tsouree έγραψε:Είδα στο gasprice την Λαυρίου στο 0,719 ισχύει ή με γελάν τα μάτια μου??![]()
![]()
Το ωραίο είναι που οι άλλοι οι ..λάκες σήμερα μόλις το πήγαν 75,5. Μια χαρά είναι η Λαυρίου. Τρεις φορές έχω γεμίσει, κανένα πρόβλημα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
tsouree έγραψε:Είδα στο gasprice την Λαυρίου στο 0,719 ισχύει ή με γελάν τα μάτια μου??![]()
![]()
anj890 έγραψε:tsouree έγραψε:Είδα στο gasprice την Λαυρίου στο 0,719 ισχύει ή με γελάν τα μάτια μου??![]()
![]()
Το ωραίο είναι που οι άλλοι οι ..λάκες σήμερα μόλις το πήγαν 75,5. Μια χαρά είναι η Λαυρίου. Τρεις φορές έχω γεμίσει, κανένα πρόβλημα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

anj890 έγραψε:Σφίξανε οι κώλοι... 0,735 το ριξε σήμερα ο Πανικίδης. Τους έχει κάνει μεγάλη ζημιά η Λαυρίου.
fokion έγραψε:μη παιρνετε - πολυ - τα πανω σας...
Πεφτει σα τρελο το βαρελι πετρελαιο + υποτιμιση του δολαριου
Ενοειται βεβαια οτι τρωνε φολα ετσι κι αλλιως...
Ας προσεχαν τοσο καιρο.......
Ο καθενας τους ειχε την ευκαιρια να κανει το τσακ και να "αμοιφθει" γι αυτο οπως το ΜΣ στα Καλυβια και η Φαιωνος....
tsouree έγραψε:fokion έγραψε:μη παιρνετε - πολυ - τα πανω σας...
Πεφτει σα τρελο το βαρελι πετρελαιο + υποτιμιση του δολαριου
Ενοειται βεβαια οτι τρωνε φολα ετσι κι αλλιως...
Ας προσεχαν τοσο καιρο.......
Ο καθενας τους ειχε την ευκαιρια να κανει το τσακ και να "αμοιφθει" γι αυτο οπως το ΜΣ στα Καλυβια και η Φαιωνος....
Σίγουρα συνολικά η μεγάλη πτώση οφείλεται στο βαρέλι,απλά παρατηρώ ότι μετά που άνοιξε η λαυρίου υπάρχει μία αναταραχή στους υπόλοιπους και κουνιούνται τιμές που ήταν για μήνες ακίνητες σε όλα τα μεσόγεια.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 61 επισκέπτες
|
|
|