Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Tartarini πρόβλημα, δεν γυρνάει σε LPG

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Tartarini πρόβλημα, δεν γυρνάει σε LPG

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 24 Ιαν, 2015 20:21

tsopirs έγραψε:Έχω και εγώ πρόβλημα..Από τότε που είχα βάψει την κονσόλα μου έκανε νούμερα το λαμπάκι..αργούσε να ανάψει κτλ..κάποια στιγμή έσβησε..καταλάβαμε και μετά από λίγο έσβησε ξανά και δεν άναψαν λαμπάκια..το σύστημα γυρνούσε στο αέριο Μόλις ζεσταίνεται αλλά κάποια στιγμή η σταμάτησε να γυρνάει η τελείωσε το υγραέριο και με πέταξε στην βενζίνη..Από τότε υγραέριο και χειριστήριο είναι νεκρά..Έχει στην Δράμα την Δευτέρα έναν μάστορα αλλά δεν δουλεύει ταρταρινι...άλλο κουμπί θα δουλέψει;;Υπάρχει περίπτωση να το γυρίσω χωρίς κουμπί στο υγραερίου;;;να δω αν γυρνάει;

κοιτα στο ασπρο φυσακι πισω απο το διακοπτακι, καποιο καλωδιο δεν παταει σωστα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 25 Ιαν, 2015 00:50

Τα είδα ηλικία αλλά μια χαρά φαίνονται..τα πίσσα κιόλας
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 25 Ιαν, 2015 01:17

tsopirs έγραψε:Τα είδα ηλικία αλλά μια χαρά φαίνονται..τα πίσσα κιόλας

κανε μου τη δευτερα ενα τηλεφωνο στο μαγαζι, νομιζω οτι καπου εχω ενα διακοπτακι.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 25 Ιαν, 2015 15:56

Οκ..θα πάω μια να το δω εδώ και μετά αν είναι διακόπτης θα σε πάρω...Ευχαριστώ Ηλία
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 26 Ιαν, 2015 14:48

Τελικά πήγα Σήμερα..δοκιμάσαμε άλλο boyton και έχει θέμα Η γραμμή κάπου,θα παω την άλλη Δευτέρα..είχε φύγει ένα καλώδιο από τον αισθητήρα και διάβαζε -62 για αυτό δεν γυρνούσε
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τρί 27 Ιαν, 2015 13:36

Ηλία ξέχασα να σου πω..το μείγμα πολύ καλό,λίγο φτωχό χαμηλά..του έδωσε σε 5 και τώρα μένει το θέμα με τα κοψίματα όταν αλλάζει μπεκιερα...αν βρεις κανένα γιατρικό πες μου
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσίευσηαπό panban » Κυρ 22 Μαρ, 2015 22:58

Γειά σας γνωρίζει καποιος φιλος εδω σε Tartarini SGi τι μπεκιερα μπορω να τοποθετήσω?
Σκεφτομαι για την Valtek 34 στα 2.5ohm. Η ερωτηση μου αν ταιριαζει στα προφιλ Evo6-7-8-8G Και ματριξ που εχει το μενου της Tartarini. Σημειωση αυτα που φοράει επάνω ειναι τα Evo6 και ειναι πολύ ομοια μετα Valtek typ3 η 30, οποτε συμπερένω τα 3Ohm.

Επίσης προβληματίζομαι οτι δε μπορ'ω να εμπλουτίσω το χαρτη μου, αλλα προσφατα δοκίμασα μεγαλύτερα μπεκ απο 2.2 σε 2.5 και φανηκε τα τριμ διορθώνωνται προς το 0.( Στις 3900-4000 το αργο τριμ ηταν 14.8)
panban

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 22 Μαρ, 2015 23:19

panban έγραψε:Γειά σας γνωρίζει καποιος φιλος εδω σε Tartarini SGi τι μπεκιερα μπορω να τοποθετήσω?
Σκεφτομαι για την Valtek 34 στα 2.5ohm. Η ερωτηση μου αν ταιριαζει στα προφιλ Evo6-7-8-8G Και ματριξ που εχει το μενου της Tartarini. Σημειωση αυτα που φοράει επάνω ειναι τα Evo6 και ειναι πολύ ομοια μετα Valtek typ3 η 30, οποτε συμπερένω τα 3Ohm.

Επίσης προβληματίζομαι οτι δε μπορ'ω να εμπλουτίσω το χαρτη μου, αλλα προσφατα δοκίμασα μεγαλύτερα μπεκ απο 2.2 σε 2.5 και φανηκε τα τριμ διορθώνωνται προς το 0.( Στις 3900-4000 το αργο τριμ ηταν 14.8)

γραψε και το αυτοκινητο
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό panban » Δευτ 23 Μαρ, 2015 15:07

Γεια σου Ηλία το αυτοκινητο ειναι Mazda3 1.6 105 αλογα. Καπου διαβασα εδω μεσα (ησουν εσυ?) καποιο μελος προτεινε τα Hana.
Γενικα απο οτι εχω καταλαβει το autocalibration ειναι να σου κατσει, δινει διαφορετικες μεγιστες τιμες στο χαρτη καθε φορα. Απλα με τα 2.5 μου εδωσε παραπανω περιθωριο με το μειον του να εχω κραδασμους στο ρελαντι.
Γεια αυτο ψαχνω σε ποιο γρηγορη μπεκιερα open close που ισως διορθωσει το ρελαντι.
panban

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 23 Μαρ, 2015 18:33

panban έγραψε:Γεια σου Ηλία το αυτοκινητο ειναι Mazda3 1.6 105 αλογα. Καπου διαβασα εδω μεσα (ησουν εσυ?) καποιο μελος προτεινε τα Hana.
Γενικα απο οτι εχω καταλαβει το autocalibration ειναι να σου κατσει, δινει διαφορετικες μεγιστες τιμες στο χαρτη καθε φορα. Απλα με τα 2.5 μου εδωσε παραπανω περιθωριο με το μειον του να εχω κραδασμους στο ρελαντι.
Γεια αυτο ψαχνω σε ποιο γρηγορη μπεκιερα open close που ισως διορθωσει το ρελαντι.

για τα hanna θα ελεγα και εγω.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 56 επισκέπτες