Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 08 Δεκ, 2014 11:43

fokion έγραψε:Θα πρεπει να παρεις μια κεφαλαιωδους σημασιας αποφαση , κι αυτη ειναι αν θα ξανακαψεις υγραεριο.

Απο αυτη την αποφαση εξαρτωνται ολες οι επομενες κινησεις σου.....
μετα προσπαθεις οπως οπως να "περιορισεις" το 1000αρικο, να πληρωσεις λιγοτερα δηλαδη.

ισως αν βρεις ολοκληρη κεφαλη.... οχι μοτερ....

Θα ξανακαψω υγραεριο μονο αμα παει και εδω στην Θεσ/νικη κατω απο 70 λεπτα το λιτρο και η βενζινη εχει 1,40,η για να το πω καλυτερα αν ειχα και'γω τιμες Φαωνος σημερα θα εκαιγα υγραεριο, η για να το πω ακομη καλυτερα θα εκαιγα υγραεριο αν μου προσφερε και εμενα 30-40% εξοικονομιση σε σχεση με την βενζινη και οχι ενα 18% συμφωνα με τους υπολογισμους μου που με προσφερει τωρα,ενα 18% που δεν φτανει ουτε σε 5 χρονια για να βγαλω τα γ@μησιατικα που κανει το υγραεριο στο μοτερ μου,αν μου εβγαζε το αυτοκινητο 10,000 χλμ θα ειχα κανει εξοικονομιση 500-600 ευρω με τετοια διαφορα τιμης υγραεριου-βενζινης και θα το εφτιαχνα το κεφαλαρι!
Για αλλαγη κεφαλης στο ξαναλεω ξεχνα το,αλλαξαν κεφαλι σε αλλο CRV και εβαλαν τσιλικη σχεδον του κουτιου με 60.000 χλμ απο τρακαρισμενο και στον χρονο επανω η στα 20.000 χλμ παει το καπακι ,αν γινει κατι ειναι μονο με ρεκτιφιε και ενισχυμενα μεταλα για υγραεριο,τα μαμα μεταλα βλεπουν υγραεριο και πεθαινουν!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 08 Δεκ, 2014 11:53

Επετρεψε μου αυτα τα 60.000 των μαντραδων να τα ακουω με επιφυλλαξη....

τελος παντων πες κι ετσι....

και παλι ομως εσυ πρεπει να αποφασισεις "τωρα" πως θα το επισκευασεις.... με ή χωρις προβλεψη υγραεριου...

και δεν ειμαι η........... Πυθια δεν ξερω αν η τιμη θα ερθει στα λογικά επιπεδα που λες στη Θεσσαλονικη καποια στιγμη πριν δυαλυσει τελειως η κεφαλη σου....

Βαλτα κατω πραγματικά σοβαρα κι αντικειμενικά και δες τι θα κανεις......
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 08 Δεκ, 2014 13:04

Fokion το καπακι το πηρε απο αυτοκινητο που ηταν τροπετο εξωτερικου (ετσι το λενε?) που ειχε τα χιλιομετρα κοντερισια,ετσι μου ειπε , και γιατι να μην τον πιστεψω?
Το αυτοκινητο ειπα το καιω βενζινη 70% και 30% Σκοπιανο υγραεριο,δηλ. καιω τα 38 λιτρα του Σκοπιανου υγραεριο και τα 60 λιτρα βενζινης,μολις μεινω απο την Σκοπιανη βενζινη αντε να βαλω και ενα 20ρικο βενζινη και ενα 10ρικο υγραεριο και ξανα θα παω στα Σκοπια να γεμισω,υπολογιζω αν μου εκλεισαν οι βαλβιδες στα 20,000 χλμ με την χρηση υγαρεριου ετσι οπως το δουλευω τωρα να μου παει(ελπιζω δηλ.!) αλλον ενα χρονο(και αυτο γιατι αλλαξα δισκο πλατο προσφατα και το λυπαμαι να το πεταξω απο φετος!) και μετα αν δεν αλλαξουν τα πραματα με τα τελη κυκλοφοριας μαλλον θα το πεταξω,θα παρω ενα μεταχειρισμενο ανθεκτικο στο υγραεριο αυτοκινητο 1,6 λιτρα και θα του κοτασαρω το συστημα μου μου επανω, αυτα βεβαια να αλλαξουν τα πραματα με το κατρτελ ,αν δεν αλλαξουν και παραμεινει αυτη η αισχροκερδια θα κοιταξω για μεταχειρο ντιζελ,με 660 για τελη και 13 λιτρα με 0,84 ευρω το λιτρο υγραεριο ας ψαξουν να βρουν αλλους μ@λακες αιμοδοτες!
valsam

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Δευτ 08 Δεκ, 2014 15:21

μεταχειρισμενο diesel μοντελο 2003-2007 καλυτερα, ιδια καταναλωση αλλα χωρις dpf ;)
antonis132

Δημοσιευσεις: 477

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Δευτ 08 Δεκ, 2014 17:14

fokion έγραψε:
periklas723 έγραψε:Ετσι πες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.Γιατι κοντεψα να πηδηξω απο το παραθυρο...χεχε 2.300 για τον κουβα?????????!!!!!!!!!!!!

