Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τοποθετηση κιτ σε Focus 2006 1.6

Τοποθετηση κιτ σε Focus 2006 1.6

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Πέμ 02 Οκτ, 2014 15:27

Ομολογω οπως και πολλοι αλλοι οτι πρωτη φορα με εχει πονεσει τοσο πολυ το κεφαλι μου για να αποφασισω να τοποθετησω η μή υγραεριο στο ford focus 2006,1.6 και με κινητηρα HXDA.Αλλος εχει προβληματα αλλος δεν εχει,αλλος εκαψε βαλβιδες-αντλια βεντζινης,αντιπροσωπειες τριβουν τα χερια τους με τις επισκευες που εχουν κανει εως τωρα ,αλλος δινει εγγυηση αλλος δεν δινει,αλλος εχει συστημα 4ης 5ης 6ης 7ης 8ης γενιας ,καποιοι εχουν διανυσει 20-30-40 και παραπανω χωρις προβληματα αλλα σε αλλη μαρκα αυτοκινητου απο το δικο μου,υπαρχουν λιστες δεν υπαρχουν ειναι μεσα τα 1800αρια και οχι τα 1600,να προτιμησω μπεκ τυπου βεντζινης και οχι ηλεκτροβαλβιδας γενικα η ολη κατασταση προκαλει π ο ν ο κ ε φ α λ ο.Και θα μου πειτε τωρα αν ειναι ενα καλο συστημα απο καλο εγκαταστατη το ρυθμισει σωστα δεν το σκιζεις το αυτοκινητο του εχεις παντα μισο ρεζερβουαρ βεντζινα για να μην καψεις την αντλια κανεις παντα στην ωρα τους τα service ,ψεκαζει βεντζινη για αυτολιπανση ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...ποσοι εγκαταστατες το λενε αυτο ?Απαντηση ....Ολοι.Και οταν τους λες γραπτως .....κανενας.
Εγκαταστατης μου ανεφερε οτι το συστημα του θα μας προειδοποιησει αν παει να καψει βαλβιδες θα το δει απο πριν το συστημα.Επισης υπαρχουν focus εργοστασιακα LPG?Ενας μου ειπε οτι του 2008 φαινονται στο ford etis και με εκδοση κινητηρα lpg.Τα μεταλλα των εργοστασιακων lpg ειναι πιο ανθεκτικα απο τα υπολοιπα της αλλης παραγωγης του ιδιου εργοστασιου?
NtzanisNikos

Re: Τοποθετηση κιτ σε Focus 2006 1.6

Δημοσίευσηαπό cmax » Πέμ 02 Οκτ, 2014 20:34

Μπορω να σε βοηθησω μονο απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου με τον ιδιο κινητηρα.
Εβαλα υγραεριο στα 102.000 κια τωρα ειμαι στα 137000.
Γενικα η λειτουργεια του κινητηρα ειναι καλη, θα ελεγα στο 95% σε σχεση με τη βενζινα.
Παροτι το ντεποζιτο της βενζινης το ειχα σχεδον παντα μισο, την αντλια δεν την γλυτωσα.
Τωρα εχω βαλει χρονοδιακοπτη να κοβει οταν ειναι στο υγραεριο.
Ειχα κανει μια μετρηση κενου βαλβιδων στα 22000 και ειμουν μεσα στα ορια. Τωρα θα ξανακανω να δω που βρισκομαι.
Αυτα απο μενα
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Σάβ 04 Οκτ, 2014 17:18

cmax ευχαριστω για την απαντηση σου.Παρεπιπτοντως αν εχει κανει κανεις εγκατασταση στην ford Σταθης στην θεσσαλονικη που τοποθετει BRC και landi νομίζω.Τα landirenzo έρχονται κατευθείαν προγραμματισμένα για το δικός μας αυτοκίνητο ?
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Τρί 13 Ιαν, 2015 19:43

Την πεμπτη θα παω για ελεγχο διακενου βαλβιδων και αν χρειαστει ρυθμιση.Μπορει ο τεχνικος να καταλαβει ποσες ρυθμισεις ακομα παιρνουν ,διοτι σε συζητηση με καποιον μου ειπε οτι 3 ρυθμισεις παιρνουν περιπου.Ακομα δεν εχει τοποθετηθει κιτ lpg και εκτος οτι τωρα εχω 95000 χιλ και πρεπει να γινει ελεγχος θελω να ξερω αν υπαρχουν ακομα ανοχες ετσι ωστε να εχω ενα σημειο αναφορας για μελλοντικη τοποθετηση
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Πέμ 15 Ιαν, 2015 14:21

Εγινε ελεγχος του διακενου και ο τεχνικος ειπε οτι οι τιμες για τον κινητηρα μου ειναι 0.20 και 0.35.Εμενα οι εξαγωγης βρεθηκε το 35 φιλερ να κολυμπαει δηλ περιπου στο 37 μου ειπε
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό famas1 » Πέμ 15 Ιαν, 2015 20:25

NtzanisNikos έγραψε:Εγινε ελεγχος του διακενου και ο τεχνικος ειπε οτι οι τιμες για τον κινητηρα μου ειναι 0.20 και 0.35.Εμενα οι εξαγωγης βρεθηκε το 35 φιλερ να κολυμπαει δηλ περιπου στο 37 μου ειπε

0,31 με 0,37 είναι το διάκενο μας οπότε είσαι ΟΚ
http://workshop-manuals.com/ford/focus_ ... fications/
Άβαταρ μέλους
famas1

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Πέμ 15 Ιαν, 2015 22:55

Βρηκα εκει και κατι παιδια που μου προτειναν zavolli σε εναν εγκαταστατη στη λαρισα οπου τον επισκευθηκα για προσφορα και μου εδωσε στα 800 ευρω το κιτ που συνδεεται στην OBD και αν ηθελα πιο καλυτερα μπεκ +120 ευρω για καλυτερη αποκριση στο γκαζι και οικονομια μου ειπε οτι ειναι παλμικα
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Παρ 23 Ιαν, 2015 21:20

Ξερει κανεις στα focus απο τις ποσες στροφες και μετα ρυθμιζεται το plug n drive να ριχνει και βενζινη.Καποιος μου ειπε μετα τις 2000 στροφες ειναι 20% .Τι ακριβως να εννοουσε
NtzanisNikos

Επιστροφή στο Ford

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες