Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 28 Δεκ, 2014 00:12

christoi έγραψε:
valsam έγραψε:Eιπα μια φορα τον μηνα γεμισμα η Σκοπια η Βουλγαρια και εμεινα πιστος στην δηλωση μου,αμολυβδη 1,09 και υγραεριο 57,στα λαμογια τα δικα μας μονο κατι ταληρα μεχρι να ξαναπαω εξω να γεμισω!
Σαν την ηθικη ικανοποιηση τιποτα!

57 το υγραέριο; Καρακλέψιμο, αλλά δεν στο λέω. Απλά σε κλέψανε με διαφορετική αρχική τιμή, αλλά ούτε αυτό στο λέω.

Σκοπια εβαλα και οχι Βουλγαρια,το ξερω πιο ακριβα ειναι στα Σκοπια αλλα ειχα μια δουλεια προς Σινδο και βολευε,εξαλου αν ειναι κλεψιμο το 57 τοτε το 84 της Θεσσαλονικης μου τι ειναι,καρακλεψιμο και βιασμος συγχρονος?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό christoi » Κυρ 28 Δεκ, 2014 05:11

valsam έγραψε:...εξαλου αν ειναι κλεψιμο το 57 τοτε το 84 της Θεσσαλονικης μου τι ειναι,καρακλεψιμο και βιασμος συγχρονος?

Λόγος για να πηγαίνεις έξω.
Αν πας πιο βαθιά στα σκόπια, δεν έχει πιο φθηνό; Αν έχεις χώρο στο πορτμπαγκάζ, έχεις σκεφθεί την τοποθέτηση εξτρά δεξαμενής;

Μπορούμε να βγάλουμε στίκερ "Στηρίζω τα υγιή βενζινάδικα, βάζω μόνο απ' έξω." :shh: :shh:
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 28 Δεκ, 2014 09:39

christoi έγραψε:
valsam έγραψε:...εξαλου αν ειναι κλεψιμο το 57 τοτε το 84 της Θεσσαλονικης μου τι ειναι,καρακλεψιμο και βιασμος συγχρονος?

Αν πας πιο βαθιά στα σκόπια, δεν έχει πιο φθηνό; Αν έχεις χώρο στο πορτμπαγκάζ, έχεις σκεφθεί την τοποθέτηση εξτρά δεξαμενής;

Μπορούμε να βγάλουμε στίκερ "Στηρίζω τα υγιή βενζινάδικα, βάζω μόνο απ' έξω." :shh: :shh:

Πιστευω οτι σιγουρα πιο μεσα θα ειναι και πιο φθηνα αλλα σιγα μην παω πιο μεσα,δηλ. σιγα μην κανω και αλλα χιλιομετρα,χωρο εχω στο πορτμπαγκάζ και το ειχα σκεφτει παρα πολυ σοβαρα για δευτερη δεξαμενη,μαλλον ημουν στο παρα πεντε να την βαλω αλλα ευτηχως η δυστηχως εκλεισαν οι βαλβιδες και υγραεριο βαζω μονο μια φορα τον μηνα πια (οταν και αμα παω εξω δηλ.),δηλ. καιω 100 λιτρα βενζινης και 38 υγραεριο καπου 70% βενζινη και 30% υγραεριο μπας και μας βγαλει το αυτοκινητο και φετος μιας και τα εσκασα για τα τελη!
valsam

Δημοσίευσηαπό parisseirios » Κυρ 28 Δεκ, 2014 11:17

gakost έγραψε:Μα κανένας δεν λέει ότι δεν βρωμάει η ιστορία

Αλλά αν διάβασες το άρθρο για τον 'ανθρωπο που άνοιξε πρατήριο στην Μυτιλήνη λέει ότι χρηματοδότησε μόνος του την επένδυση για να πετυχαίνει καλύτερες τιμές. Επίσης όσα πρατήρια ξέρω που είναι φθηνά δεν είναι έχουν σήμα πχ Καλύβια MS, Φάωνος και Μεταμόρφωση ΑΠ και άλλα που έχουν σήμα αλλά είναι ιδιόκτητα. Επίσης τα εταιρικά πρατήρια έχουν διαφορετικές τιμές με πολύ μεγάλες αποκλείσεις ανάλογα την περιοχή, δεν θα έπρεπε να έχουν ίδια τιμή;

