Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα σε hyundai accent 1.3 2005 με brc

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πρόβλημα σε hyundai accent 1.3 2005 με brc

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Τρί 30 Δεκ, 2014 18:52

καλησπερα.εχω παρει εδω και 4 μηνες ενα μεταχειρισμενο hyundai accent 1.3 2005 μοντελο το οποιο φορουσε brc.To προβλημα μου ειναι οτι το αυτοκινητο απο την αρχη μεσα στην πολη αν αλλαζα 2αρα προς 3η με στροφες κατω απο 3.000 οι ταχυτητες ειναι πολυ σφιχτες δεν μπαινουν με τιποτα.αν φυγουν απο 3,000 στροφες δεν τρεχει τιποτα.Οπως επισης οταν κανω κατεβασμα το σασμαν τριζει-γρατσουναει.Ολα αυτα συμβαινουν στο αεριο γιατι στη βενζινα δεν τριζουν οι ταχυτητες ανεβωκατεβαζω καλα χωρις το παραμικρο σε ολες τισ στροφες.πριν λιγες μερες πετυχα καποιον στον δρομο με ιδιο αυτοκινητο κ μου λεει λοβατο φοραω και δεν εχει κανενα θεμα κ πραγματικα το πηρα βολτα δεν εκανε τιποτα.Και το ποιο κορυφαιο χθες που ειχε λιγο κρυο εδω σε εμας κ σε μια ανηφορα εκει που εκανα μια προσπεραση με 3η ξαφνικα βλεπω στον καθρεφτη ασπρο καπνο απο την εξατμιση.πανικοβληθηκα και βαζω 4η αμεσως κ σταματησε ο καπνος.το ξαναδοκιμασα δεν εβγαλε ξανα.τι μπορει να συμβαινει ?
trelogolfakias

Δημοσιευσεις: 82

Re: προβλημα σε hyundai accent 1.3 2005 με brc

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Τρί 30 Δεκ, 2014 19:12

~O)
Τελευταία επεξεργασία από antonis132 και Τετ 31 Δεκ, 2014 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Re: προβλημα σε hyundai accent 1.3 2005 με brc

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Τρί 30 Δεκ, 2014 19:51

antonis132 έγραψε:golf tsi ειχες αν θυμαμαι καλα, το ξεφορτωθηκες και πηρες accent λογω τελων κυκλοφοριας?
δεν εχω καταλαβει με υγραεριο σου κραταει παραπανω ρελαντι?
πιθανον να χρειαζεται σετ συμπλεκτη η ειναι ταλαιπωρημενο το σασμαν και μια αλλαγη τις βαλβολινες να βελτιωσει την κατασταση, ο ασπρος καπνος να παρακαλας να ειναι απο τσιμουχακια και οχι απο φλατζα αλλα ειτε το ενα ειτε το αλλο τα ιδια υλικα & εργασια θα βαλεις απλα γλιτωνεις το πλανισμα κεφαλης, αναφερω για extreme καταστασεις αλλα και ετσι οπως το περιγραφεις αν δεν ελεγχθει απο κοντα, πριν το αγορασεις δεν το εκανες ενα test drive να τα καταλαβεις τα προβληματα, προφανως εχει θεματα και προσπαθησε να το ξεφορτωθει με αγγελια hyundai accent 1.3 2005 με brc στην τιμη του απλου, εκτος και αν το βρηκες στα κατασχεμενα γουρουνι στο σακι
τελος παντων ολα γινονται-λυνονται χρημα να υπαρχει, καλες γιορτες :wave:

golf gti ειχα κ εχω κ εχω και ενα x3 που ευτιχως πηγα στον lpgas kαι ξαναβρηκα το αυτοκινητο που ειχα.το hyundai το πηρα για τι γυναικα.oσο για τσιμουχακια κ τα σχετικα το αυτοκινητο το ειχε ενας 80χρονων θειος της γυναικας κ ειχε 25,000κμ και ενα χρονο πριν πεθανει το εβαλαν αεριο γιατι πηγαινοερχοταν στα νοσοκομεια.αρα δεν νομιζω να παιζουν τα παραπανω που ειπες γιατι ο δισκος οχι απλα δεν πατηνιαρη αλλα ειναι ολοκαινουργιος.και εκτος αυτου το ειπα κιολασ αλλα μαλλον δεν τον ειδες οτι τα προβληματα ειναι μονο στο αεριο κ οχι στη βενζινα.μηπως ειναι πολυ πλουσιο κ δεν ριχνει στροφες η φτωχο δεν ξερω τι να πω.
trelogolfakias

Δημοσιευσεις: 82

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 50 επισκέπτες