από ARESPIDER » Τρί 25 Νοέμ, 2014 01:12
Αύριο με το καλό θα έχω ξανά στα χέρια μου την Alfa Romeo Spider 3.2 V6 Q4 με LPG της ΙCOM JTG HP...Θα ξαναγράψω κάτι και θα επανέλθω μόνο με εντυπώσεις...Με 16lt/100klm μέσο όρο κατανάλωση μικτό της AR,καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχω τώρα με το LPG 18,5-20lt/100(+15-20%)...Εως τώρα είχα,όπως έχω γράψει,ένα Polo TDI 1.2 αγορασμένο τέλος του 2012 κι έκαιγα μικτά 5,5lt/100klm...Δεν κοιτούσα καθόλου να βάλω diesel από το φθηνότερο πρατήριο,μιας και είχα την ψυχολογία,πως καταναλώνω γενικά φθηνά,οπότε δεν έσκαγα για το "όσο το δυνατόν φθηνότερα"...τώρα θα κάνω μια φορά και μόνο τον υπολογισμό,λέγοντας σας πως ΧΑΛΑΛΙ της AR τα χρήματα,που διέθεσα για να βάλω το ICOM,μιας και ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ το ένα αυτοκίνητο με το άλλο,ως κολλημένος Alfisti ων!Κάθε που έβαζα diesel στο Polo έδινα 10-15 ευρώ το διήμερο περίπου κι έβγαζα 150-170χλμ.περίπου...Τώρα βάζοντας LPG με 0,67-0,69 ευρώ/lt,θα βγάζω με 15 ευρώ 130χλμ,περίπου...αν και μόνο αν η εγκατάσταση του κιτ βγει προβληματική,μόνο τότε θα το μετανιώσω...διαφορετικά,ας συνεχίζουν κάποιοι να οδηγούν αργόστροφα,βραδυκίνητα χαμηλών επιδόσεων dieselοκίνητα κι ας μας αφήσουν εμάς να ζούμε την τρέλα μας,με τα ίδια περίπου πια έξοδα κίνησης!!Αυτά!!