Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Διακοπές στα χαμηλά-Πρόβλημα παλμού?

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Διακοπές στα χαμηλά-Πρόβλημα παλμού?

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Παρ 02 Ιαν, 2015 17:08

Φίλε gouris το μύνημα σου ήταν καταλυτικό... :D
Αλλαξα 4 πολ.στες ngk πριν 2 εβδομάδες...

Το αυτοκίνητο δοκιμάστηκε σε όλους τις συνθηκες και με αρκετό φορτίο και δεν παρουσίασε κανένα απο τα συμπτώματα....

Το κόστος των πολ.στων 225 ευρώ με τα μεταφορικά....Ελπίζω ως ενα σοβαρό brand name να αντέξουν για κάμποσες χιλ. χιλιόμετρα γτ χάσαμε ήδη το 1/3 του περσινού κέρδους... ;)

Ας ελπίσω να ακολουθήσουν απροβληματιστα χιλιόμετρα και να βγάλουμε το 15 χωρίς κανα καπάκι που λόγω της ηλικίας του αυτοκινητου το περιμενω φυσιολογικά κάποια στιγμη....
ximikos00

Δημοσιευσεις: 125

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 06 Ιαν, 2015 11:23

ximikos00 έγραψε:Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας...
Ειναι λογικό να μην μπορεί να δωθεί μια ξεκάθαρη απαντηση απο το διαδίκτυο...εδω αλλοι δεν δίνουν απαντηση οταν εχουν το αυτοκινητο στα χέρια τους....

Επειδή εχω διαβάσει πάρα πολυ στο νετ για την κάύση του lpg....Αλλοι λένε οτι απαιτείται δυνατότερος σπινθήρας, σε βίντεο στο youtube είδα Ελληνα εγκαταστάτη να εχει στην οθόνη τα mA του πολ/στη είτε σε βενζίνη είτε σε αερίο με την ίδια απαίτηση σε ρεύμα...

Ο μηχανικός μου και ο ηλεκτρολογός μου (δεν ασχολουνται με εγκαταστάσεις αλλα εχουν lpg στο αυτοκινητο τους) και μηχανικός σε εξου/μενο Suzuki μου απαντάνε οτι ο πολ/στης είτε δουλευει είτε όχι...ειτε δίνει ρευμα ειτε δε δίνει....Το "πολύ" η "λιγό" θα φαινοταν και στη βενζίνη τουλάχιστον σε φορτίο....

Επιπλέον, κάποιος μισοτελειωμενος ή αν όλοι ήταν στα τελευταια τους, μετά απο τόση χρήση με lpg -και εφοσον απαιτείται περισσότερο ρεύμα- δεν θα καθαριζε εντελώς?

Θεωρώ οτι το λάθος είναι στην εγκαταστάση και θα κάνω την αλλαγή....

Να σημειώσω οτι service εχω κάνει μονο στα φίλτρα....Δεν εχω πειράξει ποτέ μπεκ ουτε πνεύμονα....Μπορει να υπάρχει κατι και εκεί που ίσως να δημιουργεί το προβλημα και να μην φαίνεται στο διαγνωστικό?

Τέλος, δεν ξερω αν βοηθήσει, οταν μου κάνει διακοπές και του γυρίσω σε βενζίνη, στρώνει απευθείας....Αν οντως ήταν οι πολ/στες και ανέβαζαν πχ θερμοκράσια μην μπορώντας να δώσουν το καταλληλο ρεύμα δεν θα έπρεπε να περασει κάποιο χρονικό διαστημα καίγοντας βενζίνη για να επανέλθουν και να δουλεψουν κανονικά? Αυτό θα γινόταν στιγμιαία (οπως και συμβαίνει) ?

Με το ιντερνετ και το you tube δεν θα βρεις απαντησεις. Εγω σου εγραψα τι συνεβει στην πραξη στη βενζινη μια χαρα στο υγρεριο δεν δουλευε καθολου .. Μολις αλλαχθηκε ο ενας πολαπλασιαστης ολα καλα .. .. Κα ενω η suzuki λεει μονο μαμα μπουζι με τα bosh μηδεν προβλημα ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό labros » Τρί 06 Ιαν, 2015 14:39

Την προηγούμενη εβδομάδα ενώ κινούμουν με υγρέριο σε μια απότομη γκαζιά το αμάξι έκανε κοψίματα και άναψε λαμπάκι μηχανής. Το γύρισα αμέσως σε βενζίνη και συνέχισα κανονικά ενώ το λαμπάκι έσβησε. Το διαγνωστικό έδειξε αστοχία περιοδικά τριών κιλύνδρων. Πηγα στον εγκαταστάτη και μου είπαν ότι το σύστημα είχε υψηλή πίεση και ότι ήθελε αλλαγή η μεμβράνη του πνεύμονα. Την άλλαξα και όλα οκ. (τη Δευτέρα όλα αυτά) Την Παρασκευή έφυγα για ταξίδι Θεσσαλονίκη Αθήνα. Στη Θήβα μου ξανακάνει το ίδιο. Γυρίζω σε βενζίνη και επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή πάντα με βενζίνη. Προχθές Δευτέρα 05/01 ξαναέβαλα το υγραέριο και πήγα ξανά στον εγκαταστάτη να το ξαναδούμε. Το έβαλε στον υπολογιστή, το πήγε βόλτα,μέτρησε συμπίεση, ξαναέκανε προγραμματισμό, έλεγξε τα μπουζί και τα μπουζοκαλώδια και τα βρήκε όλα οκ. Και όντως μέχρι σήμερα κινούμαι κανονικά με υγραέριο χωρίς πρόβλημα (μικρές όμως διαδρομές)
Από το μυαλό μου περνάει ο πολλαπλασιαστής. Μπορεί όμως να δουλεύει σωστά στη βενζίνη και στο αέριο να το κάνει όπωτε θυμάται; Το αμάξι είναι accent του 2002 και μακάρι να είναι μόνο πολλαπλασιαστής γιατί είναι πιο θφηνός από τα μπουζί υγραερίου που φοράει.Κάθε άποψη δεκτή.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 73 επισκέπτες