Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κακή εγκατάσταση σε Vitara

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Κακή εγκατάσταση σε Vitara

Δημοσίευσηαπό george112 » Τετ 17 Δεκ, 2014 02:57

Εβαλα υγραἑριο τον Μαϊο του 2014 σε ενα suzuki vitara Απο την αρχἡ υπἡρχαν προβλἡματα 1 Το οργανο με τις ενδεἱξεις καυσἱμου ,με γεμἁτη δεξαμενἡ ἁναβαν τα 4 led μετα απο 30 χμ αναβὁσβηνε το τεταρτο για 240 χμ περἱπου οπὁτε αδειαζε η δεξαμενἡ,Πολλἑς φορἑς κἁνω 5_7 χμ για να γυρἱσει στο αἑριο.Η δεξαμἑνη ειναι 45 λιτρα,στο βενζινἁδικο η αντλἱα σταματἁει στα 44 λιτρα.Καθε 10 μἑρες εἱμαι στο συνεργεἱο για ρυθμἱσεις,{φλοτερ.μοἱρες δεξαμενἡς κ.α. Η κατἁσταση εἱναι απελπιστικἡ Αφηνω τις Δουλειἑς μου για να πηγαἱνω στο συνεργεἱο το οποιο απεχει 17 χμ απο τον τοπο κατοικἱας μου και 50 χμ οταν εἱμαι Αθηνα<φυσικἁ κατὁπιν ραντεβοὑ>Τις περισὁτερες φορἑς καἱω βενζἱνη γιατἱ μου ζητουν να εἱναι ἁδεια η δεξαμενἡ.Εκτὁς απὁ το κὁστος των καυσἱμων,ποιὁς πληρὡει την ταλαιπωρεἱα μου.Γιατἱ να πληρὡνω εγὡ την αστοχἱα των Υλικὡν ποὑ εισἁγει ο κος Θεοδὡρου?? Εκτὁς εἁν τα προβλἡματα δεν οφειλονται στα υλικἁ??Τἑλος θα ἡθελα να ρωτἡσω.Εσεἱς στην θἑση μου ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ Η ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΠΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ????
george112

Δημοσιευσεις: 4

Re: ΚΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δημοσίευσηαπό george7009 » Τετ 17 Δεκ, 2014 09:39

Για αυτό όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα υγραερίου , πρώτα θα επιλέξουμε τον σωστό εγκσταστάτη και μετά το σύστημα .
Ο εγκαταστάτης είναι το Α και το Ω σε ένα σύστημα υγραερίου .
Μια σωστή εγκατάσταση μαζίμε μια καλή ρύθμιση είναι ο συνδυασμός της επιτυχής λειτουργίας του συστήματος υγραερίου .
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Δημοσίευσηαπό mudkia » Τετ 17 Δεκ, 2014 10:00

Εγω στη θεση σου θα απετρεπα εγκατασταση στο συγκεκρημενο "σουβλατζιδικο" :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: δεν είναι όλα και παντου τα ιδια!!!
Στο δικο μου εκτος από μια ρυθμιση στην ενδειξη καυσιμου δεν χρειαστηκε να ξανα παω για άλλο εδώ και περιπου 16000κμ 8-) 8-) 8-)
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό george112 » Τετ 17 Δεκ, 2014 11:41

george7009 έγραψε:Για αυτό όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα υγραερίου , πρώτα θα επιλέξουμε τον σωστό εγκσταστάτη και μετά το σύστημα .
Μια σωστή εγκατάσταση μαζίμε μια καλή ρύθμιση είναι ο συνδυασμός της επιτυχής λειτουργίας του συστήματος υγραερίου .
Ο εγκαταστἁτης εἱναι εξουσιοδοτημἑνος απὁ την Autogas.Δυστυχὡς κὑριε επεσα θὑμα ημιμαθὡν και ἁπειρων εγκαταστατὡν,ὁπως μου εἱπαν σε ἁλο συνεργεἱο του δικτὑου.Ειδικἁ οταν τοὑς εἱπα φτιἁχτε το εσεἱς,μοὑ απἁντησαν Δεν θα πληρωσοὑμε εμεἱς τη μαλακἱα του αλλου εγκαταστἁτη
george112

Δημοσίευσηαπό mudkia » Τετ 17 Δεκ, 2014 11:48

george112 έγραψε:
george7009 έγραψε:Για αυτό όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα υγραερίου , πρώτα θα επιλέξουμε τον σωστό εγκσταστάτη και μετά το σύστημα .
Ο εγκαταστἁτης εἱναι εξουσιοδοτημἑνος απὁ την Autogas.Δυστυχὡς κὑριε επεσα θὑμα ημιμαθὡν και ἁπειρων εγκαταστατὡν,ὁπως μου εἱπαν σε ἁλο συνεργεἱο του δικτὑου.Ειδικἁ οταν τοὑς εἱπα φτιἁχτε το εσεἱς,μοὑ απἁντησαν Δεν θα πληρωσοὑμε εμεἱς τη μαλακἱα του αλλου εγκαταστἁτη

Δοκιμασες να ερθεις σε επαφη με την autogas ισως από την "μαμα" εχεις καποια λυση, λεω εγω τωρα!!!
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό george112 » Τετ 17 Δεκ, 2014 12:24

mudkia έγραψε:
george112 έγραψε:

Δοκιμασες να ερθεις σε επαφη με την autogas ισως από την "μαμα" εχεις καποια λυση, λεω εγω τωρα!!!
Αυτὁ θα κἁνω.Ευχαριστὡ για τις συμβουλες σας.Καλες γιορτες.
george112

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 17 Δεκ, 2014 12:34

Όλοι οι εισαγωγείς ενδιαφέρονται μοναχα να διώξουν το stock απο τις αποθήκες τους και να πιάσουν τους στόχους που τους βάζουν τα εργοστάσια. Γίαυτο και εχουν γινει ξαφνικά εγκαταστατες όλοι οι φανοποιοι, πρώην βουλκανιζατέρ , πυλωτές, γκαράζ της γειτονιάς κλπ. Χωρίς σωστή επιλογή εγκαταστατη, και το πιο ακριβό συςτημα ειναι καταδικασμένο να δημιουργήσει πολλα προβλήματα.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό george112 » Πέμ 18 Δεκ, 2014 22:55

LPGas έγραψε:Όλοι οι εισαγωγείς ενδιαφέρονται μοναχα να διώξουν το stock απο τις αποθήκες τους και να πιάσουν τους στόχους που τους βάζουν τα εργοστάσια. Γίαυτο και εχουν γινει ξαφνικά εγκαταστατες όλοι οι φανοποιοι, πρώην βουλκανιζατέρ , πυλωτές, γκαράζ της γειτονιάς κλπ. Χωρίς σωστή επιλογή εγκαταστατη, και το πιο ακριβό συςτημα ειναι καταδικασμένο να δημιουργήσει πολλα προβλήματα.
Συμφωνὡ απὁλυτα
george112

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες