Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 15 Δεκ, 2014 03:43

papoys έγραψε:Έτσι αν και δεν το εγκρίνω δεν μπορώ νακατηγορήσω τον valsam και οποιονδήποτε άλλον πάει στη Βουλγαρία ή
στα Σκόπια προκειμένοινα εξοικονομήσει ότι μπορεί.Πιθανώς αν έμενα Θεσσαλονίκη να έκανα και εγώ το ίδιο
γιατί δεν είμαι από αυτούς που δέχονται να τον κοροιδεύουν και να τον εκμεταλεύονται.

Αυτο που δεν καταλαβες Παπου ειναι οτι πλεον δεν παω για να εξοικονομισω μιας και οπως το εχω πει αρκετες φορες το οποιοδοιποτε κερδος σχεδον ολο εξαφανιζετε στο πανε-ελα,παω μονο και μονο για να μην τα δοσω στους καργιολοκαρτελαδες!
Το ξερω οτι ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη αλλα εχω φτασει στο αμην της αγανακτησης και απο το να αρχισω να παιζω μπουνιες καλυτερα να εχω την ηθικη μου ικανοποιηση μη δινοντας στα λαμογια μια τσακιστη,αυτο μονο μου εχει μεινει,πειραζει?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Δευτ 15 Δεκ, 2014 11:33

fokion έγραψε:Να το πω κι αλλιως???

Σε τελική ανάλυση οσο παραμεθόριος ειναι η Κως η Ροδος κ.λ.π. κι εχουν ΦΠΑ 13% ( αν δε κανω λαθος ) αλλο τοσο ειναι και η Σερρες και η Δράμα και η Κομοτεινη

( Γι αυτο δεν έχουν τα Δωδεκάνησα ΦΠΑ 13%??? Για να μη πηγαίνουν στην Τουρκια για ψωνια???)

Πριν κραξεις τους "ανθελληνες" τουλαχιστον μαθε πως η Κομοτηνη γραφεται με η και οχι με ει. :ymsick:
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 15 Δεκ, 2014 12:21

Εχεις απολυτο δικιο. Το ορθογραφικο μου λαθος διαστρευλώνει τελειως το νοημα...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 15 Δεκ, 2014 15:21

Τώρα διακόπτω :lol: :lol: αλλά θάθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο.

Βλέπω σε πολλά πρατήρια στο gasprice να αναγράφουν από κάτω π.χ. ΕΚΟ ΚΑΛΥΨΩ ή ΜΥΡΤΕΑ Α.Ε.ή ΕΡΜΗΣ ΑΕΜΕΕ.
Γνωρίζει κάποιος είναι πρατήρια που ανήκουν στην ίδια εταιρεία.??? Είναι κάτι άλλο??
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Δευτ 15 Δεκ, 2014 16:11

Είναι πρατήρια εταιρικά.

Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 16 Δεκ, 2014 17:16

1,366 αμολβδη σημερα στην Καλαμαρια και 84 λεπτα το υγραεριο,οσο παει και πιο ασυμφορο το υγραεριο και ο κοσμος χαμπαρι δεν το εχει παρει,σαν τα προβατα συνεχιζουν και βαζουν υγραεριο και το μονο που καταφερνουν ειναι να πλουτιζουν τα λαμογια!
Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω,για εμενα δηλ. που εχω 30% αυξηση καταναλωσης με το υγραεριο + το flashlube+ το σερβις του υγραεριου το υγραεριο θα μου εβγαινε(ειπαμε το"θα" το βαζω γιατι απλα δεν βαζω αλλο υγραεριο γιατι πολυ απλα δεν με συμφερει!)το αντιστοιχο λιτρο στα 1,15 ,δηλ. Βενζινη 136,6 και υγραεριο 1,15 ,216 ευρω οικονομια στα 10,000 χλμ με υγραεριο αν δεν σου βγαλει ζημια!
Συμπολιτες αν δεν το πηρατε χαμπαρι ηρθε η στιγμη για ολους μας-σας για αποχη απο το υγραεριο μπας και βαλουν μυαλο τα καρτελοσκυλα!
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 16 Δεκ, 2014 18:46

Κοιτα.

ΑΝ εχες αποσβεσει την εγκατασταση ( οχι εσυ εσυ, γενικά μιλαω..) και δεν εχεις εν γενη προβληματικο κινητηρα να ανησυχεις για τις βαλβιδες και παλι σε συμφαιρει - προφανως ολο και λιγοτερο ετσι? εννοειται..

ΣΙΓΟΥΡΑ ομως με αυτη τη κατασταση οποιος θα σκεφτοταν να βαλει "ναι καλα χαιρετισματα - απο δω παν κι αλλοι"

οποιος δεν εχει αποσβεσει η λογική λεει οτι το χρησιμοποιει απλά αποσβαινοντας πιο - εως πολυ πιο - αργα....
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ δε θα εβαζες με 1,15 αντι 1,36? Θα εβαζες...
( Ειδικά αν εχεις και τιποτα καταναλωσεις του τυπου 17λτ στα 100.... :D :D :D :D :D )

Απλά οποιος το σκεφτοταν..... Μαλλον δεν το σκεφτεται καν προς το παρον - και δικαιολογημενα...
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 16 Δεκ, 2014 19:59

fokion έγραψε:Κοιτα.

ΑΝ εχες αποσβεσει την εγκατασταση ( οχι εσυ εσυ, γενικά μιλαω..) και δεν εχεις εν γενη προβληματικο κινητηρα να ανησυχεις για τις βαλβιδες και παλι σε συμφαιρει - προφανως ολο και λιγοτερο ετσι? εννοειται..

