πήγα σήμερα και γέμισα στην Πάτρα στον κολοκυθά και μου είπαν ότι σε λίγο καιρό θα βάλουν υγραέριο και στο άλλο τούς πρατήριο στην Κανελλοπούλου........ πιστεύω ότι δεν μου είπαν ψέματα,
andreasmark έγραψε:Γεια σας κι από μένα. έχω καλά νέα για την περιοχή της ανατ. Πάτρας κι όχι μόνο....
πήγα σήμερα και γέμισα στην Πάτρα στον κολοκυθά και μου είπαν ότι σε λίγο καιρό θα βάλουν υγραέριο και στο άλλο τούς πρατήριο στην Κανελλοπούλου........ πιστεύω ότι δεν μου είπαν ψέματα,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dathens έγραψε:Κοιταξτε ο ΓΑΠ διαφήμιση την ίδρυση εταιρίας σε μια μέρα απο τα ΚΕΠ στο Υγραεριο όμως ειναι τα 5 χρονια τουλαχιστον , οι προϋποθέσεις και η χρήσεις γης είναι κάτι απίστευτο δεν βγαίνει η άδεια γιατί θέλει 580 κολοχαρτα διακόσιες μελέτες και 35 ΕΠΙΤΡΟΠΈΣ με αποτέλεσμα να κάνει χρόνια για μια άδεια η μια μετατροπη πρατηρίου σε μικτό βενζίνη Υγραεριο επίσης όλοι αυτοί που σήμερα έχουν άδειες με το γράμμα του νόμου αν το ψάξει κανείς όλοι είναι παράνομοι όλο και κάτι τους λείπει και η καταγγελίες πανε σύννεφο .... Αν το αφήνανε ελεύθερο κάθε γωνία θα χαι και ένα πρατήριο ...
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 68 επισκέπτες
|
|
|