Ο εγκαταστἁτης εἱναι εξουσιοδοτημἑνος απὁ την Autogas.Δυστυχὡς κὑριε επεσα θὑμα ημιμαθὡν και ἁπειρων εγκαταστατὡν,ὁπως μου εἱπαν σε ἁλο συνεργεἱο του δικτὑου.Ειδικἁ οταν τοὑς εἱπα φτιἁχτε το εσεἱς,μοὑ απἁντησαν Δεν θα πληρωσοὑμε εμεἱς τη μαλακἱα του αλλου εγκαταστἁτηgeorge7009 έγραψε:Για αυτό όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα υγραερίου , πρώτα θα επιλέξουμε τον σωστό εγκσταστάτη και μετά το σύστημα .
Ο εγκαταστάτης είναι το Α και το Ω σε ένα σύστημα υγραερίου .
Μια σωστή εγκατάσταση μαζίμε μια καλή ρύθμιση είναι ο συνδυασμός της επιτυχής λειτουργίας του συστήματος υγραερίου .
george112 έγραψε:Ο εγκαταστἁτης εἱναι εξουσιοδοτημἑνος απὁ την Autogas.Δυστυχὡς κὑριε επεσα θὑμα ημιμαθὡν και ἁπειρων εγκαταστατὡν,ὁπως μου εἱπαν σε ἁλο συνεργεἱο του δικτὑου.Ειδικἁ οταν τοὑς εἱπα φτιἁχτε το εσεἱς,μοὑ απἁντησαν Δεν θα πληρωσοὑμε εμεἱς τη μαλακἱα του αλλου εγκαταστἁτηgeorge7009 έγραψε:Για αυτό όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα υγραερίου , πρώτα θα επιλέξουμε τον σωστό εγκσταστάτη και μετά το σύστημα .
Μια σωστή εγκατάσταση μαζίμε μια καλή ρύθμιση είναι ο συνδυασμός της επιτυχής λειτουργίας του συστήματος υγραερίου .
Αυτὁ θα κἁνω.Ευχαριστὡ για τις συμβουλες σας.Καλες γιορτες.mudkia έγραψε:george112 έγραψε:Ο εγκαταστἁτης εἱναι εξουσιοδοτημἑνος απὁ την Autogas.Δυστυχὡς κὑριε επεσα θὑμα ημιμαθὡν και ἁπειρων εγκαταστατὡν,ὁπως μου εἱπαν σε ἁλο συνεργεἱο του δικτὑου.Ειδικἁ οταν τοὑς εἱπα φτιἁχτε το εσεἱς,μοὑ απἁντησαν Δεν θα πληρωσοὑμε εμεἱς τη μαλακἱα του αλλου εγκαταστἁτηgeorge7009 έγραψε:Για αυτό όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα υγραερίου , πρώτα θα επιλέξουμε τον σωστό εγκσταστάτη και μετά το σύστημα .
Δοκιμασες να ερθεις σε επαφη με την autogas ισως από την "μαμα" εχεις καποια λυση, λεω εγω τωρα!!!
Συμφωνὡ απὁλυταLPGas έγραψε:Όλοι οι εισαγωγείς ενδιαφέρονται μοναχα να διώξουν το stock απο τις αποθήκες τους και να πιάσουν τους στόχους που τους βάζουν τα εργοστάσια. Γίαυτο και εχουν γινει ξαφνικά εγκαταστατες όλοι οι φανοποιοι, πρώην βουλκανιζατέρ , πυλωτές, γκαράζ της γειτονιάς κλπ. Χωρίς σωστή επιλογή εγκαταστατη, και το πιο ακριβό συςτημα ειναι καταδικασμένο να δημιουργήσει πολλα προβλήματα.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες
|
|
|