dim63 έγραψε:πριν μερικα αυτοκινητα μου σε ενα ειχα επενδυση σε μια πολυ καλη ηχητικη κατασταση(οχι εντασης) με alpine rocford fosgate jbl ....
μια μερα λοιπον τζουφ παει η κεντρικη ΤΙ κανεις ?
α\ το πετας
β\ κλαις την μοιρα σου
γ\ το φτειαχνεις και πας παρακατω
το ΓΑΜΑ μωρε το ΓΑΜΑ.
αλλη επιλογη ειναι πριν το βαλεις σκεφτεσε σκεφτεσε μην σου βγαλει βλαβη και τελικα δεν το βαζεις
συμπερασμα
το ηχητικο αποσβεση δεν εκανε συν οτι πληρωσα και κανα 2 αναβαθμησεις ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΚΟΥΓΑ ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ επιλογη , απλα δεν εμαθες ποτε αλλα και ποτε δεν χαρηκες ηχο.
που κολλαει τωρα ολο αυτο?
βλαβες παντα βγαινουν μπροστα μας
και κατι που αντιμετωπιζω και στην δουλεια μου , ακουτε ακουτε ερωτηση ''αν ξαναχαλασει σε 6 10 μηνες τι θα γινει?''
σε αρκετους παντως θελω να δωσω σαν απαντηση την ερωτηση ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ? και μου ζητας να σου πω τι θα γινει σε 6 10 μηνες?
ελπιζω να μην μου βγει κανα προβλημα ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ παντα θα θυμάμαι το τελευταιο γεμισμα με βενζινη ηταν πολλα ΑΡΗ...........
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ με αυτα που γλυτωσαμε την βδομαδα που περασε?
fokion έγραψε:Εγω δε βγηκα απο την επικυνδηνη ζωνη??? Οκ οτι πεις.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
valsam έγραψε:fokion έγραψε:Εγω δε βγηκα απο την επικυνδηνη ζωνη??? Οκ οτι πεις.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fokion επιμενεις ακομη οτι εχεις 3300 κερδος?
valsam έγραψε:Τι σχεση εχει ρε φιλε η κ@υλα ενος καλου ηχητικου συστηματος και το υγραεριο?
Το ηχητικο συστημα το βαζουμε απο κ@υλα-μερακι-γουστο (πες το οπως θελεις) για καλο ηχο,το υγραεριο κανεις δεν το εβαλε για κ@υλα γιατι παει καλυτερα το αυτοκινητο η απο οικολογικη συνειδηση
valsam έγραψε:fokion έγραψε:Εγω δε βγηκα απο την επικυνδηνη ζωνη??? Οκ οτι πεις.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fokion επιμενεις ακομη οτι εχεις 3300 κερδος?
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες
|
|
|