Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Απλές οδηγίες για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Απ: Απλές οδηγίες για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

Δημοσίευσηαπό Alxnks » Τρί 24 Φεβ, 2015 02:49

tripas έγραψε:
Alxnks έγραψε:Κοιτουσα να δω μήπως βρω Suzuki και συγκεκριμενα το sx4, λόγω του fiat sedici του αδερφού μου που είναι το ίδιο αυτοκινητο. Suzuki δεν έχει καθόλου, στα fiat το sedici είναι απο τα ελάχιστα που λέει no. Ο αδερφός μου το έχει αγοράσει με landirenzo συστημα και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε επείδη ακούγεσαι αποφασισμέμος να βάλεις κοιτα τα ακόλουθο link http://www.aeb.it/AEB-ON-LINE-en-US?man ... 1&enid=471
τουλάχιστον τα ηλεκτρονικά να είναι μελετημένα για τον κινητήρα σου.

H Αυτο
http://www.gaz-car.ru/tsena-ustanovki/u ... uzuki.html

Αποφασισμένος να βάλω; αφού είπα οτι αγοράστηκε ηδη με υγραέριο εγκατεστημένο το αμάξι.
Τα υπολοιπα είναι ενα Hyundai elantra 2004 με 85.000χλμ, ενα Hyundai Coupe S145 (turbo εκδοση) 2003 με 78.000χλμ κι ενα Hyundai Getz 1.3 2004 με 90.000χλμ. Απο Hyundai μονο το ix35 είδα στη λίστα. Κι απο αυτά τα τρια στο πιο πιθανό να μπει ειναι ίσως το Getz. Αλλά δεν ξέρω αν είναι εμπιστευσιμο.

Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Alxnks

Δημοσιευσεις: 78

Re: Απλές οδηγίες για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 24 Φεβ, 2015 08:04

tripas έγραψε:
papoys έγραψε:4-5 ειδικοί κάθονται σε ένα γραφείο βάζουν κάτω ένα κατάλογο αυτοκινήτων και αρχίζουν να τσεκάρουν σύμφωνα
με εντολές και οδηγίες άνωθεν.

Αυτό που λές μέσα βάζει την vialle διότι οσο περισσότεροι κινητήρες τόσο μεγαλύτερος ο όγκος των πωλήσεων της.

Δεν έχω κάτι με την vialle.Είναι μία εταιρεία που πίσω από κάθε εταιρεία κρύβεται κάποια άλλη εταιρεία και πίσω από
αυτές ως συνήθως στην εποχή μας κρύβεται κάποια άλλη εταιρεία και πάει λέγοντας μέσα στο παγκόσμιο λαβύρινθο που
ζούμε σήμερα.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η vialle και η κάθε vialle προσπαθεί να προστατεύσει τα οικονομικά τα δικά μου αλλά
προσπαθεί να προστατεύσει τα οικονομικά των αφεντικών της όποια και αν είναι αυτά (τα αφεντικά) και πίσω από
όποιες εταιρείες και αν βρίσκονται.
Πιθανώς σε ζάλισα γιατί και εγώ άρχισα να ζαλίζομαι.Δεν θέλω με αυτά να αμφισβητήσω τις μελέτες της παραπάνω
εταιρείας που μπορεί να είναι σωστές.Πριν 22 μήνες και 42.000 χιλ. που έκανα τη μετατροπή δεν τις γνώριζα γιατί αν τις γνώριζα μάλλον δεν θα την είχα κάνει.
Ευτυχώς όμως για μένα που δεν γνώριζα τη μελέτη και την έκανα,γιατί θα είχα πετάξει το ωραίο μου αμαξάκι που
δεν μπορούσα να το κινήσω λόγω τιμής της βενζίνης και θα έπαιρνα ένα κουβά πετρελαιοκίνητο από αυτά με τα
12 - 14 χιλ ευρώ.
Τι έχει να μου πει εμένα σήμερα η vialle.?? Ότι είμαι η εξαίρεση του κανόνα.??
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Τρί 24 Φεβ, 2015 09:25

Τον κινητήρα μου δεν τον έχει καν στη λίστα της η vialle, αλλά στη συνεργασία με την Toyota ΕΛΛΑΣ, και προρυθισμενο σύστημα έχει για το δικό μου και ισχύει η 6ετης εγγύηση..... Δηλαδή η αντιπροσωπία κάνει τόσο καλύτερη δουλειά, από έναν απλό εγκατσαστατη;;

Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 24 Φεβ, 2015 10:00

tripas έγραψε:
Qgas έγραψε:Σωστα,

Μια παραμετρο που οι φωστηρες του ιντερνετ δεν γνωριζουν ειναι η διαφορα καυσιμων και καιρικων συνθηκων απο χωρα σε χωρα δηλαδη τα τεστ στην ολλανδια γερμανια βελγιο δινουν διαφορετικες τιμες σε χωρες πχ του νοτου με τους 45 βαθμους θερμοκρασιας το καλοκαιρι .. Η χωρες οπως η ταιλανδη ...

Επισης το τι μειγμα ειναι το lpg δεν ειναι παντα βουτανιο προπανιο σε αλλες ηπειρους πχ αμερικη ειναι πχ προπανιο προπυλαινιο με πειση 7-8 μπαρ .