Με ολο το θαρρος αλλα .......................... ΠΗΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

( καιπου να καψεις και βαλβιδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Εκει παω για αυτοκτονια με κωνιο :P :))
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό mudkia » Δευτ 08 Δεκ, 2014 17:17

valsam έγραψε:Fokion το καπακι το πηρε απο αυτοκινητο που ηταν τροπετο εξωτερικου (ετσι το λενε?) που ειχε τα χιλιομετρα κοντερισια,ετσι μου ειπε , και γιατι να μην τον πιστεψω?
Το αυτοκινητο ειπα το καιω βενζινη 70% και 30% Σκοπιανο υγραεριο,δηλ. καιω τα 38 λιτρα του Σκοπιανου υγραεριο και τα 60 λιτρα βενζινης,μολις μεινω απο την Σκοπιανη βενζινη αντε να βαλω και ενα 20ρικο βενζινη και ενα 10ρικο υγραεριο και ξανα θα παω στα Σκοπια να γεμισω,υπολογιζω αν μου εκλεισαν οι βαλβιδες στα 20,000 χλμ με την χρηση υγαρεριου ετσι οπως το δουλευω τωρα να μου παει(ελπιζω δηλ.!) αλλον ενα χρονο(και αυτο γιατι αλλαξα δισκο πλατο προσφατα και το λυπαμαι να το πεταξω απο φετος!) και μετα αν δεν αλλαξουν τα πραματα με τα τελη κυκλοφοριας μαλλον θα το πεταξω,θα παρω ενα μεταχειρισμενο ανθεκτικο στο υγραεριο αυτοκινητο 1,6 λιτρα και θα του κοτασαρω το συστημα μου μου επανω, αυτα βεβαια να αλλαξουν τα πραματα με το κατρτελ ,αν δεν αλλαξουν και παραμεινει αυτη η αισχροκερδια θα κοιταξω για μεταχειρο ντιζελ,με 660 για τελη και 13 λιτρα με 0,84 ευρω το λιτρο υγραεριο ας ψαξουν να βρουν αλλους μ@λακες αιμοδοτες!

Στη θεση σουθα επερνα το ντιζελ και μετααα κλαιν μαιν αστους να πουλανε στο φραγκο
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 08 Δεκ, 2014 18:15

Βρε και'γω για ντιζελ λεω αλλα τα ντιζελ ειναι πανακριβα,τα πουλανε 2 χιλιαρικα πιο ακριβα απο τα αντιστοιχα βενζνοκινητα(π.χ fiat grande punto 2007 diesel 5,500-6 χιλιαρικα ,βενζινη 3,500-4!),αυτοι που πουλανε τα μεταχειρισμενα ντιζελ ειναι σαν τους Θεσ/νικεις πρατηριουχους πως κανουν με το υγραεριο , δηλ. θελουν το κερδος που θα εχει αυτος που θα αγορασει ντιζελ να το παρουν αυτοι!
Eχω καινουργιο το συστημα υγραεριου καλο με καλα μπεκ ενος χρονου και κατι γιατι να μην το βαλω λοιπον σε ενα αυτοκινητο που να ειναι ανθεκτικο στο υγραεριο,αν φυσικα υπαρχει τετοιο πραμα,υπαρχουν αυτοκινητα με πανω απο 100,000 χλμ με υγραεριο και απροβληματιστα?
valsam

Δημοσίευσηαπό mudkia » Δευτ 08 Δεκ, 2014 18:48

Αυτοκίνητα υπαρχουν πολλα ειτε ντιζελ ειτε βενζινη ,φτηνα και ακριβα το θεμα είναι να καταληξεις καπου και να μπορεις να πορευτείς με τις συνεπιες της αποφασης σου
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 08 Δεκ, 2014 19:12

mudkia έγραψε:Αυτοκίνητα υπαρχουν πολλα ειτε ντιζελ ειτε βενζινη ,φτηνα και ακριβα το θεμα είναι να καταληξεις καπου και να μπορεις να πορευτείς με τις συνεπιες της αποφασης σου

Αυτο ακριβος φιλε!
Την ψαξαμε με το υγραεριο και στο τελος την πατησαμε,σκοπος ειναι να αποφυφουμε ξανα να την πατησουμε!
Στην χειροτερη εχω φιλο που εχει κουκουλομενο ενα civic τσιλικο και το δινει 1000 ευρω,το παιρνω δινω και 150-200 ευρω για να βαλω το συστημα μου επανω στο civic και οσο παει,660 και 500 δινω για τελη και ασφαλεια για το διλιτρο, 265 τα τελη και 300 η ασφαλεια για το civic ,να'σου μανη μανη το 500σαρικο απο τα 1000 που κανει το civic!
Ξερει κανεις αν ειναι παθιαρικα στο υγραεριο τα honda μοτερ σειρας D (οχι vtec)?
valsam

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Τρί 09 Δεκ, 2014 12:35

Αμα δεν εχει πολλα χιλιομετρα το civic...Βουρ.
Μια που λεμε για αισχροκερδια,εχω να πω για το αισχος και την ξεφτιλα καποιων που μεσα στην Αθηνα πουλανε 1,499 την βενζινη...Λιγη ντροπη ρε...
Κανονικα μεσα στην Αθηνα δεν επρεπε να υπαρχει πανω απο 1,45[και πολυ λεω]....

Ασχετη ερωτηση:Ποσο κοστιζει να μεταφερεις το συστημα υγραεριοκινησης απο ενα αμαξι σε ενα αλλο???
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 91 επισκέπτες