Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό leoncuprafr » Δευτ 13 Ιουν, 2011 01:14

Έκανα 510 χλμ. και το λαμπάκι της ρεζέρβας δεν ειχε αναψει. Το θέμα με τη ρυθμιση στα λαμπάκια το έχω κοιταξει και το έχω διορθώσει.
leoncuprafr

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 13 Ιουν, 2011 02:01

leoncuprafr έγραψε:Έκανα 510 χλμ. και το λαμπάκι της ρεζέρβας δεν ειχε αναψει. Το θέμα με τη ρυθμιση στα λαμπάκια το έχω κοιταξει και το έχω διορθώσει.

Ποσα κμ σου βγαζει η μπουκαλα? Λογικα μου φαινονται εμενα.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό leoncuprafr » Δευτ 13 Ιουν, 2011 20:26

Φίλε μου ο τοποθέτης μου έβαλε 51lt δεξαμενή. Το θέμα μου είναι ότι στα 51 λίτρα μειον το 20% βγαινει γυρω στα 42 λίτρα καθαρά. Εγώ έβαλα 43 λίτρα καύσιμο στο πρατήριο και ειχα σίγουρα και αλλο καύσιμο μεσα στο ντεποζιτό μου. Εδώ είναι η ένστασή μου και η απορία μου σχετικά με το πρατήριο.
leoncuprafr

Δημοσίευσηαπό christoi » Δευτ 13 Ιουν, 2011 20:40

[Offtopic]
Επειδή θα μπερδευόμαστε με τα λίτρα της δεξαμενής, προτίνω να γράφουμε την χωρητικότητά της ως εξής : πχ η δική μου χωράει 72 λίτρα - 20% = 60 λίτρα. Άρα η δική μου παίρνει 60(72) λίτρα.
[/Offtopic]

Πόσα χιλιόμετρα σε πάνε τα 42 λίτρα;
Μήπως κόλλησε το φλοτέρ και γέμισε πλήρως η δεξαμενή, δηλαδή και τα 51 λίτρα;
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό leoncuprafr » Δευτ 13 Ιουν, 2011 20:44

Tο αν κόλλησε το φλοτερ δε μπορώ να το γνωρίζω. Για να τελειώνουμε και να μη σας ζαλίζω ο χρόνος και η επανάληψη θα δείξουν.
leoncuprafr

Δημοσίευσηαπό Giannis » Δευτ 13 Ιουν, 2011 22:20

leoncuprafr έγραψε:Φίλε μου ο τοποθέτης μου έβαλε 51lt δεξαμενή. Το θέμα μου είναι ότι στα 51 λίτρα μειον το 20% βγαινει γυρω στα 42 λίτρα καθαρά. Εγώ έβαλα 43 λίτρα καύσιμο στο πρατήριο και ειχα σίγουρα και αλλο καύσιμο μεσα στο ντεποζιτό μου. Εδώ είναι η ένστασή μου και η απορία μου σχετικά με το πρατήριο.

Άλλαξε πρατήριο και περίμενε να αδειάσει πριν γεμίσεις.
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Re: Λιστα με τα πρατηρια Υγραεριου

Δημοσίευσηαπό DIMITRISK » Τρί 14 Ιουν, 2011 15:35

Αυτο το πρατηριο στις Λιβανατες εχει καταντησει ανεκδοτο.Ακομη δεν ανοιξε. Καθε κυριακη που γυριζω μπαινω βγαινω να δω εαν ανοιξε αλλα ....τζιφος. Εδω ανοιξαν αλλα που δεν περιμενες . Προς το παρων με διευκολυνει της Θηβας. ΥΠ. πολυ κινηση εχει καθε κυριακη απογευμα.
DIMITRISK

Δημοσιευσεις: 18

Δημοσίευσηαπό ivanov » Τρί 14 Ιουν, 2011 20:06

Hi everibody,
Excuse me for the english, but I do not understand greek. I am even not sure that it is the right place to wright. I have intention to travel from Bulgaria to the west part of Peloponisos this summer by LPG car. http://www.viamichelin.com recommends this route: Thessaloniki - Kozani - Ioannina - Arta - Patra - Chlemoutsi. I will be grateful if you tell me where are the LPG stations on this route, how can I enter in from the main road and what is the working time, especially on Saturday and Sunday.
Thanks.
ivanov

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό christoi » Τρί 14 Ιουν, 2011 21:30

ivanov έγραψε:Hi everibody,
Excuse me for the english, but I do not understand greek. I am even not sure that it is the right place to wright. I have intention to travel from Bulgaria to the west part of Peloponisos this summer by LPG car. http://www.viamichelin.com recommends this route: Thessaloniki - Kozani - Ioannina - Arta - Patra - Chlemoutsi. I will be grateful if you tell me where are the LPG stations on this route, how can I enter in from the main road and what is the working time, especially on Saturday and Sunday.
Thanks.

Try this map http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=143
or you can download the poi file http://index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=143
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό ivanov » Τετ 15 Ιουν, 2011 17:00

Thank you!
ivanov

Δημοσιευσεις: 4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 68 επισκέπτες