beglis έγραψε:geormpal έγραψε:beglis έγραψε:Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Νέο μέλος από Θεσσαλονικη (οι τιμές αλλού!). Πρόσφατα έβαλα BRC plug & drive σε C4 Picasso 1,8 του 2007. Δεξαμενή που γεμίζει από 42 έως 45 λίτρα (!!). Μου βγάζει 330 χλμ ( με καμία 30αριά από αυτά στο πρωινό ξεκίνημα που είναι με βενζίνη μόνο). Θεωρώ ότι έχω μεγάλη κατανάλωση. Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το Picasso είναι 8V ή 16V? Τι κατανάλωση σε L/100km έχεις με βενζίνη..? Πρέπει να έχεις 1-2λίτρα στα 100 παραπάνω κατανάλωση με αέριο! Αλλιώς πίσω στον εγκαταστάτη...
Καλησπέρα και ευχαριστώ για το ενδιφέρο. Είναι 16V και καίω βενζίνη περίπου 11λ/100χλμ ένω υγραέριο 13λ/100χλμ. Μήπως είναι καλά τελικά;
Ε, θεωρητικά καλα είναι ρε φίλε, αλλα και πάλι γιατι τόσο πολύ? (11L/100km βενζίνη)
Δοκίμασε να το στεγνώσεις λίγο σε συνεργασία με τον εγκαταστάτη σου..
Οπως εχω ξαναγράψει, εγώ π.χ. το έχω αφήσει να καίει τα ίδια με την βενζίνη (σε L/100km) όταν το πηγαίνω εντελώς ήρεμα και όταν το στίβω 2-3 λίτρα παραπάνω.. Μεχρι στιγμής πάω καλα και οικονομικά.
Τα valeo τα 16βαλβιδα (Peugeot - Citroen) 1.6 ή 1.8 είναι αρκετά πλούσια απο την μανα τους γι'αυτο και με πρόγραμμα έπαιρναν τοσα άλογα... Αρα σε παιρνει να το στεγνώσεις λίγο να δεις και οικονομια - αλλιώς μουφα το αέριο...