ΣΙΓΟΥΡΑ ομως με αυτη τη κατασταση οποιος θα σκεφτοταν να βαλει "ναι καλα χαιρετισματα - απο δω παν κι αλλοι"

οποιος δεν εχει αποσβεσει η λογική λεει οτι το χρησιμοποιει απλά αποσβαινοντας πιο - εως πολυ πιο - αργα....
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ δε θα εβαζες με 1,15 αντι 1,36? Θα εβαζες...
( Ειδικά αν εχεις και τιποτα καταναλωσεις του τυπου 17λτ στα 100.... :D :D :D :D :D )

Απλά οποιος το σκεφτοταν..... Μαλλον δεν το σκεφτεται καν προς το παρον - και δικαιολογημενα...

fokion αν "δεν ειχα αλλα θεματα"(ευαισθητο μοτερ δηλ.!) με 1,15 αντι 1,36 παλι δεν θα εβαζα γιατι με αυτα που βλεπω και ακουω συνεχεια τωρα τελευταια αληθεια δεν ξερω ποια ειναι και ποια δεν ειναι και ποσο ειναι ευαισθητα μοτερ για υγραεριο,δηλ. για 200 και 3οο ευρω τον χρονο εξοικονομιση δεν θα το επαιρνα το ρισκο να γ@μησω το μοτερ και να πληρωνω χιλιαρικα μετα,αν η διαφορα ηταν 1,36 με 70 οπως εχετε στην Αθηνα ακομη και με ευαισθητο μοτερ θα εβαζα υγραεριο αφου στις 20,000 χλμ θα ειχα κανει αποσβεση και τα λεφτα της ζημιας!
Οσο για αυτο που λες για την τιμη του λιτρου εδω στην Θεσ/νικη και οτι διωχνει πελατες απ'τους εγκαταστατες και εδω κανεις λαθος γιατι οι υποψηφιοι πελατες τρωνε πολυ παραμυθα,δεν ξερουν,εχουν αγνοια και τρωνε πολυ παραμυθα σου λεω,με τ'αυτια μου εχω ακουσει οχι μια και 2 αλλα πολλες φορες και στο συνεργειο και απο γνωστους και ενδιαφερομενους τα απιστευτα ροδινα σεναρια που τους εχουν πουλησει,π.χ 0,84 ευρω το λιτρο και 1,40 η βενζινη διαφορα 56 λεπτα η 5,6 ευρω τα 100χλμ η 56 τα 1000 η 560 στις 10,000 η αλλιος 1120 στις 20,000 που κανεις τον χρονο,δηλ. αποσβεση σε εναν χρονο και 400 ευρω στην τσεπη,ουτε αναφορες για αυξηση καταναλωσης ουτε για ευαισθητα μοτερ ουτε για καρτελ,το ψεμα δηλ. μια χαρα καλα κραταει,δεν λεω οτι το κανουν ολοι αλλοι πολλοι την πουλανε μια χαρα την παραμυθα του υγραεριου ακομη!
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 16 Δεκ, 2014 20:57

Να σου πω κατι????

Κ Α Λ Α Ν Α Π Α Θ Ο Υ Ν απο ενα σημειο και μετα......
εδω μια καρεκλα πας να παρεις και το ψαχνεις απο 10 μεριες, τοσο συμαντικη μετατροπη και πανε σα τα "γιδια"....
στο φιλο του μπαρμπα του ξαδερφου του γνωστου.....

Ενταξυ δε λεω να φτασουν στην αλλη ακρη οπως εσυ και να ξεψυριζουν τον κ...ο της μαιμους ενα χρονο ( πλακα κανω μη φορτωσεις :D :D ) αλλα οπα

στην εποχη του ιντερνετ ανενημερωτο καταναλωτη ανω των..... 10 ( και πολυ λεω ) και κατω των 60 ( ο οποιος να μην εχει και παιδια εγκονια κ.λ.π ) σορρυ αλλα δε το δεχομαι.....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 16 Δεκ, 2014 21:37

fokion έγραψε:Να σου πω κατι????

Κ Α Λ Α Ν Α Π Α Θ Ο Υ Ν απο ενα σημειο και μετα......
εδω μια καρεκλα πας να παρεις και το ψαχνεις απο 10 μεριες, τοσο συμαντικη μετατροπη και πανε σα τα "γιδια"....
στο φιλο του μπαρμπα του ξαδερφου του γνωστου.....

Ενταξυ δε λεω να φτασουν στην αλλη ακρη οπως εσυ και να ξεψυριζουν τον κ...ο της μαιμους ενα χρονο ( πλακα κανω μη φορτωσεις :D :D ) αλλα οπα

στην εποχη του ιντερνετ ανενημερωτο καταναλωτη ανω των..... 10 ( και πολυ λεω ) και κατω των 60 ( ο οποιος να μην εχει και παιδια εγκονια κ.λ.π ) σορρυ αλλα δε το δεχομαι.....

Κι'ομως fokion παρα το ξεψυρισμα του κ...ο της μαιμους παλι πραμυθα εφαγα,φαντασου,την εψαχνα (νομιζα ο μ@λακας!)οχι 1 αλλα 2 χρονια παρακαλω και παλι την πατησα ,φαντασου ποσο γυμνοι στ'αγγουρια πανε οι υποψηφιοι μη ψαγμενοι πελατες δηλ.!
Αληθειες πανω στο υγραεριο πολυ δυσκολα να βρει ο υποψηφιος πελατης,ειναι πολλα τα στοματα που τρωνε απο το υγραεριο και σιγα μην το κακολογησουν οσο του αναλογει (φυσικα και ο ρεκτιφιατζης μεσα στο κολπο!),ο kyriak δηλ. καπου δεν εχει καποιο δικιο(το χανει με τον τροπο του φυσικα!)?
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες