billisdim έγραψε:Τυχεροι οσοι μενουν Κορωπι.
Εχει ενα στη Βαρης-Κορωπιου shell 2 στην Παιανιας-Μαρκοπουλου και 1 στο αεροδρομιο το οποιο και ειναι πανακριβο... Εγω Παιανιας Μαρκοπουλου βαζω απο την αρχη, τιμιο πρατηριο φαινεται ως τωρα...
tgi έγραψε:billisdim έγραψε:Τυχεροι οσοι μενουν Κορωπι.
Εχει ενα στη Βαρης-Κορωπιου shell 2 στην Παιανιας-Μαρκοπουλου και 1 στο αεροδρομιο το οποιο και ειναι πανακριβο... Εγω Παιανιας Μαρκοπουλου βαζω απο την αρχη, τιμιο πρατηριο φαινεται ως τωρα...
Τυχερός δεν ειναι να μένεις όπου υπάρχουν πρατήρια υγραερίου....
Ειναι να ειναι ο δρόμος σου προς την δουλειά ή σπίτι σου μπροστά από το φτηνότερο πρατήριο!!!!![]()
Εγώ ειμαι τυχερός γιατί κάθε Κυριακή περνάω μπροστά από το πρατήριο Πειραιώς 61 και βάζω υγραέριο!!!![]()
dathens έγραψε:Χεστο αυτο με την ποιότητα είναι καλοί για την περιοχή με καλύτερο τον revoil coral απο άποψη μειγματος, ενω έχουν παρουσιάσει μικροπροβλήματα οι πανακιδης jet oil πετρογκαζ και ο ελιν που δεν είναι ελιν στο αέριο αλλα δεν ξέρουμε τι...
Είναι μέτριοι σχετικά με τα λιγότερα προβλήματα αλλα το μειγμα της Τρίπολης και του Φαρμάκη - ναυπακτο πρέβεζα Γιάννενα και Γρεβενά νομίζω δεν παίζεται. Άλλο αμάξι πραγματικά πολλα πολλα παραπάνω χιλομετρα και τιμη 0,75 εδω και πολούς μήνες έβαλα και Τρίπολη εξίσου φοβερό λίγο ακριβο αλλα αξίζει 120 χιλ στο γέμισμα παραπάνω ...
tzanabetis έγραψε:η τοποθεσία του Πρατηρίου του Φαρμάκη στα Γιάννενα που έχει το gasprice είναι σωστά καταχωρημένη στο χάρτη του googlemaps;
http://gasprice.gr/main/showgasstation. ... ionid=6623
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 68 επισκέπτες
|
|
|