vgeo51 έγραψε:erik36 έγραψε:Τελικά για τον κινητήρα Ζ18ΧΕR τι ισχύει;
Μπαίνει υγραέριο ή το ξεχνάω;
Κι αν μπαίνει σε πόσο καιρό έρχεται η λυπητερή;
................................
Εγώ πάντως θα σου έλεγα να μην βάλεις.
Εφόσον σοβαρές εταιρίες εγγράφως έχουν το μοτέρ σου σε black list, κανένας
εγκαταστάτης δεν μπορεί να σε επιβεβαιώσει για το αντίθετο.
...........................
Εγώ θα έλεγα στον erik και κάτι άλλο.
α)Εξαρτάται που μένης - κινείσαι και β)πόσο κοστίζει το κιτ που θα βάλης γ)πόσο χιλιόμετρα κάνης.
Εαν μένης Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο και σε περιοχή με υψηλή μέση τιμή υγραερίου είναι ρίσκο και μην το βάλης γιατί
το κέρδος είναι λίγο σε αντίθεση με Αθήνα Γιάννενα Βέροια και αλλες περιοχές με λογικές τμές που θα έχης γρήγορα
αρκετό κέρδος.
Επίσης αν το μοτέρ σου θέλει ακριβό σύστημα και μπεις σε τρυπάκια με παράλληλους ψεκασμούς λαδιέρες - ψυκτέλαια
και όλα αυτά τα εμπορικά προιόντα που μας κάνουν τη ζωή μαύρη δίνοντάς μας την ψευδαίσθηση ότι θα μας σώσουν
από το αναπάντεχο πάλι μην το κάνης.Μας έχουν φορτώσει πάρα πολλά στα κεφάλια μας και θάναι ένα ακόμη μαρτύριο
να πρέπει να θυμηθείς αν αυτό το μήνα τούβαλες τούναπ ή ψυκτέλαια ή πότε πρέπει να πας για έλεγχο να δεις αν ψεκάζει βενζίνη στις 1.500 στροφές ή αν δουλεύει σωστά η λαδιέρα και όλα αυτά τα ακαταλαβίστικα για μένα.
Τέλος αν κάνης μέχρι 10.000 - 12.000 χιλιόμ. το χρόνο δε συμφαίρει η μετατροπή .Αν κάνης πολλά όπως εγώ δεν συμφαίρει
να το κινείς με τη βενζίνα γιατί είναι ασύμφορο και θα το φάει η ακινισία και κάτι πρέπει να κάνης.Αν πας σε πετρέλαιο να πάρης κάτι αντίστοιχο πρέπει να δώσης πάνω από 20 χιλιάρικα.
Και το θέμα είναι ..........Ποιός τάχει σήμερα αυτά τα λεφτά.????
Και πιστεύω αν τάχες δεν θα καθόσουν εδώ να συζητάς μαζί μας.
Υ.Γ.Ερίκο μερικές φορές στη ζωή πρέπει να ρισκάρουμε για να κερδίσουμε.Και η απόφαση για αυτό το ρίσκο να
είναι δική μας και όχι να μας την επιβάλουν κάποιοι άλλοι.
Οπότε βάλτα κάτω και αποφάσισε χωρίς να επηρεάζεσαι ούτε από μένα ούτε από κανένα άλλο.