erimitis έγραψε:Δωσε πονο φιλε Βαλσαμη
Μητσαρα φιλε μου τι κανεις?
Ουτε πονο ουτε σαλιο δεν χαραμιζω πλεον για δαυτους φιλε,εγω μετα απο εναμιση χρονο τελειωσα με την υγραεριοκινηση , απλα εξακολουθω και τους τα χωνω για το αισχος που συνεχιζει και επικρατει εδω στην Θεσ/νικη με την αισχροκερδια,ετσι μπας και αλλαξει τιποτα για σας τους υπολοιπους υγραεριοκινητους!
Ξερεις πολυ καλα οτι το νταβατζιλικη δεν το μπορω,βρε να οικονομισει ο αλλος δεν λεω,αλλα νορμαλ πραγματα ,ετσι δεν εκαναν και με τα ξυλα που με το που εγινε απο τονο κυβικο,ολοι στο κολπο να μας γ@μαμησουν,κουβαλα μ@λακα χαμαλη valsam ξυλα για να ζεσταθεις και να σου βγαινει σε λεφτα πιο ακριβα και απο το πετρελαιο,ετσι σχεδιο μας κανουν και με το υγαρεριο,βαλε μ@λακα valsam υγραεριο γαι να τα οικονομαω εγω,οχι εσυ αλλα εγω το λαμογιο, γιατι εσυ με το που θα κανεις αποσβεση του συστηματος μετα θα πρεπει να σταξεις και αλλα 1000 ευρω για να φτιαξεις το κεφαλαρι και τον πολλαπλασιατη,και τον καταλυτη και,και,και!
Οι πουτανες πιστευω εχουν καλυτερη μεταχειρηση απο τους νταβατζιδες τους,τα μοιραζονται τα κερδη,εδω μας καταντησαν πουτανες του πεταματου οι εδω νταβατζηδες,ολοι την μαρμιτα αυτοι και'μεις ψιχουλα!
Καλη χρονια φιλε μου και μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα με το καινουργιο ετος!
Φιλε τωρα διαβασα τα ποστ σου και ειδα οτι εισαι και'συ απο τους πικτραμενους της υγραεριοκινησης,1800 ευρω γ@μησιατικα?????
Λαδιερες-ξυδιερες-ψεκασμοι βενζινης και το πηρες στα χερια και'συ το μοτερ?
Θα σε παρω τηλ. η παρε με εσυ οποτε σε βολευει να μου πεις τι και πως εκανες με ενισχυμενες βαλβιδες και εδρες!
Να ξερεις παντος οτι τωρα τελευταια συνεχεια ακουω και απο καποιον φιλο η γνωστο οτι πηρε καπακι στο χερι απο το υγραεριο,δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος,ειπαμε το υγραεριο δεν ειναι για ολους,η μηπως καλυτερα να ελεγα "το υγρεριο ειναι για ελαχιστους",εγω ξερω οτι κατι πολυ πονηρο παιζει με το υγρεριο,εχεις ακουσει την διαφημιση που ο αλλους σου βαζει υγρεαριο με 660 ευρω εδω Θεσ/νικη και μεσα στα λεφτα αυτα σου δινει και για 300 ευρω δωρεαν καυσιμα,τι συμπερασμα βγαζεις εσυ απο αυτο Μητσο?
Εγω το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι μαλλον ψαχνουν για μ@λακες!
Καλο χρονο σε ολους του φορουμ!