fokion έγραψε:Θα πρεπει να παρεις μια κεφαλαιωδους σημασιας αποφαση , κι αυτη ειναι αν θα ξανακαψεις υγραεριο.
Απο αυτη την αποφαση εξαρτωνται ολες οι επομενες κινησεις σου.....
μετα προσπαθεις οπως οπως να "περιορισεις" το 1000αρικο, να πληρωσεις λιγοτερα δηλαδη.
ισως αν βρεις ολοκληρη κεφαλη.... οχι μοτερ....
Θα ξανακαψω υγραεριο μονο αμα παει και εδω στην Θεσ/νικη κατω απο 70 λεπτα το λιτρο και η βενζινη εχει 1,40,η για να το πω καλυτερα αν ειχα και'γω τιμες Φαωνος σημερα θα εκαιγα υγραεριο, η για να το πω ακομη καλυτερα θα εκαιγα υγραεριο αν μου προσφερε και εμενα 30-40% εξοικονομιση σε σχεση με την βενζινη και οχι ενα 18% συμφωνα με τους υπολογισμους μου που με προσφερει τωρα,ενα 18% που δεν φτανει ουτε σε 5 χρονια για να βγαλω τα γ@μησιατικα που κανει το υγραεριο στο μοτερ μου,αν μου εβγαζε το αυτοκινητο 10,000 χλμ θα ειχα κανει εξοικονομιση 500-600 ευρω με τετοια διαφορα τιμης υγραεριου-βενζινης και θα το εφτιαχνα το κεφαλαρι!
Για αλλαγη κεφαλης στο ξαναλεω ξεχνα το,αλλαξαν κεφαλι σε αλλο CRV και εβαλαν τσιλικη σχεδον του κουτιου με 60.000 χλμ απο τρακαρισμενο και στον χρονο επανω η στα 20.000 χλμ παει το καπακι ,αν γινει κατι ειναι μονο με ρεκτιφιε και ενισχυμενα μεταλα για υγραεριο,τα μαμα μεταλα βλεπουν υγραεριο και πεθαινουν!