pavlos01 έγραψε:Καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες με τα κρύα όταν πατούσα γκάζι για να επιταγχύνω με πετούσε σε βενζίνη. Έβαλα υγραέριο από μια περιοχή στις Σέρρες που έχει περισσότερο κρυο εκεί και το αμάξι πήγαινε καλύτερα. Όταν γύρισα Θεσσαλονίκη και φουλάρισα ξανά είχα πάλι τα ίδια προβλήματα αλλά όχι τόσο έντονα. Κατάλαβα πως λόγω του κρύου έπεφτε η πίεση στην δεξαμενή και με πετούσε σε βενζίνη. Είπα λοιπόν στο πρατήριο πριν μου φουλάρουν ξανά αν μπορούν να μου πιέσουν αέρα μέσα στην δεξαμενή. Το είχαν ξανακάνει μου είπαν και σε άλλο αυτοκίνητο που είχε τα ίδια προβλήματα και το πρόβλημα λύθηκε. Θέλω να το μοιραστώ μαζί σας πως και σε εμένα λύθηκε το πρόβλημα και το αμάξι πάει πολύ καλύτερα. Το θέμα είναι μήπως δημιουργήσω πουθενά αλλού πρόβλημα ή μήπως είναι επικύνδυνο. Επίσης κάθε φορά που έχω αντίστοιχο πρόβλημα θα μπορώ να βάζω κάποια ποσότητα αέρα. Ευχαριστώ Παύλος
pavlos01 έγραψε:Και σε εμένα δεν μου ακούγεται σωστό αλλά τι να πω. Δουλεύει για την ώρα. Κάποιο αλλο πρόβλημα δεν εχω εκτός απο αυτό της πτωσης πιεσης στην επιτάχυνση οταν εχει πολύ κρύο. Και οπως ανεφερα οταν εβαλα απο αλλο παρατηριο που προφανως είχε μιγμα υγραερίου οπως το αναφέρεις δεν ειχα προβλήματα. Το θεμα είναι μην κανω καποια ζημιά αλλού με το να βάζω αερα στην δεξαμενή. Θα το δοκιμάσω αυτές τις μέρες και θα σας πω.
hlias έγραψε:μονο αζωτο στην δεξαμενη, ποτε αερα ή οξυγονο.
pavlos01 έγραψε:Δεν το γνωρίζω Λάμπρο. Ο πνευμονας που φοραω έχει περίπου 20000 χλμ. Και το μόνο πρόβλημα που ειχα ηταν στα πολλά κρυα. Μηπως γνωριζεις πως μπορω να ελέγξω την πιεση στη δεξαμενη. Στον πνευμονα παντως η πιεση που βλεπω απο το λαπτοπ μενει σταθερή.
fokion έγραψε:γιατι? ( για να μαθαινουμε ρωταω... για το φοβο εκρηξης?)
pavlos01 έγραψε:Δηλαδή Ηλία έχει λογική αυτό που έκανα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 33 επισκέπτες
|
|
|