"ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!"
Αυτη ηταν η απαντηση που πηρα σημερα απο πρατηριουχο οταν του απαντησα στην ερωτηση του ¨ποσο να βαλω?" και του ειπα "αν μου κανεις εκπτωση 5 λεπτα στο λιτρο γεμισε το αλλιος βαλε 5 ευρω!"
Φτανει πια τους εχω σιχαθει εντελος μιλαμε και ουτε σεντς τσακιστο ξανα απο υγραεριο,πηγα και εβαλα 30 ευρω βενζινη τελικα!
Στην αρχη λοιπον μου ειπε δεν με παιρνει και εκει εβγαλα το smartphone και του εδειξα τις τιμες απο το gasprice και την τιμη διυλιστηριου και τον ρωτησα "αυτους πως τους παιρνει?" εκει αρχισε να τα μασαει και το γυρισε το παραμυθι,για να μην σας πριζω παλι με τα ιδια να σας πω συνοπτικα μερικες απο τις κουβεντες που εφυγαν απο τα στοματα των 2 αδελφων πρατηριουχων,
"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!"
'ΚΑΡΤΕΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΠΛΑ, Ο ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ,Ο ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ!"
'ΑΝ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑΈΚΑΝΕΣ?"
"ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ!"