Οι τιμές που ανακοινώνονται είναι διυλιστηρίου, το πόσο αγοράζει ο καθένας προφανώς και διαφέρει ανάλογα τα συμβόλαια και τις συνεργασίες που έχει ο καθένας. Σίγουρα κανένας δεν είναι αμέτοχος αλλά πιστεύω το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι όχι από την ουρά και το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό

Η συζήτηση κάνει κύκλους νομίζω

Δεν ξέρω αν το άρθρο είναι σωστό γιατί δεν έχει ανοίξει ακόμα στη Μυτιλήνη πρατήριο αλλά του έχουν κάνει δεκάδες μυνήσεις οι υπολοιποι βενζιναδες για διάφορους λόγους. Φέτος που πήγα Μυτιλήνη δεν είχε ανοίξει ακόμη !!
parisseirios

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Δευτ 29 Δεκ, 2014 18:20

Με 525Ε/τονο η τιμη ειχε φτασει στην Αθηνα 0,662
Με 490Ε/τονο η τιμη ειναι στο...0,680...ΘΑΥΜΑ!ΘΑΥΜΑ! :))
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 29 Δεκ, 2014 19:13

periklas723 έγραψε:Με 525Ε/τονο η τιμη ειχε φτασει στην Αθηνα 0,662
Με 490Ε/τονο η τιμη ειναι στο...0,680...ΘΑΥΜΑ!ΘΑΥΜΑ! :))

Και τι εχει να πεις για την Θεσ/νικη οπου με 490Ε/τονο η τιμη ειναι στο...0,84?
Εντελος κλεφτες?
valsam

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Δευτ 29 Δεκ, 2014 22:40

Εκει εχει...καρτελοσκονη το αεριο,τα εχουμε πει...ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑ
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Τρί 30 Δεκ, 2014 10:40

valsam έγραψε:
christoi έγραψε:

Πιστευω οτι σιγουρα πιο μεσα θα ειναι και πιο φθηνα αλλα σιγα μην παω πιο μεσα,δηλ. σιγα μην κανω και αλλα χιλιομετρα,χωρο εχω στο πορτμπαγκάζ και το ειχα σκεφτει παρα πολυ σοβαρα για δευτερη δεξαμενη,μαλλον ημουν στο παρα πεντε να την βαλω αλλα ευτηχως η δυστηχως εκλεισαν οι βαλβιδες και υγραεριο βαζω μονο μια φορα τον μηνα πια (οταν και αμα παω εξω δηλ.),δηλ. καιω 100 λιτρα βενζινης και 38 υγραεριο καπου 70% βενζινη και 30% υγραεριο μπας και μας βγαλει το αυτοκινητο και φετος μιας και τα εσκασα για τα τελη!

τσαμπα βαρος θα βαλεις
θα χεις +50 κιλα, θα ταλαιπωρεις και το αμαξι και θα καις παραπανω
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 30 Δεκ, 2014 16:18

Οι απολυτοι ξευτιλες!!!!!!!!
Ο Μ/Τ εχει πεσει στα 475,940 και οι απολυτοι ξευτιλες της Θεσ/νικης μας κανουν την χαρη και κατεβαζουν την τιμη μετα απο μηνες απο το 0,838 στο 0,818,δυο ολοκληρα λεπτα ,ναι 2 ολοκληρα λεπτα οι ξευτιλισμενοι,τα λαμογια,τα καρτελοσκυλα,συνεχιστε συμφορουμιτες μου να βαζετε υγραεριο ενω ξερετε πια οτι σας ληστευουν κανονικοτατα, να τους τα ακουμπατε τα ευρω σας και να τους κανετε ακομη πιο πλουσιους!!!!!
valsam

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Τρί 30 Δεκ, 2014 16:21

Στην Θεσσαλονικη θελουν ΞΥΛΟ...Μιλαμε για γελοιοτητες :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .
Οχι οτι εδω περα στην Αθηνα ειναι καλυτερα,με 475Ε τον τονο ειναι καρφωμενοι στα 68λεπτα,ενω με 525 ηταν στα 66..ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ
periklas723

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 91 επισκέπτες