειχα κανει ερευνα και γνωριζα τιμες!) και η απαντηση του ηταν αν βρεις πιο φθηνα φερτο μου εσυ το σετ ,επιτοπου τηλ. και σε 20 λεπτα ηρθε το παπι με το σετ στα 160 κοιτιομαστε και σκαμε στα γελια ,"μεγας κ@ργιολης εισαι" μου λεει "σαν και σενα κανεις του λεω" 'ασε τις μ@λακιες κατα μερος που θελεις να μου πεις οτι εγω με τον ενα δικο που παρηγγειλα μπορω και πετυχαινω καλυτερη τιμη απο εσενα που βαζεις 5 την βδομαδα",με τα λιγα με τα πολλα οταν ηρθε η ωρα του σεφτε οι βαλβολινες βγηκαν 37 και τα εργατικα 140,μια η αλλη δηλ.!
Την μια θα με δαγκωσει την αλλη μπορει να μου ρυθμισει τις βαλβιδες τζαμπανταν ,ετσι παει,τουλαχιστον αυτον τον βγαζω οταν με δαγκωνει και το ξερει ετσι εχουμε μια ισοροπια!
Αλλα εμπιστοσυνη τυφλη με τιποτα,οταν τον ρωτησα σημερα (πηγα και εκανα σερβις της μανας μου το αυτοκινητο) τι και πως για το θεμα του δικου μου καπακιου και τον ειπα για ενισχυμενες βαλβιδες ξκαι για στελιτες και τιτανια με κοιταξε στραβα,του λεω τι κοιτας ρε,και μου λεει "εμεις θα βαλουμε καινουργιες κανονικες και θα σε πανε αλλες 200,000 χλμ",ωπα ρε συ ρε μαστορα μου του λεω δεν ειναι ετσι, και η απαντηση του ηταν"ξερεις εσυ περισοτερα απο μενα?",τι να συνεχισω να συζηταω ,αυτο μπορει να πιανει σε αλλους αλλα οπως ειπαμε "οποιος καει στο χυλο φυσαει και το γιαουρτη"!
Γιάυτο αμ του πω θελω στελιη η τιτανιο η εδρες απο χρυσαφι θελω να ξερω οτι θα γινει σωστη δουλεια γιατι αντε τρεχα γυρευε μετα . και κανεις δεν θα αναγνωριζει το σφαλμα του μετα και θα ακουσω το γνωστο "καλα να παθεις ,εγω σου τα'λεγα!",το γελιο της ρκουδας πεφτει οταν ερχονται οι πελατες με προβληματα και ο μηχανικος λεει οτι φταει ο λαμαρινας και ο λαμαρινας κατηγορει τον μηχανικο, και οι 2 τους μιλαμε ειναι κωλος και βρακι,και μετα καθωνται και κανουν καλαμπουρι το τι ελεγε ο ενας για τον αλλον στον πελατη!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 02 Οκτ, 2014 19:04

gkazakias έγραψε:Πολλοι μηχανικοι με τα ρεκτιφιε που συνεργαζονται δεν εχουν ιδεα περι τινος λεμε. Οπως το ρεκτιφιε του δικου μου μηχανικου που επικοινωνησαμε. Δεν ειχε ιδεα για ενισχυμενα μεταλλα για υγραεριο.

Εμενα το μυαλο μου παει παντου,λεω τωρα σαν μια σκεψη,μπορει και να'χουν μια χαρα ιδεα το τι παιζει αλλα να μην θελουν να ανεβασουν το κοστολογιο με εδρες και βαλβιδες τιτανιου για να μπορεσουν να βγαλουν οσο το δυνατον περισσοτερα αυτοι και οσο το δυνατον λιγοτερα ο πελατης ,ετσι σε κανα 2-3 χρονακια παλι θα γυρισει ο πελατης για ξανα μανα επισκευη και θα ακουσει και ενα "ελα μωρε 600-700 ευρω ειναι το ολο νταλαβερι,σαμπος δεν τα εβγαλες απο το υγραεριο?" και κανα "ειδες το υγραεριο τα γ@μαει ολα οτι και να κανεις"!
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Πέμ 02 Οκτ, 2014 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 02 Οκτ, 2014 19:20

hlias έγραψε:για να μη ξαναγινεις μπαλακι και να ψαχνεις ποιος και τι φταει μετα, βρες καποιο μηχανικο, πες του τι θελεις, ας παει αυτος στο δικο του ρεκτιφιε και να απαιτησεις εγγυηση, μην πας να γλυτωσεις 80-100 ευρω απο την ολη διαδικασια και την φας αλλη για μια φορα στον κωλο.

Ηλια σε ποιον τα λες αυτα ρε φιλε,εγγυησεις στην σημερινη Ελλαδα,πλακα μας κανεις?
Εχουμε γινει πιο τρυπιοι απο τους τρυπιους με αυτη την κριση!
Εγω να του πω τι θελω αυτος θα μου πει αλλα και θα του πω εγω οχι αυτα θελω και τελειωσαμε,αμα γινει ομως καμια στραβη ειμαι 100,000,000% σιγουρος δηλ. κοβω και τον ουτσο μου οτι θα γυρισει και θα μου πει "ειδες εγω σου τα ειπα και εσυ δεν με ακουσες ,φα'την τωρα στον κωλο"!
Σκοπος μου λοιπον ειναι να μαθω αν γινετε τι ειναι το πιο σωστο να γινει, ποιος αποδεδιγμενα μπορει να μου την κανει αυτη την δουλεια για να μην τρεχω μετα,και ποσο ειναι μια λογικη τιμη για να γινει, γιατι αν ειναι να χρειαστει να πουλησω κανα νεφρο για να βρω τα χρηματα για να γινει αυτη η δουλεια το ειπα,θα φαει πρεσα το Χοντακι,,το υγραεριο το βαλαμε με σκοπο να εξοικονομισουμε κανα φραγκο και οχι για να ξεπαραδιαστουμε και να οικονομισουν ολοι εκτος απο τον μ@λακα!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 66 επισκέπτες