FiKiFiKi έγραψε:Πήγα εγώ σήμερα και έβαλα με 0.73. Δεν είναι μόνιμη τιμή δηλαδή δεν σπάει το καρτέλ. Μου είπε ότι είναι προσφορά η οποία δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει. Μου έδωσε και μια φωτοτυπία στην οποία έχει κουτάκια (δεν θυμάμαι πόσα). Με κάθε γέμισμα των περίπου 30€ βάζει σφραγίδα της επιχείρησης και μόλις τα σφραγίσεις όλα στο τελευταίο γέμισμα σου κάνει έκπτωση 10€.
Πιστεύω από τα λεγόμενα του υπαλλήλου ότι θα ξανά ανεβάσει την τιμή οπότε αν θέλετε να πάτε προς τα εκεί καλύτερα πάρτε ένα τηλέφωνο για να γλυτώσετε την ταλαιπωρία. Μάλιστα μου είπε από μόνος του πως και χωρίς την προσφορά αλλά με τις σφραγίδες συμφέρει να γεμίζουμε από αυτόν αφού όλη η Θεσσαλονίκη είναι καρτέλ.....
Ο διπλανός του έχει καρτελοτιμή οπότε δεν νομίζω να την κρατήσει για πολύ την "προσφορά".
Δεν είναι μόνιμη τιμή?
Ειχα σκοπο αυριο το πρωι να πηγαινα να γεμισω(κλαι ας εκαιγα και παραπανω στο παν-ελα!) και θα περνουσα και απο τον κουμπαρο μια βολτα να πιω καφε,αλλα με χαλασε ασχημα αυτο το " Δεν είναι μόνιμη τιμή",βρε δεν πα να πνιγουν που θα παρακαλαμε,ηδη γραφω cd greatest hits και αυριο πρωι-πρωι βουρρρρρρ για Γευγελη town φορ κοφι and τσαμπα fuels!