Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλείσιμο βαλβίδων!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Απ: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό anikologr » Σάβ 01 Νοέμ, 2014 20:54

STAMI έγραψε:1.4 duratec εφτασε τα 70χ, οδηγηση ομως μεχρι 3.5χ στροφες και με το γαντι

Εκεί τα έφτυσε η συνεχίζει;
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Re: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 02 Νοέμ, 2014 10:05

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι απλό...

ΠΟΙΟΣ είχε μετρήσει βαλβίδες ΠΡΙΝ βάλει υγραέριο??????

τι ρωτάω εγώ τώρα.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 02 Νοέμ, 2014 15:25

Φωκιων το ερωτημα σου οντως εχει σημασια για οσουν βαλανε υγραεριο σε αμαξια με ηδη πολλα χλμ.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 02 Νοέμ, 2014 17:31

Δεν ξερω τι ενοειτε με το "ΠΟΙΟΣ είχε μετρήσει βαλβίδες ΠΡΙΝ βάλει υγραέριο??????" αλλα εγω καθε 20,000 χλμ εκανα ρυθμιση βαλβιδων και τις περισσοτερες φορες μονο το φιλερ περνουσε ο μαστορας και αν χρειαζοταν χρειαζοταν ενα ελαχιστο κλικ για να ερθουν στα νουμερα που δινει ο κατασκευαστης,αυτα μου ειπε ο μαστορας και αυτα σας λεω,τωρα με το υγραεριο σε μολις 10,000 χλμ ολοκληρες στροφες τον εδωσε τον ρεγουλατορο για να τις ανοιξει!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 02 Νοέμ, 2014 17:54

Εσυ τις ελεγχες valsam, ασχολιοσουν με το αμαξι σου γενικοτερα, θα μου πεις και τι καταλαβες?

Αλλοι ομως δεν ελεγχουν τιποτα, μονο λαδια αλλαζουν και αν… Εκει λοιπον στα 100.000 πανε βαζουν υγραεριο και σε 10.000 παιρνουν βαλβιδες στο χερι και λενε μα γιατι?
gkazakias

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 12 Νοέμ, 2014 18:55

Επανερχομαι στο θεμα μου,σημερα ημουν στο συνεργειο (για το civic της μανας!) και ξαναπιασαμε την συζητηση για το CRV και το προβλημα VSR και τον ρωτησα τον μηχανικο ξανα για το αυτοκινητο που εκανε "επισκευη κεφαλαριου" οπως μου ειχε πει και μεσα σε ενα μολις χρονο ξαναεβγαλε προβληημα VSR,τον ρωτησα τι ακριβος εδρες και βαλβιδες βαλατε στην επισκευη και ξαναβγαλε την ζημια και μου διευκρκινησε αυτην την φορα οτι τελικα δεν εβαλε εδρες και βαλβιδες αλλα βρηκαν ενα κεφαλαρι με μολις 68.000 χλμ απο τρακαρισμενο που ειχαν και αλλαξαν ολο το κεφαλαρι!
Ετσι εξηγιουνται ορισμενα πραγματα λοιπον!
Επισης και ο φιλος με το accent που εκανε επισκευη μου ειπε οτι ο μηχανικος του του ειπε οτι δεν υπαρχουν ενισχυμενες εδρες και βαλβιδες για υγραεριο και οτι ολα αυτα ειναι μ@λακιες ορισμενων για να χρεωνουν ακριβοτερα μια τετοια επισκευη!
valsam

Re: Απ: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τετ 12 Νοέμ, 2014 22:57

valsam έγραψε:Επισης και ο φιλος με το accent που εκανε επισκευη μου ειπε οτι ο μηχανικος του του ειπε οτι δεν υπαρχουν ενισχυμενες εδρες και βαλβιδες για υγραεριο και οτι ολα αυτα ειναι μ@λακιες ορισμενων για να χρεωνουν ακριβοτερα μια τετοια επισκευη!

Φοβερη απαντηση, αποστομωτικη, με πλουσια τεχνικη περιγραφη που δεν σηκωνει αμφισβητιση σου εδωσε.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 12 Νοέμ, 2014 23:53

gkazakias έγραψε:
valsam έγραψε:Επισης και ο φιλος με το accent που εκανε επισκευη μου ειπε οτι ο μηχανικος του του ειπε οτι δεν υπαρχουν ενισχυμενες εδρες και βαλβιδες για υγραεριο και οτι ολα αυτα ειναι μ@λακιες ορισμενων για να χρεωνουν ακριβοτερα μια τετοια επισκευη!

Φοβερη απαντηση, αποστομωτικη, με πλουσια τεχνικη περιγραφη που δεν σηκωνει αμφισβητιση σου εδωσε.

Ναι φυσικά, γιατι τον συγκεκριμένο μηχανικό τον συμφέρει καθε τόσο να βγάζει το καπάκι και να το επισκευάζει ή αντικαθιστά, για να χρεώνει εργατικά. Να αλλάξει τις έδρες με καλυτερο υλικο δεν τον συμφέρει σε καμια περίπτωση οπότε αυτο που του μένει ειναι να πείσει τον πελατη οτι ασε τους αλλους εμένα άκου και δεν θα "χάσεις"
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 13 Νοέμ, 2014 00:05

Οτι να'ναι ειμαστε τελικα,τσομπανιδες κυριολεκτικα!
Για να μαθει καποιος την αληθεια πρεπει τελικα ο ιδιος να κανει τον Σερλοκ Χολμς!
Και μετα σου λεει ο Ηλιας πανε σε καποιον που θα σου δωσει εγγυηση!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 13 Νοέμ, 2014 00:38

valsam έγραψε:Οτι να'ναι ειμαστε τελικα,τσομπανιδες κυριολεκτικα!
Για να μαθει καποιος την αληθεια πρεπει τελικα ο ιδιος να κανει τον Σερλοκ Χολμς!
Και μετα σου λεει ο Ηλιας πανε σε καποιον που θα σου δωσει εγγυηση!

valsam διαβαζω προσεκτικα αυτα που γραφεις τις περισσοτερες φορες για να σε κραξω και καποιες για να σε συμπονεσω, αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι σε ολους τους τεχνικους που εχεις επιλεξει εχεις πεσει διανα, ποσοστο επιτυχιας 100%, αλλαξε ροτα γιατι εχεις πετυχει ολους τους κατσαπλιαδες, τωρα το τι φταιει το φανταζομαι αλλα αν το πω θα ανοιξουμε νεο κυκλο αντιπαραθεσεων χωρις ουσια καμμια.
απο αυτα που εχουμε πει μεταξυ μας σου λεω οτι ο μηχανικος σου δεν κανει αδερφε, εχει μεινει καμια 20ρια χρονια πισω στην τεχνολογια και αυτη η ρημαδα τρεχει πολυ γρηγορα, ψαξε να βρεις καποιον αλλο.
αν δεν σου κανει κοπο γραψε μας τις καταναλωσεις που εχεις μετα την τελευταια ρυθμιση που εκανες, θα σε παρακαλεσω μην μου βαλεις μεσα τοσο το λαδι, τοσο το σερβις κτλ, απλα μονο την βενζινη και το υγραεριο.
κατι ακομα, σημερα υπαρχουν πολλα μαγαζια που δινουν εγγυηση για την εργασια τους και τα ανταλλακτικα που επιλεξανε να χρησιμοποιησουνε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 75 επισκέπτες