Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Buzzer Lovato

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Buzzer Lovato

Δημοσίευσηαπό Nikos7167 » Παρ 24 Οκτ, 2014 14:28

Καθώς καινούργιος στο Forum Θα ήθελα προβάλλω κάποιο πρόβλημα σχετικά με ένα σύστημα Lovato που μου εγκατέστησαν στο αυτοκίνητο μου Subaru Impreza 1.6 ατμοσφαιρικό πρίν περίπου 5 μήνες.... Αρκετή οικονομία μπορώ να πώ, κανένα πρόβλημα...
το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και 2 μήνες περίπου είναι το εξής....
Στήν αρχή όταν έμπαινε στην ένδειξη κόκκινο λαμπάκι στο υγραέριο μου έκανε κάποιο μπίπ το buzzer, όταν δε τελείωνε το υγραέριο γύριζε αυτόματα βενζίνα και όλα καλά... Λοιπόν αυτή την στιγμή δεν κάνει το μπίπ όταν μπαίνει στο κόκκινο και όταν τελειώνει το υγραέριο γυρνάει μεν βενζίνα αλλά ανάβουν όλα τα λαμπάκια από το buzzer και σφυράει σαν τρελό, πρέπει να πατήσεις το μεσαίο κουμπί του Buzzer και μόνο τότε ησυχάζει και όλα δουλεύουν ρολόι.. Υπάρχει μήπως κάποιο πρόβλημα? μήπως μου δείχνει κάτι? Μην με ρωτήσετε για τον άνθρωπο που μου έκανε την εγκατάσταση μετά από έναν μήνα χάθηκε άδικα, τλπ,
ξέρει μήπως κάποιος να μου πει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα?? θα σας ήμουν ευγνώμων....
Nikos7167

Δημοσιευσεις: 26

Re: Buzzer Lovato

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 24 Οκτ, 2014 14:53

Λοιπόν αυτή την στιγμή δεν κάνει το μπίπ όταν μπαίνει στο κόκκινο και όταν τελειώνει το υγραέριο γυρνάει μεν βενζίνα αλλά ανάβουν όλα τα λαμπάκια από το buzzer και σφυράει σαν τρελό, πρέπει να πατήσεις το μεσαίο κουμπί του Buzzer και μόνο τότε ησυχάζει και όλα δουλεύουν ρολόι..

αυτη ειναι η σωστη λειτουργια του συστηματος.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό Nikos7167 » Παρ 24 Οκτ, 2014 15:14

Ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα σου, αλλά στην αρχή γιατί δεν το έκανε??
απλά γυρνούσε βενζίνα και όλα οκ.. και ο προειδοποιητικός ήχος όταν πατούσε κόκκινο??
Δηλαδή έτσι πρέπει να κάνει??
Nikos7167

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 24 Οκτ, 2014 16:52

Νικολα οταν ο εγκεφαλος υγραεριου γυρισει το καυσιμο σε βενζινη γιατι ειδε πτωση της πιεσης του υγραεριου (σημαδι οτι τελειωσε το υγραεριο) τοτε ειδοποιει τον οδηγο με φωτεινη και ακουστικη ενδειξη τις οποιες πρεπει να τις σταματησεις εσυ πατοντας το κουμπι επιλογης καυσιμου, τωρα αυτο που σου εκανε στην αρχη δεν το εχω συναντησει σε συστημα lovato ποτε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Nikos7167 » Παρ 24 Οκτ, 2014 17:30

Να είσαι πάντα καλά φίλε μου... ευχαριστώ...τι να πώ?
Nikos7167

Δημοσίευσηαπό Nikos7167 » Σάβ 25 Οκτ, 2014 12:36

Ηλία μου θέλω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, (τώρα που βρήκαμε τον παπά ας θάψουμε πέντε έξι!!) Ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση πως βαριέται να ξεκινήσει, ειδικά στης ανηφόρες και ειδικότερα όταν έχεις το A/C ανοιχτό τους καλοκαιρινούς μήνες η όταν είσαι φορτωμένος, αν δεν πάρεις φόρα στης ανηφόρες δεν ξεκινάει δεν ανεβαίνει με τίποτα, και είναι και 4χ4...!!!! ακόμα και στα φανάρια διακρίνεις μια απροθυμία στην εκκίνηση, εννοείται πώς με την βενζίνα δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο.... Υπάρχει κάποια περίπτωση βελτίωσης σε αυτό το θέμα?? Υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση με την οποία θα βελτιωθεί η εν λόγω απροθυμία?? αν ναι, που και πως??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....
Nikos7167

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 25 Οκτ, 2014 19:45

θεμα ρυθμισης ειναι αυτο, τα lovato τα δουλευουν σχεδον ολοι οι εγκαταστατες βρες καποιον κοντα στην περιοχη σου .
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Kostikos » Κυρ 26 Οκτ, 2014 04:23

Paidia mou sunevi xthes kati paromoio....enw otan anoiga to aerio mou ekane ena mpip to buzzer ,twra mou kanei 2 me mia diakopi endiamesh...kai xthes mou anapse kai to lampaki mixanis pou exei panw to buzzer tou lovato se portokali xrwma...mporei kapoios na m eksigisei ti paizei?

mod: γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες
Kostikos

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό manoliss » Κυρ 26 Οκτ, 2014 17:39

Kostikos έγραψε:Paidia mou sunevi xthes kati paromoio....enw otan anoiga to aerio mou ekane ena mpip to buzzer ,twra mou kanei 2 me mia diakopi endiamesh...kai xthes mou anapse kai to lampaki mixanis pou exei panw to buzzer tou lovato se portokali xrwma...mporei kapoios na m eksigisei ti paizei?

mod: γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες
ηχους εβγαζε και στου πατερα μου το συστημα λοβατο και όταν το μπριζωσα στο πρόγραμμα ειχαν περασει οι ωρες για σέρβις οποτε μηδενιστικαν και ειχαν περασει και οι εκκινησεις με απευθειας αεριο μιας ειχα και πρόβλημα με την αντλια βενζίνας οποτε ειχε βαλει ο πατερας καποιες φορες απευθειας μηδενιστικα και αυτά και σταματησαν τα μπιπ
ο άλλος λογος είναι να εχεις καποιο σφαλμα στο συστημα να το εχει καταγραψει και να σε προειδοποιει να πας να το δεις...
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό Nikos7167 » Κυρ 26 Οκτ, 2014 21:46

Λες να έχει πρόβλημα δηλαδή? πρέπει να το δω? η πραγματικά έτσι είναι η σωστή λειτουργία του?
Nikos7167

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες