Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Απλές οδηγίες για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Απλές οδηγίες για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

Δημοσίευσηαπό tripas » Τρί 24 Φεβ, 2015 20:20

dimoskats έγραψε:Τον κινητήρα μου δεν τον έχει καν στη λίστα της η vialle, αλλά στη συνεργασία με την Toyota ΕΛΛΑΣ, και προρυθισμενο σύστημα έχει για το δικό μου και ισχύει η 6ετης εγγύηση..... Δηλαδή η αντιπροσωπία κάνει τόσο καλύτερη δουλειά, από έναν απλό εγκατσαστατη;;

Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

H Toyota ΕΛΛΑΣ είναι χρόνια πίσω στις συνεργασίες με την vialle, τους έχει προλάβει απο το 2009 η SUBARU ΕΛΛΑΣ με 3 ετή εγγύηση.
Η μόνη διαφορά είναι ότι τωρα που μιλάμε αμφιβάλω αν περπατά κανένα χαλάσαν πανάκριβα αυτοκινητα που έβγαζαν 400.000km για πλάκα.Eννοείται τσιμουδια για τον κατάλογο της vialle.
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Τρί 24 Φεβ, 2015 20:47

Για την Toyota πάντως ισχύει η εγγύηση κανονικά σαν να μην έβαλες αέριο και το σύστημα έρχεται έτοιμο. Στο Toyota club δεν έχω ακούσει για κανένα χαλασμένο ούτε Rav4 ούτε Avensis ούτε auris που φοράνε την ίδια σειρά κινητήρων που παρεμπιπτόντως μόνο για αυτούς έχει σύστημα η αντιπροσωπία.... Για τη subaru δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε... Η Toyota πάντως άνοιξε πολλά καπάκια και έλεγξε βαλβιδες πριν κλείσει την συμφωνία... δεν νομίζω να έχει όρεξη να πληρώνει καινούργιους κινητήρες.
Υ. Γ. Πλέον δίνει και έξτρα εγγύηση με πρόσθετο κόστος στα 8 χρόνια!

dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό erimitis » Τρί 24 Φεβ, 2015 23:45

Για ποιο συστημα δινει εγγυηση η τουοτα
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 25 Φεβ, 2015 00:06

Ολα τα Subaru με vialle μετα τα 40.000 χλμ αντιμετώπισαν πρόβλημα με κλειστές βαλβίδες εξαγωγής. Δεν τα έσωσε ο υγρός ψεκασμός οπως υποστήριζαν τοτε οι τεχνικοί διευθυντές τις Subaru motors Hellas.
Οι κινητήρες της Toyota ειναι πολυ πιο φιλικοί στο υγραέριο και με σωστη ρύθμιση και αυτολιπανση με βενζίνη αργούν να εμφανίσουν σημάδια φθοράς.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Τετ 25 Φεβ, 2015 00:41

erimitis έγραψε:Για ποιο συστημα δινει εγγυηση η τουοτα

Το vialle αν το εγκαταστήσει η αντιπροσωπία.

dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 25 Φεβ, 2015 02:42

LPGas έγραψε:Ολα τα Subaru με vialle μετα τα 40.000 χλμ αντιμετώπισαν πρόβλημα με κλειστές βαλβίδες εξαγωγής. Δεν τα έσωσε ο υγρός ψεκασμός οπως υποστήριζαν τοτε οι τεχνικοί διευθυντές τις Subaru motors Hellas.
Οι κινητήρες της Toyota ειναι πολυ πιο φιλικοί στο υγραέριο και με σωστη ρύθμιση και αυτολιπανση με βενζίνη αργούν να εμφανίσουν σημάδια φθοράς.

Αυτο το "αργούν να εμφανίσουν σημάδια φθοράς"[ γιατι εμενα μου ακουγετε σαν "οτι και να κανεις με το υγραεριο δεν το γλυτωνεις το vsr"?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό erik36 » Τετ 25 Φεβ, 2015 10:21

Τελικά για τον κινητήρα Ζ18ΧΕR τι ισχύει;
Μπαίνει υγραέριο ή το ξεχνάω;
Κι αν μπαίνει σε πόσο καιρό έρχεται η λυπητερή;
Υπάρχουν μετά ενισχυμένες βαλβίδες για υγραέριο;
Είδα ότι η ίδια η Prins με δική της επισήμανση γράφει excessive wear of valves/seats
erik36

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 25 Φεβ, 2015 11:53

erik36 έγραψε:Τελικά για τον κινητήρα Ζ18ΧΕR τι ισχύει;
Είδα ότι η ίδια η Prins με δική της επισήμανση γράφει excessive wear of valves/seats

Μια χαρα μπαινει η prins λειε βαλε το valve care για προστασια αλλα και με αλλα συστματα και αφθονη λιπανση θα εισαι κομπλε .. Φυσικα και με το vialle και ψεκασμους βενζινης .. που εχει το liquid SI.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό labros » Τετ 25 Φεβ, 2015 12:04

valsam έγραψε:
LPGas έγραψε:Ολα τα Subaru με vialle μετα τα 40.000 χλμ αντιμετώπισαν πρόβλημα με κλειστές βαλβίδες εξαγωγής. Δεν τα έσωσε ο υγρός ψεκασμός οπως υποστήριζαν τοτε οι τεχνικοί διευθυντές τις Subaru motors Hellas.

Αυτο το "αργούν να εμφανίσουν σημάδια φθοράς"[ γιατι εμενα μου ακουγετε σαν "οτι και να κανεις με το υγραεριο δεν το γλυτωνεις το vsr"?

Τη φθορά των βαλβίδων με το υγραέριο δεν τη γλιτώνεις σε οποιοδήποτε αμάξι είτε με αέριο είτε με υγρό ψεκασμό. Είναι θέμα διαφορετικού χρόνου καύσης. Απλώς άλλο είναι να συμβεί σε 30000χλμ και άλλο σε 150000 ή 200000. Προσωπικά αν περάσω τις 100000 (έχω κάνει 68000 με αέριο και 283000 συνολικά) θα είμαι ευχαριστημένος.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό erik36 » Τετ 25 Φεβ, 2015 12:19

Qgas έγραψε:
erik36 έγραψε:Τελικά για τον κινητήρα Ζ18ΧΕR τι ισχύει;

Μια χαρα μπαινει η prins λειε βαλε το valve care για προστασια αλλα και με αλλα συστματα και αφθονη λιπανση θα εισαι κομπλε .. Φυσικα και με το vialle και ψεκασμους βενζινης .. που εχει το liquid SI.

Λίπανση σε όλο το φάσμα των στροφών ή μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες π.χ. αυξημένη θερμοκρασία, υψηλά φορτία κλπ.
Οι μισοί λένε μόνιμα ψεκασμό ένα ποσοστό και οι μισοί μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Βλέπω ότι η Landi Renzo έχει σύστημα ειδικά για το μοτέρ αυτό με κωδικό
604.700.230 (http://lpg.autokalimeris.gr/wp-content/ ... S-2014.pdf).
erik36

Δημοσιευσεις: 7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες