H prins γραφει το αοριστο
Honda
All models
2003>
Excessive wear of valves/seats
Και η BRC επισης το γενικο και αοριστο Honda CRV 2000 B20Z1 16V 1999> Valves Valves!
hlias έγραψε:παλληκαρια ολα σχετικα ειναι, σημερινο περιστατικο, φιλος με σχολη οδηγων αγορασε ενα swift του 2006 με 110.000km, που το οδηγουσε ενας παππους στην χαλκιδα, μου το εφερε για υγραεριο, ειχε μια μικρη αρρυθμια στο ρελαντι, για να μην μακρυγορω τελικα κατεβασα καπακι οι βαλβιδες εισαγωγης ειναι κωλος και το καπακι πηγε στο ρεκτιφιε.
το αυτοκινητο αυτο δεν εχει πιεστει απο εναν ηλικιωμενο και δεν ειχε και υγραεριο, πειτε μου σας παρακαλω ετσι και του εβαζα υγραεριο και σε 10, 15000km τα εφτυνε τελικα, ποιος θα εφταιγε και γιατι, το υγραεριο? η βενζινη? κατι αλλο?
τελιωνοντας πολλες φορες υπαρχουν και οι συγκυριες.
papoys έγραψε:Θεωρώ σωστά και λογικά αυτά που λέει ο Ηλίας.
Ποιός από όλους μας που κάναμε μετατροπή στις 100, 150 ή 200 χιλιάδες χιλιόμετρα πριν τη μετατροπή ανοίξαμε το
καπάκι να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι βαλβίδες.???
Κανένας.Και αν κάποιος το έκανε θα είναι εξαίρεση του κανόνα.
Και αν οι βαλβίδες κάποιου ήταν στην κατάσαση που λέει ο Ηλίας τι θα γίνει μετά από λίγες χιλ. χιλιομετρα.???
Φυσικά το υγραέριο επιβαρύνει περισσότερο τις βαλβίδες.Αλλά μην τα ρίχνουμε όλα σε αυτό.
Οι κύριοι υπεύθυνοι νομίζω είμαστε εμείς με τις επιλογές μας , τον τρόπο οδήσησής και συντήρησης του
αυτοκινήτου μας.
valsam έγραψε:H prins γραφει το αοριστο
Honda
All models
2003>
Excessive wear of valves/seats
Και η BRC επισης το γενικο και αοριστο Honda CRV 2000 B20Z1 16V 1999> Valves Valves!
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 72 επισκέπτες
|
|
|