Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλείσιμο βαλβίδων!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 22 Ιαν, 2015 09:59

panosopel έγραψε:opel astra h ειναι,εχω 90000 απο τοτε που εβαλα υγραεριο και συνολικα 184000

Αν μου πηγαινε εμενα 50,000 χλμ σαμπανιες θα ανοιγα,με 90,000 και βαλβιδες να'ναι τα'χεις βγαλει τα χρηματα της ζημιας!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό panosopel » Πέμ 22 Ιαν, 2015 14:04

Καλα ναι λυση στο προβλημα(εφοσον ειναι αυτο) ψαχνω,εξαλλου αν ο αρχικος εγκαταστασης μου ειχε εξηγησει οτι οταν ελεγε ναι εχει ψεκασμο βενζινης μην φοβασαι εννοουσε τους ψεκασμους βενζινης απο 4500στροφες οπως ειχε κανει ισως τωρα να μην ανησυχουσα...
Χθες οπως ειπα το αμαξι δεν πηγαινε σε ανηφορες ουτε με τριτη ενω σε καμια φαση εμφανισε ενα κιτρινο λαμπακι που εχει να κανει με καυσαερια-καταλυτη φανταζομαι λογω μη καλης καυσης της βενζινης.

Ας ελπιζω να ειναι κατι αλλο εκτος βαλβιδων λογω της ταλαιπωριας κυριως αλλα νομιζω πρεπει να ανοιχτει ωστε να ησυχασω.

Συμπιεση ναι ειχε μετρηθει ηταν μια χαρα αλλα αυτο αρκετους μηνες πριν κανα 6μηνο αμα θυμαμαι καλα
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό erimitis » Πέμ 22 Ιαν, 2015 16:25

Panos φιλε τι συστημα εχεις εγκατεστημενο πανω?
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό george7009 » Πέμ 22 Ιαν, 2015 21:12

Σήμερα πήρα μια τιμή για μοτέρ σε περίπτωση που μου βγάλει καπάκι .
350 ευρώ ολόκληρο μοτέρ μεταχειρισμένο με λίγα χιλιόμετρα .
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 22 Ιαν, 2015 22:00

george7009 έγραψε:Σήμερα πήρα μια τιμή για μοτέρ σε περίπτωση που μου βγάλει καπάκι .

"Παππούλη" , sorry για τη σφήνα..αλλά..με 350 ευρώ ολόκληρο μοτέρ με λίγα χιλιόμετρα , χμμμ..πολύ χλωμό..//.το πιθανότερο είναι "μοτέρ ολόκληρο με κανά ...εκατομμύριο και κάτι λίγα χιλιόμετρα "!!!! :)) :)) :)) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: ...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό fotisly » Παρ 23 Ιαν, 2015 02:03

τιμη που δεν νομιζω να ισχυει ουτε για μετριο μοτερ!!ζητανε πολυ περισσοτερα ακομη κ για μοτερ 15ετιας.
επισης προσοχη στο μοτερ μην ειναι απο υγραεριο.καποιες αγγελιες που ειχα δει εγω ειχαν ακομη επανω τα μπεκ υγραεριου και το πουλουσαν 800ευρω.
στις εξω χωρες που λες φιλε πιο πισω,ποιος σ ειπε εχουνε λυσει αυτα τα προβληματα??οι μπλακ λιστες απο αυτους βγηκαν κ οχι απο ελλαδα.
επισης εξω αρχιζουνε να γυριζουν προς φυσικο αεριο ή ντιζελ.το υγραεριο ειναι για τα τελειως φτωχαδακια και γι αυτοκινητα του πεταματου.βεβαια και για το φυσικο αεριο σε λιγο καιρο θα δουμε κ εκει τις μπλακ λιστ.
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 23 Ιαν, 2015 02:49

george7009 έγραψε:Σήμερα πήρα μια τιμή για μοτέρ σε περίπτωση που μου βγάλει καπάκι .

