Ομολογω οπως και πολλοι αλλοι οτι πρωτη φορα με εχει πονεσει τοσο πολυ το κεφαλι μου για να αποφασισω να τοποθετησω η μή υγραεριο στο ford focus 2006,1.6 και με κινητηρα HXDA.Αλλος εχει προβληματα αλλος δεν εχει,αλλος εκαψε βαλβιδες-αντλια βεντζινης,αντιπροσωπειες τριβουν τα χερια τους με τις επισκευες που εχουν κανει εως τωρα ,αλλος δινει εγγυηση αλλος δεν δινει,αλλος εχει συστημα 4ης 5ης 6ης 7ης 8ης γενιας ,καποιοι εχουν διανυσει 20-30-40 και παραπανω χωρις προβληματα αλλα σε αλλη μαρκα αυτοκινητου απο το δικο μου,υπαρχουν λιστες δεν υπαρχουν ειναι μεσα τα 1800αρια και οχι τα 1600,να προτιμησω μπεκ τυπου βεντζινης και οχι ηλεκτροβαλβιδας γενικα η ολη κατασταση προκαλει π ο ν ο κ ε φ α λ ο.Και θα μου πειτε τωρα αν ειναι ενα καλο συστημα απο καλο εγκαταστατη το ρυθμισει σωστα δεν το σκιζεις το αυτοκινητο του εχεις παντα μισο ρεζερβουαρ βεντζινα για να μην καψεις την αντλια κανεις παντα στην ωρα τους τα service ,ψεκαζει βεντζινη για αυτολιπανση ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...ποσοι εγκαταστατες το λενε αυτο ?Απαντηση ....Ολοι.Και οταν τους λες γραπτως .....κανενας.
Εγκαταστατης μου ανεφερε οτι το συστημα του θα μας προειδοποιησει αν παει να καψει βαλβιδες θα το δει απο πριν το συστημα.Επισης υπαρχουν focus εργοστασιακα LPG?Ενας μου ειπε οτι του 2008 φαινονται στο ford etis και με εκδοση κινητηρα lpg.Τα μεταλλα των εργοστασιακων lpg ειναι πιο ανθεκτικα απο τα υπολοιπα της αλλης παραγωγης του ιδιου εργοστασιου?