Παντα παιζει ρολο το μοτερ τι να κανω σε ενα dodge caliber οτσν μου φορα μοτερ της ford φτιαγμενο στην ευρωπη με μη αυτορυθμιζομενες βαλβιδες .. Οταν μπορεις σε ενα ιδιο αμερικανικο μοτερ να κανεις 1.000.000 χιλ χωρις προβλημα ..

Φίλε qgas πάλι ανακρίβειες λες μην πιάνεις στο στόμα σου την ταιλάνδη που 10 χρόνια πριν έρθει η υγραεροκίνηση στην ελλάδα έιχαν τελειωποιήσει τις μετατροπέτους.Και για να μην πεις και άλλη σου λέω ότι το ΙΡΑΝ ειναι πρώτο παγκοσμια σε CNG μετατροπές με δικό τους εθνικο κινητήρα.
Πάλι καλα αναφέρεστε και σε τύπο κινητήρα.

Μαλλον εχεις προβλημα φιλε μου να διαβασεις τι γραφω η γενικα να διαβαζεις , η μιλαμε αλλη γλωσσα ..
Με ανακριβειες εχεις φλομωσει το φορουμ εσυ οπου δεν εχεις πιασει ποτε κατσαβιδι στα χερια σου .. Παραπληροφορεις απο ημιμαθεια θελω να πιστευω ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό erik36 » Τρί 24 Φεβ, 2015 11:07

Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά από αυτά που διαβάζω εγώ που έχω ένα Opel Vectra 1.8 με κωδικό κινητήρα zx18er είμαι στη λίστα της vialle με warranty extension NO.
Ρώτησα 5 εγκαταστάτες και μου είπαν ότι θέλει απαραίτητα παράλληλο ψεκασμό βενζίνης και 1 από αυτούς μου είπε ψεκασμό ανάλογα με το φορτίο, στροφές και θερμοκρασία.
Τελικά μήπως δεν αξίζει μετατροπή;
erik36

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό maevius » Τρί 24 Φεβ, 2015 11:34

Α18ΧEP εγω 87.000 χλμ με υγραεριο με μικροψεκασμους βενζινης ολα ΟΚ
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό erik36 » Τρί 24 Φεβ, 2015 12:19

Είναι κι εσένα σε black list;
erik36

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 24 Φεβ, 2015 14:30

Θάθελα να κάνω μία διευκρίνηση.
Ο δικός μου κινητήρας είναι τελικά Ζ16ΧΕ και όχι ΧΕΡ και αναφέρεται plus και όχι Νο στη λίστα της vialle.

Βέβαια επειδή σε όλους μας, αρέσει ,αν αυτό που μας σερβίζουν μας βολεύει χαίρομαι που ο κινητήρας μου δεν
είναι σε μπλάκ λιστ.
Από την άλλη όμως βλέπουμε ότι συμφουρμίτης που ο κινητήρας του είναι σε μπλακ λιστ ήδη έχει κάνει
87.000 χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα.Άρα και εδώ συμβαίνει όπως σε πολλά πράγματα στη ζωή.Και οι κανόνες
που εμείς φτιάχνουμε τις πολλές φορές όπως μας βολεύει είναι για να σπάνε.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό maevius » Τρί 24 Φεβ, 2015 14:45

erik36 έγραψε:Είναι κι εσένα σε black list;

Δεν τον αναφερει καθολου πιθανοτατα να τον εχει καθοσον ο Ζ18ΧΕΡ ειναι μπλακ λιστ δεν ξερω τι διαφορα εχουν. Τεσπα για εμενα αξιζε (λογω πολλων χλμ που κανω)
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό tripas » Τρί 24 Φεβ, 2015 15:00

papoys έγραψε:Θάθελα να κάνω μία διευκρίνηση.
Ο δικός μου κινητήρας είναι τελικά Ζ16ΧΕ και όχι ΧΕΡ και αναφέρεται plus και όχι Νο στη λίστα της vialle.

Βέβαια επειδή σε όλους μας, αρέσει ,αν αυτό που μας σερβίζουν μας βολεύει χαίρομαι που ο κινητήρας μου δεν
είναι σε μπλάκ λιστ.
Από την άλλη όμως βλέπουμε ότι συμφουρμίτης που ο κινητήρας του είναι σε μπλακ λιστ ήδη έχει κάνει
87.000 χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα.Άρα και εδώ συμβαίνει όπως σε πολλά πράγματα στη ζωή.Και οι κανόνες
που εμείς φτιάχνουμε τις πολλές φορές όπως μας βολεύει είναι για να σπάνε.

Φίλε papoys ο καταλογος αυτος κυκλοφορεί απο την vialle χρόνια τωρα και ενημερώνεται καθε μήνα απο ότι θα διαπιστώσεις.
Αν τον είχες διαβάσει πιο μπροστα δεν θα έκενες την εγκατάσταση πιο νωρις?
Δεν θα κέρδιζες σε χρημα και σε χρόνο διότι δεν θα χρειαζόταν να ρωτας αριστερα δεξια?
Αυτός ήταν και ο στόχος μου και όχι να σαμποτάρω την εγκατάσταση υγραεριου όπως ορισμένοι πίστεψαν.
Χαίρομαι που βοήθησα στην ψυχική σου ανάταση, όλοι το χρειαζομαστε αυτην την εποχη.
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες