Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλείσιμο βαλβίδων!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 03 Οκτ, 2014 11:14

για τις βιδες κεφαλης θα τις μετρησει ο μηχανικος σου και θα σου πει αν χρειαζονται αντικατασταση, ο κατασκευαστης δινει μεγιστο μηκος, αν εισαι μεσα στα ορια δεν χρειαζονται αλλαγμα.
λογο χιλιομετρων οταν θα βγαλουν καπακι μπορει να χρειαστει και αλλα απο την φλαντζα και κατω.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 03 Οκτ, 2014 11:32

hlias έγραψε:για τις βιδες κεφαλης θα τις μετρησει ο μηχανικος σου και θα σου πει αν χρειαζονται αντικατασταση, ο κατασκευαστης δινει μεγιστο μηκος, αν εισαι μεσα στα ορια δεν χρειαζονται αλλαγμα.
λογο χιλιομετρων οταν θα βγαλουν καπακι μπορει να χρειαστει και αλλα απο την φλαντζα και κατω.

Ηλια περα δηλ. απο αυτα που εγραψα(ημισετ,εργατικα μαστορα ,εργατικα και υλικα μηχανουργειου,και με ερωτηματικο οι βιδες κεφαλης ) τι ειναι αυτα τα αλλα που λες που μπορει να χρειαστω απο την φλαντζα και κατω,και ποσο περιπου κανουν, για να μην βρεθω προ εκπληξεως?
Εναμιση χρονο εκανα για να κανω αποσβεση το συστημα αν ειναι να θελω και αλλα 2-3 για να κανω αποσβεση την ζημια αισιως το αυτοκινητο θα εχει πατησει τα 20 χρονια,δηλ. καναμε μια τρυπα στο νερα,αν δηλ. ειναι να μου βγει κοντα στο 1000ρικο η ζημια και αλλα 660 που θελω για τελη και αλλα 400 ευρω για λαστιχα,παιρνω και 300 ευρω για αποσυρση και τα δινω προκαταβολη αυτα τα 2400 ευρω και αγοραζω αλλο!
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Παρ 03 Οκτ, 2014 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 03 Οκτ, 2014 11:40

ελατηρια εμβολων π.χ. κυλινδρος οβαλ κ.τ.λ. αν δεν ανοιξουν δεν ξερεις σε ποια κατασταση ειναι.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 03 Οκτ, 2014 11:43

hlias έγραψε:ελατηρια εμβολων π.χ. κυλινδρος οβαλ κ.τ.λ. αν δεν ανοιξουν δεν ξερεις σε ποια κατασταση ειναι.

Μας εκανες την καρδια περιβολη,τσαμπα δηλ. τον δισκο που αλλαξα (ευτηχος δεν αλλαξα και τα λαστιχα που θελουν αλλαγη!).
valsam

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 03 Οκτ, 2014 12:20

Ενταξει ρε συ μη τρελενεσαι, ολα τα ενδεχομενα σου λεει. Ετσι ειναι τα αυτοκινητα χρονια τωρα. Εδω για λαδια πας και μπορει να χαλασουν οι βολτες της ταπας και να θες καρτερ. Στο ανοιγμα του καπακιου μπορει να του κοψει βιδα μεσα στο κορμο να ψαχνεις για μηχανη. Μπορει καποια μερα να πεσει ενας μετεωριτης στη γη.. Χαλαρωσεε
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 03 Οκτ, 2014 12:55

:lol: :lol: :lol:

Τώρα τούκανες την καρδιά περιβόλι. :mrgreen:

Δεν πρόκειται να κοιμηθεί καμιά βδομάδα. :lol: ;) :-w
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 03 Οκτ, 2014 14:27

Ρε παπου, τωρα δηλ. μας κοροιδευεις?
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 03 Οκτ, 2014 14:50

Πηρα πριν απο λιγο αυτον τον ρεκτιφιατζη με το καλο feedback που ελεγε ο φιλος πιο πισω και μου ειπε οτι βαλβιδες βαζουμε κανονικες ,στελιτες και τιτανια ειναι τριχες,οι εδρες εχζουν το προβλημα με το υγραεριο και γιάυτο εδρες βαζω ατσαλινες αλλα αυτες τσουζουν λιγακι ,30 ευρω η μια επι 8=240 ευρω για εδρες μονο,για το θεμα του γνησιου η aftermarket κιτ φλαντζων ,μου λεει οτι π@παριες ελεγε ο μηχανικος, βαζουμε aftermarket συνεχεια και κανενα προβλημα,αν ηταν να βαλουμε φλαντζα aftermarket και πηγαινε μονο 20-30,000 χλμ θα μας ειχα παρει στο κυνηγητο οι πελατες,οπως τον συμφερει τον καθενα η απ'οπου εχει περισσοτερο συμφερον εκει σε οδηγει μου λεει η προσωπικη μου πειρα!
valsam

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 03 Οκτ, 2014 15:20

Σου εγγυηθηκε λυση στο προβλημα του honda? ή ειπε την κλασικη ατακα ''ε δεν ειμαι και μεσα στη μηχανη''!!
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 03 Οκτ, 2014 17:21

Η αληθεια ειναι οτι μου ειπε κατι για κατσε να κατεβει το κεφαλαρι και βλεπουμε τι θα χρειαστει,και οταν του ανεφερα για το οτι εχει φτασει σχεδον στο τερμα το βιδακι που ρυθμιζουμε τις βαλβιδες μου ειπε για μια λυση οπου μακρυνουμε τις βαλβιδες για να μπορεσει να παρει και αλλο ρυθμισμα,καλα του λεω "λυση ειναι αυτη,υποχωρει η εδρα και μακραινουμε την βαλβιδα?",ελα απο 'δω μου ειπε να τα πουμε απο κοντα!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες