kostis έγραψε:Εγώ το μετάνιωσα 100% , χωρίς βέβαια να φταίει σε τίποτα το υγραέριο αλλά ο εγκαταστάτης αφού μετά απο σωστή ρύθμιση σε πολύ καλό μάστορα δουλεύει πιά σωστά αλλά καταναλώνει απο 8,5λίτρα /100km 13,3λίτρα /100km.
σε τι αμαξι?
kostis έγραψε:Εγώ το μετάνιωσα 100% , χωρίς βέβαια να φταίει σε τίποτα το υγραέριο αλλά ο εγκαταστάτης αφού μετά απο σωστή ρύθμιση σε πολύ καλό μάστορα δουλεύει πιά σωστά αλλά καταναλώνει απο 8,5λίτρα /100km 13,3λίτρα /100km.
ntinaras έγραψε:kostis έγραψε:Εγώ το μετάνιωσα 100% , χωρίς βέβαια να φταίει σε τίποτα το υγραέριο αλλά ο εγκαταστάτης αφού μετά απο σωστή ρύθμιση σε πολύ καλό μάστορα δουλεύει πιά σωστά αλλά καταναλώνει απο 8,5λίτρα /100km 13,3λίτρα /100km.
σε τι αμαξι?
BOURTZI έγραψε:kostis έγραψε:Εγώ το μετάνιωσα 100% , χωρίς βέβαια να φταίει σε τίποτα το υγραέριο αλλά ο εγκαταστάτης αφού μετά απο σωστή ρύθμιση σε πολύ καλό μάστορα δουλεύει πιά σωστά αλλά καταναλώνει απο 8,5λίτρα /100km 13,3λίτρα /100km.
Νομιζω οτι πρεπει να περιορισεις το στομιο εισαγωγης αερα κατα 50%.Λεω νομιζω και δεν λεω σκετο πρεπει γιατι δεν ξερω αλλες παραμετρους που μπορει να επηρεαζουν το δικο σου αυτοκινητο συγκεκριμενα.
Για να σε προλαβω σου λεω οτι δεν θα εχεις προβλημα με την βενζινη λογω του περιορισμου!
Ολα αυτα με επιφυλαξη γιατι αλλο ειναι να το εχεις μπροστα σου και αλλο απο 3 σειρες πληροφοριες να κανεις διαγνωση.
off topic αλλα δεν κρατηθηκα.
famas1 έγραψε:Εγώ έχω κάνει 35.529 χλμ με αέριο, έχοντας ξοδέψει 2.574€ σε γεμίσματα δλδ. 2.935 λίτρα αερίου. Παράλληλα από τότε που το έβαλα, καθότι στο ξεκίνημα καιει βενζίνη, κάποιες στιγμές ψεκάζει κιόλας, ενώ κάποιες φορές το γυρίζω σε βενζίνη για λίγο, πχ σε ένα μεγάλο ταξίδι, έχω ξοδέψει 308 λίτρα βενζίνης με κόστος 565€. Δηλαδή έχω δώσει 3139 ευρώ. Αν έκαιγα μόνο βενζίνη, με βάση την πραγματική μέχρι τότε κατανάλωση του αυτοκινήτου θα έδινα 4760 €. Διαφορά δλδ. της τάξης 1621 €. Τα οποία αντιστοιχούν σε 1190€ εγκατάσταση αερίου + ΚΤΕΟ, 3 χ 50 προσθήκη TUNAP, 3 x 15€ σέρβις αερίου, 100 € ρύθμιση βαλβίδων. Δλδ. μετά από 32 μήνες χρήσης αερίου έχω όφελος 136 ευρώ και με τον φόβο των βαλβίδων πάντα.
Μετά από τα παραπάνω, θεωρώ ότι για τα δικά μου δεδομένα δεν ήταν συμφέρουσα η μετατροπή.
GiorgosK156 έγραψε:Τελικά μετα απο το 35 ευρώ,πήγαινε ελα αγρινιο το μετάνιωσα που δεν το είχα βάλει χρονια πριν...
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες
|
|
|