nickp έγραψε:Ουτε 0,79 valsam.τσαμπα πραμα
Περα απο την πλακα το 0,79 σε σχεση με το 0,608 της Αθηνας ειναι τεραστια η διαφορα φιλε,19 ολοκληρα λεπτα,ληστεια σκετη μιλαμε!
Εμενα καλο μου κανει αυτη η αισχροκερδια τους μιας και με αυτες τις τιμες δεν μου περναει καν απο το μυαλο να βαλω υγραεριο(και δεν γ@μαω το ευαισθητουλικο μοτερ μου!),οταν μου τελειωσει η Σκοπιανη βενζινη το πολυ να βαλω κανα 30ρη ευρω βενζινη μεχρι να ξαναπαω Σκοπια για ανεφοδιασμο,σταμπαρα πρατηριο που συνεργαζετε με την καρτα μου που εχει τιμη στο 1,32(και παλι πανακριβα και'δω τα καλοπαιδα σε σχεση με το 1,26 της Αθηνας!) και εχω και -3% λογο καρτας δηλ.1,28 το λιτρο η βενζινη,με υγαρεριο οπως το εχω πει 1000 φορες με 79 λεπτα το λιτρο + 30% αυξηση καταναλωσης + 5 λεπτα στο λιτρο σερβις υγραεριου και ψυκτελαιο μου βγαινει 1,08 ευρω το αντιστοιχο λιτρο,200 ευρω ολο κι'ολο το υποτιθεμενο κερδος στις 10,000 χλμ(υποτιθεμενο λεω γιατι οπως ειπα ειναι ευαισθητουλικο το μοτερ μου,δηλ. γλητωνω 200 ευρω απο τα καυσιμα και χονω 1000 για επισκευη μοτερ)!
Πλακα στην πλακα ειναι τρελο το νουμερο των χιλιομετρων που θα επρεπε να κανω για να κανω αποσβεση του συστηματος και της ζημιας (αν π.χ εβαζα σημερα συστημα υγραεριου)με αυτες τις τιμες σημερα ,κοντα 90-100,000 χλμ για να βγουν αυτα τα λεφτα ,5 χρονια κοντα και ισος και παραπανω!
Ειναι πολυ μ@λακες μιλαμε,ακομη μεγαλυτεροι μ@λακες ομως πρεπει να ειναι οι εγκαταστατες που καθονται και τους πηδανε ετσι τα λαμογια(ΜΑΣ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕ!) και δεν πανε να τους σαπισουν στον ξυλο!