erimitis έγραψε:Βαλσαμ ζηλευεις φιλε.κερναμε καφε ελα για φουλαρισμσ
Ζηλευω,ζηλευω και πανω απ'ολα ζηλευω το 0,75 σας(μας διαβαζουν οι Αθηναιοι του 0,599 και θα μας κοροιδευουν!).
Περα απο την πλακα Μητσο θα το ξαναπω ετσι μπας και διαβαζει κανα κοπρος ,ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑ'ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝ,εγω υγραεριο δεν ξαναβαζω,αν δεν πεσει στα επιπεδα τιμης ΦΑΩΝΟΣ και εδω για μενα τερμα το υγραεριο!
Ετσι δεν εκαναν και με τα ξυλα φιλε μου με το που εγινε απο τονο κυβικο,οι Ελληναρες βρηκαν την ευκαιρια της μεγαλης αρπαχτης,το κλεψιμο το εχουμε στο DNA μας,τους επιασα ολους εναν εναν τους ξυλαδες και τους προτεινα "μπορω να τα παρω τοσο απο Βουλγαρια εσενα εγω σου δινω ακομη και 300 ευρω παραπανω να μου τα φερεις φορτηγο-φορτηγο στο σπιτι για να βαλω με την ησυχια μου στην καβαντζα τους , 8 με 10 δρομολογια με ανατροπη αποστασης 500 μετρων με ανατρεπομενο και 300 ευρω στην τσεπη, σε 5-6 ωρες, και παρε και μια χαρακτηριστικη απαντηση του τυπικου Ελληναρα "αμα πεινασω τοτε θα το κανω αυτο",και η δικη μου απαντηση ποια ηταν Μητσο?
"ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ' ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ"!
Τωρα που φθηνηνε το πετρελαιο και εφτασε και εδω το Φ.Α αμα τους εκανα την ιδια προταση σημερα ακομη και με τα χερια ξυλο ξυλο θα μου τα εφερναν μεχρι το σπιτι,και θα μου τα στοιβιαζαν ,βρε ακομη και καθε μερα θα ερχοταν να μου αναβαν τον λεβητα!
Μονο με το ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ' ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ (η με το ξυλο!) καταλαβαινει ο Ελληναρας φιλε!