@ maevius
Θα υποθεσω οτι λες αληθεια. Μεγαλο παιδι εισαι αλλωστε.
Αφου εβαλες υγραεριο, καθε ποτε σου ειπαν να τις ελεγχεις;

karagounis έγραψε:Για τις βαλβιδες, εχει καποιος δει σε εγχειριδιο να λεει περιοδικο ελεγχο; εγω δεν εχω δει.
karagounis έγραψε:@ hlias (Εγκαταστατης)
Εγω απλα ειπα οτι ο ελεγχος των βαλβιδων γινεται με τα φιλερακια αλλα οι μηχανικοι που εγω ρωτησα μου ειπαν οτι η σωστη ρυθμιση γινεται με τον κινητηρα κατω.
karagounis έγραψε:@ maevius
Εγω θα κρατηθω και δεν θα βρισω.
Επειδη το κατεβασα το εγχειριδιο, μπορεις να μου πεις σε ποια σελιδα ειναι ο ελεγχος των βαλβιδων;;;

karagounis έγραψε:@ hlias
Εχεις μαλλον προβλημα με την αναγνωση ελληνικων. Λογικο γιατι ειναι δυσκολη γλωσσα.
Για τελευταια φορα, ο ελεγχος βαλβιδων γινεται χωρις κατεβασμα κινητηρα αλλα δεν ειναι αυτο που εγω ρωτησα.
Σε ποιο εγχειριδιο, ποιου βενζινοκινητου αυτοκινητου, προβλεπεται προγραμματισμενος ελεγχος των βαλβιδων;
Γιατι αυτος ο ελεγχος πρεπει να γινεται οταν καποιος βαλει υγραεριο οπως και δηποτε;
Τελος, εννοειται οτι δεν μπερδεψα καμια καταναλωση, εσυ απλα κανεις τον κινεζο.
Η καταναλωση υγραεριου ειναι 10% τουλαχιστον μεγαλυτερη απο την αντιστοιχη της βενζινης.
Η παραλληλη βενζινη (ξεκινημα, ψεκασμος σε διαφορα χρονικα σημεια για διορθωση μειγματος) ειναι αλλο πραγμα. Μαλιστα στα υγρης εγχυσης το κανουν αντι της χρησης λαδωτηρα.
Τα λεω καλα λιακο;

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες
|
|
|