xeiristis έγραψε:καλησπερα και απο μενα..γιωργος απο αθηνα. ειμαι κατοχος octavia 5 1.8tsi φοραω κιτ της omvl της γνωστης ερασιτεχνικης εταιριας viagas... ο λογος που πηγα εκει? τα γνωστα ατοκες δοσεις αντιπρωσοπεια λεω και εγω σοβαρη θα ειναι δεν ηξερα και κανεναν αλλο και την πατησα.. το αμαξι απο την μερα που το πηρα δεν δουλευει σωστα.. συνεχεια παω να μου ρυθμισουν το ρελαντι που συνεχεια παιζει κυριως στην βενζινη.. εξω που ψαχτηκα λιγο ολοι μου λενε οτι το κιτ αυτο δεν κανει για το αμαξι.. sos παιδια ας βοηθησει καποιος γιατι εχω απελπιστει να πηγαινω συνεχεια να με κοροιδευουν... δεν ξερω τι να κανω μεχρι νομικα σκεφτομαι να κινηθω... ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα...
xeiristis έγραψε:δεν ξερω τι να κανω μεχρι νομικα σκεφτομαι να κινηθω...
Paradisos έγραψε:xeiristis έγραψε:δεν ξερω τι να κανω μεχρι νομικα σκεφτομαι να κινηθω...
Άλλο ένα σχόλιο από εμένα ....δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη ... θα πας δικαστικά ...το δικαστήριο θα γίνει σε 3-4 χρόνια...μέχρι τότε το αμάξι σου θα έχει πρόβλημα ...θα δώσεις 500-600 ευρώ στο δικηγόρο για την παράσταση ...και πόσα θα πάρεις πίσω....??
ECOKINISI έγραψε:Μια χαρα θα έπρεπε να σου δουλεύει το σύστημα εφόσον υπάρχει στην λίστα της OMVL το αυτοκίνητο σου. Όλα τα ιταλικά συστήματα άμεσου ψεκασμού που ειναι βασισμένα στην πλατφόρμα της AEB ειναι έτοιμα προγράμματα και ο τεχνικός πρέπει να ακολουθήσει μονο της οδηγίες τοποθέτησης. Μήκος σωληνώσεων γωνία τρυπήματος στην πολλαπλή εισαγωγής και ένωση καλωδίων. Απο εκεί και πέρα θα πρεπει να δουλέψει σωστά το αυτοκίνητο σου.
Αρα αρχικά θα πρέπει να σιγουρευτείς πως το αμαξι σου ειναι στην λίστα της OMVL και αν ναι τότε θα πρεπει να γινει ποιο σωστός έλεγχος στην τοποθέτηση του συστήματος.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες
|
|
|