Bρε τι να το κανεις το μοτερ αν το μοτερ απο την κατασκευη του βλεπει υγραεριο και χαλαει?
Ετσι εκανε και ο μαστορας μου σε αυτοκινητο honda CRV που μεσα σε μολις 20,000 χλμ επαθε vsr και αφου βρηκε κεφαλαρη ελαφρος μεταχειρισμενο το εβαλε επανω,και παλι σε 20,000 χαλασε λοιπον!
Τι εκανε λοιπον,μια τρυπα στο νερο και πολλα πεταμενα λεφτα!
Μηπως λεω εγω καλυτερα θα'ταν να εβαζε βαλβιδες απο στελιτη και ενισχυμενες εδρες και οδηγους στην κεφαλι που ειχε παθει την ζημια?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό panosopel » Παρ 23 Ιαν, 2015 14:46

Το αυτοκινητο εχει οντως προβλημα χθες ουτε ως το συνεργειο δεν καταφερα να το παω πηγε με την οδικη δουλευε με τρεις κυλινδρους.
Μιλησα με τον μαστορα καποια βαλβιδα καμμενη(κατι εδειξε και μεσω βλαβης) αν το προβλημα ειναι μονο στις βαλβιδες-εδρες μιλησαμε για βαλβιδες για υγραεριο απο την opel(αμα καταλαβα καλα) πιο σκληρες που δεν θα παθουν ξανα ζημια.
Βεβαια αυτο δεν ξερω ποσο θα στοιχισει...Αλλαζονται οι 8βαλβιδες οι εξαγωγης η και οι 16?ξερει κανεις?
Τον μαστορα τον εμπιστευομαι γιατι εχει κανει αυτη την δουλεια σε πολλα opel αλλα δεν ξερω η ιδια η opel ποσο χρεωνει αυτα τα υλικα...
panosopel

Δημοσίευσηαπό panosopel » Παρ 23 Ιαν, 2015 14:50

Το συστημα επειδη με ρωτησε καποιος ειναι landirenzo αλλα ακομα τον μαστορα βριζω που εκανε την εγκατασταση και μου βαλε ψεκασμους βενζινης απο 4000+ που παιζει να μην εχω παει και ποτε με υγραεριο.
Ισως αμα ηταν απο πιο χαμηλες στροφες επειδη ολα τα χλμ τα κανω σε εθνικη με 3000-3500 στροφες να μην ειχα θεμα
δεν ξερω απλα σκεφτομαι πολλα αλλα η ουσια ειναι μια η ζημια που εγινε να μην ξαναγινει εξαλλου ηξερα οτι ειμαι σε black list
panosopel

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 23 Ιαν, 2015 16:07

Πάνο ποιό opel έχης και στα πόσα χιλιόμετρα του έβγαλε τη ζημιά.???
Έτσι να μαθαίνουμε και οι λοιποί που έχουμε opel και είναι ευαίσθητα στις βαλβίδες.

Πάντως αν πας για επισκευή σίγουρα θα γίνει σε όλες τις βαλβίδες.Δε λέει να κάνης τις μεν και να αφήσης τις άλλες.
Και εγώ τα πιο πολλά χιλιόμετρα Εθνική τα κάνω αλλά ποτέ πάνω από 3.000 στροφές.Θα πεις πάω αργά αλλά τόχα
πάρει απόφαση ότι έτσι θα πηγαίνω πριν κάνω τη μετατροπή προκειμένου να κρατήσουν όσο γίνεται περισσότερο οι
βαλβίδες και πάω πάντα απέξω για να μην πληρώνω διόδια.Έτσι δεν μπορώ να αναπτύξω και μεγάλες
ταχύτητες όπως στην Εθνική.
Επίσης σε μεγάλες κατηφόρες-ευθείες το αφήνω νεκρό να ψύχονται όσο γίνεται περισσότερο τόσο οι βαλβίδες όσο
και ο κινητήρας γενικότερα.

"πενία τέχνας κατεργάζεται" που λέει και το παλιό ρητό. :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 74 επισκέπτες