dti έγραψε:Αληθεύει οτι η εγγύηση περιορίζεται στα 1500 ευρώ για βλάβη στον κινητήρα;
ssnick έγραψε:Γεια σας Παιδια στο φορουμ!!
Ειμαι νεος και μπραβο για την πολυ καλη δουλεια που κανετε!!
Οσο για την mastergas και τα 15ετή εγγυηση που δινει,επειδη πηγα και ρωτησα πως εχουν τα πραγματα επειδη ενδιαφερομαι για την λυση με το γκαζι, δεν δινει εγγυηση απευθειας 15 ετη και αυτο θα ηταν πολυ περιεργο να το κανει αλλα σου δινει για 15 χρονια εγγυηση με την προυποθεση να κανεις το service του γκαζιου μια φορα το χρονο σε αυτους (οπως και πρεπει να γινεται σε ολες τις περιπτωσεις γκαζιου η συντηρηση αυτη) προσθετωντας αυτοι και το προσθετικο λαδιου, αυτο της williams οπως ειχε αναφερει και ο φιλος πιο πριν και λογω αυτου σου δινει η williams αυτη την πολυετη εγγυηση. Κανοντας το service σου ανανεωνουν την εγγυηση για εναν χρονο και αυτο θα γινεται για 15 χρονια που ειναι το max. Αμα δεν το πας μια χρονια η καθυστερησεις, χανεις την εγγυηση. Και εχει οντως πιστοποιηση απο την williams απο αυτο που μου εδωσε και διαβασα. Σε περιπτωση που κλεισει η εταιρεια εχει τηλεφωνα της williams στο συμβολαιο και ενοχλω αυτους οποτε δεν μενω και ξεκραμαστος σε τετοια περιπτωση. Και μεχρι τι ποσο καλυπτει για ζημια μου απαντησαν οσο κοστιζει για να φτιαχτει ο κινητηρας, δεν εχει οριο αρκει να εχει προκληθει απ'το γκαζι και να κανω εγω τα service του αυτοκινητου μου κανονικα. Δεν βλεπω καπου εγω σε αυτα που μου ειπαν παραλογια παντως. Αν κανω λαθος διορθωστε με γιατι ενδιαφερομενος ειμαι ετσι κι αλλιως και δεν γνωριζω και πολλα για το θεμα γκαζι. Τελευταια ασχοληθηκα.
Ευχαριστω πολυ και συνεχιστε την καλη δουλεια!!!
giotaben έγραψε:Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι από τέλη Μαϊου με ταλαιπωρούν με την παράδοση των δικαιολογητικών για το ΚΤΕΟ με δικαιολογίες(;) του τύπου ότι έχει αλλάξει κάτι σε κάποιο έγγραφο ή σε κάποια παράγραφο ή κάτι τέτοιο και δεν τους έχουν σταλεί ακόμη τα χαρτιά από το Υπουργείο.
DonKon έγραψε:κι εγώ έχω αρκετά μεγάλη καθυστέρηση με τα χαρτιά από τους συγκεκριμένους. Η υπομονή μου πάντως δεν είναι απεριόριστη...
Επιστροφή στο Γνώμες για συνεργεία – εγκαταστάτες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες
|
|
|