Βρίσκεται ανάμεσα Πικέρμι - Παλλήνη στο τέλος της μεγάλης ευθείας λίγο πριν το alex pak που έκλεισε. Για ποιότητα δεν ξέρω γιατί δεν έχω βάλει ποτέ από το συγκεκριμένο.Τιμή καρτέλ. Επίσης θα συμφωνήσω για καλή ποιότητα στο BP στο Γέρακα αλλά τιμή καρτέλ.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
hamurabi έγραψε:Στο Γέρακα ποιο είναι καλό βενζινάδικο ρε παιδιά; Και που είναι;
Δεν υπάρχουν παράπονα για κανένα από τα 4 που διαθέτουν lpg ως προς την ποιότητα. Για την τιμή όμως όλοι την ίδια.Καρτέλ είπαμε. Για αυτό όποιο θέλης διάλεξε από τη στιγμή που δεν μπορείς να πας Φάωνος.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Πρίν από λίγο πέρασα από Αναπαύσεως, στα Βριλήσσια και είδα ότι ένα από τα δύο Shell διαθέτει πλέον και lpg. Τιμή? Σωστά μαντέψατε, ότι και όλοι οι υπόλοιποι....75,7
Λαυρίου 18 και Κλεισθένους 16 Ασμάτογλου 0,737 σήμερα.
Ευχάριστο αν σκεφτούμε ότι Φάωνος είναι στα 70 λεπτά.Έτσι και εγώ σήμερα μιας καιπριν λίγο σφύριξε έβαλα από Ασμάτογλου μετά από πολύ καιρό.Για να δούμε πως θα τα πάει το μίγμα γιατί για πρώτη φορά ξεπέρασα τα 42 λίτρα. Πήρα 44.
Για να δούμε για πόσο θα κρατήσουν την τιμή.