καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας.τo περασμενο σαββατο παρελαβα το αυτοκινητο μου με εγκατεστημενο το landirenzo omegas απο τοτε με εχουν φαει τα πηγαινε ελα στο συνεργειο
την δευτερα μου αναψε το λαμπακι του κινητηρα και το αμαξι ρεταριζε το πηγαινω αλλαζουμε τα μπουζι με ιριδιου γιατι το αμαξι επαιζε στο ρελαντι και αλλαζουμε επισης την βαλβιδα του τουρμπο πριν καν βγω απο το συνεργειο μου ξανααναβει το λαμπακι και εβγαζε προβλημα δτον 3ο κυλινδρο αλλαξα και πολλαπλασιαστη.την τριτη μου ξανααναβει το λαμπακι το ξαναπαω και μου ειπαν οτι βγαζει προβλημα στον κεντροφορο και στην καδενα αν ειναι να δωσω αλλα 500 ευρω τι να το κανω?μου ειπε οτι το αμαξι θελει ρυθμιση και να το παω στον εισαγωγεα. το παω στον εισαγωγεα μου ρυθμιζει τουλαχιστον ετσι ειπε και να αλλαξω τον 3ο πολλαπλασιαστη γιατι ρεταρει ο κυλινδρος .το αμαξι εκτος των αλλων οταν ανοιγω το κλιματιστικο παλι το ρελαντι παιζει και αφου εκενα ολα αυτα παλι μου αναβοσβηνε 2 φορες το λαμπακι του κινητηρα εν τω μεταξυ με την βενζινη δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα ο κινητηρας δουλευει ρολοι..τι αλλο να κανω ???ειμαι ετοιμος να το ξηλωσω!!ευχαριστω