astragjtg έγραψε:Χθες εβαλα πρωτη φορα στο πρατηριο στο Αγρινιο που ανοιξε προσφατα. Η τιμη...0,819 και φυσικα εφαγε κράξιμο. Του λεω ''φιλε μου καλες δουλειες αλλα δεν σε βλεπω γιατι θα φας πολυ ''μαυρο'' με αυτη την τιμη''.... Σάστισε λιγο και αρχισε να μου λεει κατι δακρυβρεχτες ιστοριες οτι ειχε μανουριαστει με εναν τοπικο προμηθευτή(κρασας-κατοχη)και περνει απο Λαμια(!!!!!)σε μεγαλυτερη τιμη. Του απαντησα οτι θα επρεπε να το ειχε στην ξεφτίλα 0,70 αντε 0,75 κτλ.... Φυσικα δεν τον πιστεψα αλλα τι να κανεις που δεν εχει ανοιξει αλλος ακομα. Του το ειπα βεβαια πως αν ανοιξει αλλος..........αντε γεια..![]()
Περα απο αυτα ο τυπος ηταν φιλικότατος καθως διατηρεί και καταστημα τοποθετησης κιτ lpg LOVATO σε τιμη 1300 ευρω χωρις το κτεο. Μπηκα στον χωρο, μιλησαμε λιγο αλλα δεν...με επεισε... Ο ανωτερω εβαζε παλιοτερα aldesa αλλα το αλλαξε και αρχισε να βαζει lovato γιατι του λεγαν οτι ειναι τουρκικο και δεν βαζαν..![]()
Κατα τα αλλα, το υγραεριο του μου φαίνεται καλο χωρις τιποτα ντραβαλα, οπως διακοπες ή τιποτε αλλο. Για τα χλμ που θα διανύσω θα ενημερωσω.
Ωρες λειτουργειας απο δευτερα εως και σαββατο: 8 με 20:00 και κυριακες 10 με 18:00.
dathens έγραψε:Το κακο είναι ότι πρέπει να βγεις εκτός περιφεριακου της πολης σωστά ; Και να μπεις στον παλιο δρόμο Αγρινίου Αντιριου ; Βασιλείου δεν λέγεται ; Αν δεν πέσει στα 0,75 θα τον φάνε ζωντανό οι φαρμακηδες
sportage έγραψε:Ετοιμάζεται νέο πρατήριο στην Ευβοια στη νότια πλευρά λίγο πρίν τη διασταύρωση γιά Κάρυστο ( Λέπουρα νομίζω λέγεται το χωριό).
sportage έγραψε:Ετοιμάζεται νέο πρατήριο στην Ευβοια στη νότια πλευρά λίγο πρίν τη διασταύρωση γιά Κάρυστο ( Λέπουρα νομίζω λέγεται το χωριό).
TEKOSTA έγραψε:Πρόκειται να ανοίξει ένα στο Ναύπλιο
Στίγμα: lat 37.571915
lon 22.821960
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 68 επισκέπτες
|
|
|