Qgas έγραψε:Χαιρομαι πες τα στους λαδιερες ξυδιερες τυροκαφτερες !!
Qgas έγραψε:Χαιρομαι πες τα στους λαδιερες ξυδιερες τυροκαφτερες !!
valsam έγραψε:Qgas έγραψε:Χαιρομαι πες τα στους λαδιερες ξυδιερες τυροκαφτερες !!
Εγω ημουν απο αυτους που ελεγαν οτι οι λαδιερες πρεπει να κανουν δουλεια,οχι γιατι το ηξερα ντεφακτο αλλα απο αυτα που διαβαζα στο ιντερνετ απο κατι τεστ που ελεγαν οτι ειχαν κανει διαφοροι,μετα απο 20.000 χλμ με λαδιερα και πολυ περισσοτερη δοση απο το 1ml-1litre υγραεριου οι βαλβιδες μου εκλεισαν εντελος,γιατι σστο δικο μου δεν εκανε δηλ. δουλεια η λαδιερα?
Ξερω τι θα μου απαντησεις,θα μου πεις οτι για να κανει δουλεια πρεπει να εχω ηλεκτρονικη λαδιερα με διακλαδοτη σε καθε κυλινδρο!
Συμφωνω οτι με την απλη λαδιερα δεν παει η ιδια αναλογια και ποσοτητα σε καθε κυλινδρο ξεχωριστα και αλλου πηγαινει περισσοτερο και αλλου λιγοτερο ψυκτελαιο,και ετσι θα επρεπε αλλες βαλβιδες να ειναι εντελος κλειστες και αλλες ανοιχτες!
Εμενα τοτε γιατι ηταν ολες τελειος κλειστες?
Δηλ. εμενα τα 3+ λιτρα ψυκαελαιου που εχω καψει σε αυτα τα 20,000 χλμ που πηγαν,δεν πηγαινε το λαδι στις βαλβιδες,δεν θα επρεπε αν εκανε δουλεια το λαδι να ειχα εστο και μια βαλβιδα που να μην ειχε κλεισει εντελος?
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες
|
|
|