Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 11 Φεβ, 2015 11:22

Ανα γεια'σου ,και ελεγα εγω!
Σιγα μην ετσι στα καλα καθουμενα ξεκινουσε ο ανταγωνισμος στο Σαλονικαλαμογιοcity!
Tελικα επεσα μεσα ,ηταν το πρωτο σεναριο που ελεγα!
Εδω τωρα ομως θελει ο εισαγγελεας να τους κανει να χοροπηδανε,και να τους πει "για ελατε εδω μαγκες ,πως σας παιρνει τωρα και εχετε διαφορετικες τιμες?","παρτε να΄χετε!"
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό mudkia » Τετ 11 Φεβ, 2015 22:07

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΑΩΝΟΣ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ :wtf: :wtf: :wtf: :wtf:

mod: έχεις δίκιο αλλά μη γράφεις με κεφαλαία
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Πέμ 16 Απρ, 2015 22:39

σήμερα έβαλα και εγώ σε αυτόν. το είχε περίπου 7-8 λεπτά πιο φθηνά από αλλου, έβαλα με 0.69€.

έχει καλο μείγμα, από ποιότητα πως πάει?

γιατί αν κρίνω από τα αλλα η περιοχή και το μαγαζί είναι τριτοκοσμικά εντελώς. νύχτα δεν είναι να πας εκεί πέρα..
δεν ξαναπατώ βεβαια σε αυτόν γιατί έχει όλο αλλοδαπούς τριτοκοσμικούς που δουλεύουν οι οποιοι πέρα από αγενείς είναι και επιθετικοί. και τσάμπα να μου το έδινε δεν ξαναπάω.
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό viallesi » Πέμ 16 Απρ, 2015 23:41

civic2010 έγραψε:σήμερα έβαλα και εγώ σε αυτόν. το είχε περίπου 7-8 λεπτά πιο φθηνά από αλλου, έβαλα με 0.69€.

έχει καλο μείγμα, από ποιότητα πως πάει?

γιατί αν κρίνω από τα αλλα η περιοχή και το μαγαζί είναι τριτοκοσμικά εντελώς. νύχτα δεν είναι να πας εκεί πέρα..
δεν ξαναπατώ βεβαια σε αυτόν γιατί έχει όλο αλλοδαπούς τριτοκοσμικούς που δουλεύουν οι οποιοι πέρα από αγενείς είναι και επιθετικοί. και τσάμπα να μου το έδινε δεν ξαναπάω.

2 φορές έχω βάλει και δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό σε ποιότητα και ποσότητα. Προσωπικά θα το υποστηρίζω το συγκεκριμένο πρατήριο μιας και βοηθάει να πέφτουν οι τιμές της Αθήνας.
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 17 Απρ, 2015 06:25

Θα συμφωνήσω με τον viallesi
Προσωπικά και όσο το καρτέλ εδώ Ανατολικά που μένω κρατούσε τις τιμές στα ύψη ήταν σχεδόν το μόνιμο
πρατήριό μου.
Σίγουρα εμφανησιακά δεν είναι το πιο ωραίο ούτε οι υπαλληλοί του είναι οι πιο ευγενικοί αλλά εγώ καύσιμα φθηνά
πήγαινα να βάλω.Όσο για τους αλλοδαπούς τόχω ξεπεράσει γιατί σχεδόν όλα τα πρατήρια έχουν.Για την ποιότητα
του lpg δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Βέβαια τώρα που εδώ Βορειοανατολικά οι τιμές βρίσκονται και χαμηλότερα από τη Φάωνος δεν υπάρχει κανένας
λόγος να πηγαίνω. 8-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Παρ 17 Απρ, 2015 14:32

Ρε παιδια ειναι λογικο να κρατανε ακομα αυτες τις τιμες ; βλεπω γενικα οι τιμες εχουν φτασει τα 65 λεπτα. Ξεκινησαν να μας δουλευουν και στη λεωφορο αθηνων τωρα ; αυτοι τωρα ποσο αγοραζουν το λιτρο ;
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Δημοσίευσηαπό periklas723 » Παρ 17 Απρ, 2015 15:15

59,5 τιμη εξοδου σημερα...Επεσε κι αλλο
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
periklas723

Δημοσιευσεις: 469

Δημοσίευσηαπό andker » Παρ 17 Απρ, 2015 18:47

unstoppablegr έγραψε:Ρε παιδια ειναι λογικο να κρατανε ακομα αυτες τις τιμες ; βλεπω γενικα οι τιμες εχουν φτασει τα 65 λεπτα. Ξεκινησαν να μας δουλευουν και στη λεωφορο αθηνων τωρα ; αυτοι τωρα ποσο αγοραζουν το λιτρο ;

Η Λεωφόρος Αθηνών είναι δίπλα μου,όμως δεν πατάω σ'αυτούς όσο δεν είναι ανταγωνιστικοί με τις τιμές.Κάνω λοιπόν 1-2 χλμ παραπάνω και πάω στη Φάωνος για πιο φθηνό.Με την ποιότητα και τα χλμ που βγάζω είναι οκ,αλλά όπως έχω ξαναγράψει οι λέξεις "ευγένεια και εξυπηρέτηση", τους είναι παντελώς άγνωστες :-B :-B :-ss :-ss :crazy: :crazy:
CHEVROLET SPARK 1200 του '10 με σύστημα LECHO.
andker

Δημοσιευσεις: 30

Δημοσίευσηαπό NickSt » Παρ 17 Απρ, 2015 20:44

andker έγραψε:Η Λεωφόρος Αθηνών είναι δίπλα μου,όμως δεν πατάω σ'αυτούς όσο δεν είναι ανταγωνιστικοί με τις τιμές.Κάνω λοιπόν 1-2 χλμ παραπάνω και πάω στη Φάωνος για πιο φθηνό.Με την ποιότητα και τα χλμ που βγάζω είναι οκ,αλλά όπως έχω ξαναγράψει οι λέξεις "ευγένεια και εξυπηρέτηση", τους είναι παντελώς άγνωστες :-B :-B :-ss :-ss :crazy: :crazy:

Άμα έχει καλές τιμές και ποιότητα , χ*σε την "ευγένεια και την εξυπηρέτηση !!!../..το πολύ - πολύ άμα σου τη "βαρέσουνε" τους ρίχνεις και εσύ κανένα "άει γ#μηθείτε ρε κ#υφάλες" και είσαστε πάτσι !!!!!.. :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Σάβ 18 Απρ, 2015 08:33

παρόλα αυτά προτιμώ να τα δίνω σε πρατήρια με έλληνες εργαζομενους παρα σε πρατήρια που έχουν προσλάβει λαθρομετανάστες, οι οποιοι ουτως η άλλως είναι παράνομοι. (θεωρώ το μεταναστευτικό υψιστης σημασίας αλλα αυτό δεν είναι του παρόντος).
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 74 επισκέπτες