Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κριτήρια επιλογής κιτ αερίου

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Βοήθεια για επιλογή υγραεριοκίνησης

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Κυρ 15 Σεπ, 2013 17:46

Ισως ειναι θέμα ρύθμισης. Πήγαινε αλλού να στο ρυθμίσουν. Οσο για την αστοχία υλικού τι να σου πω... Κρίμα...
splitapsou

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό chris00000 » Κυρ 15 Σεπ, 2013 19:20

φιλε μου αμα ακουσεις το ρελαντι που εχει το αμαξι στο υγραεριο θα γελασεις και μην σου πω τι γινεται οταν μπαινει στην πορεια.....
και το εβαλα στον καλυτερο μαστορα ετσι τον λενε.....
αλλα αμα το μαστορι βαζει μονο υγραερια και δεν εχει συνεργειο στα φορτωνει αλλου.....
και που δεν με εχει στειλει σε ηλεκτρολογο ολα οκ απο κει.....να αλλαξω μπαταρια γιατι εφταιγε το κανα κ αυτο....να αλλαξω μπουζι εγινε κ αυτο εβαλα ηριδιου που στο συνεργειο μου ειπαν οτι δεν κανουν κ εβαλα αλλα τελικα τα μαμισια......κ τωρα φταιει για ολα μια πεταλουδα αλλα αυτη πως γινεται στην βεντζινη να δουλευει καλα μυστηριο μεγαλο.....
ασε που για να σου περασουν το υγραεριο καταστρεφουν ολη την μονωση του αυτοκινητου κ μπαζει ζεστη απο την μηχανη..........
παρολα αυτα αξιζει να βαλουν ολοι υγραεριο η βεντζινη ειναι για λιγους ετσι οπως μας καταντησαν
chris00000

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 15 Σεπ, 2013 19:51

chris00000 έγραψε:φιλε μου αμα ακουσεις το ρελαντι που εχει το αμαξι στο υγραεριο θα γελασεις και μην σου πω τι γινεται οταν μπαινει στην πορεια.....
αλλα αμα το μαστορι βαζει μονο υγραερια και δεν εχει συνεργειο στα φορτωνει αλλου.....
και που δεν με εχει στειλει σε ηλεκτρολογο ολα οκ απο κει.....να αλλαξω μπαταρια γιατι εφταιγε το κανα κ αυτο....να αλλαξω μπουζι εγινε κ αυτο εβαλα ηριδιου που στο συνεργειο μου ειπαν οτι δεν κανουν κ εβαλα αλλα τελικα τα μαμισια......κ τωρα φταιει για ολα μια πεταλουδα αλλα αυτη πως γινεται στην βεντζινη να δουλευει καλα μυστηριο μεγαλο.....
ασε που για να σου περασουν το υγραεριο καταστρεφουν ολη την μονωση του αυτοκινητου κ μπαζει ζεστη απο την μηχανη..........
παρολα αυτα αξιζει να βαλουν ολοι υγραεριο η βεντζινη ειναι για λιγους ετσι οπως μας καταντησαν

εχεις καποια θεματακια, το να τα αμολας ενα-ενα πιο πολυ μας μπερδευει παρα μας βοηθαει (χωρια που εγω σαν κακοπροαιρετος μπορω να σου επισυναψω πολλα, οπως κανεις και εσυ, γιατι στο πρωτο σου ποστ στο φορουμ κατηγορεις και μιλας με γριφους χωρις αναλυση, μεχρι και κολλητο του Κυριακου μπορω να σε αποκαλεσω) αν δεν σου κανει κοπο κατσε και γραψε ολο το ιστορικο μονο ετσι μπορεις να βοηθησεις και να βοηθηθεις. ;)
Τελευταία επεξεργασία από hlias και Κυρ 15 Σεπ, 2013 20:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Κυρ 15 Σεπ, 2013 20:49

chris00000 έγραψε:φιλε μου αμα ακουσεις το ρελαντι που εχει το αμαξι στο υγραεριο θα γελασεις και μην σου πω τι γινεται οταν μπαινει στην πορεια.....

Σέ κάποια πράγματα ίσως να έχεις δίκιο !! , άλλα γράψε ποιό ήρεμα ποιο σύστημα αερίου Prins έχεις βάλει
VSI Η SYLVERLINE τη ακριβώς συπτώματα έχεις , πού το τοποθέτησες σε ποια περιοχή
{ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΝΟΜΑ } απλά για να μήν τραβήξει κανένας άλλος τα ίδια με εσένα .Πάντως έκει που το έφτιαξες πίεσέ τους η ζήτα τους τα λέφτά σου πίσω !!! Εγώ πάντως δέν είχα κάποιο θέμα με το PRINS η με τον εγκαταστάτη μου μιά απορία είχα τους ρώτησα και μου είπαν ότι όλα έχουν γίνει με το manual set της ΠΡΙΝΣ
έχω κάνει 23000 χλμ σε ενάμιση χρόνο και απο τότε που το έβαλα έχω πάει δύο φορές μια φορά για έναν έλεγχο στη αρχη και για να πάρω το χαρτί για το ΚΤΕΟ ....
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 16 Σεπ, 2013 12:25

Αυτά που γραφεις ειναι απιστευτα και κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για το ποσο αληθεύουν , ελα σε εμας να σου πουμε ακριβως , δωρεαν τι εχει το αμαξι σου και γιατι δεν δουλευει .. τι σημαινει ο καλυτερος μαστορας στα Prins ? που βαζει μόνο υγραεριο ? γραψε αν θελεις το κιτ που φορας και την περιοχη σου ωστε να καταλαβουμε αν δεν θες να θιξεις καποιον , αλλα επειδη φοβόμαστε ή καλυτερα υποψιαζόμαστε που το εβαλες κακως δεν εχεις παρει τηλ την αντιπροσωπια στο 2651032014 να αναφερεις τα προβληματά σου.. αλλιως κατι δεν μας λες καλά ...
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Δευτ 16 Σεπ, 2013 16:14

Φίλε μου θα συμφωνήσω με QGAS !! Τα έχεις γενικέυσει πάρα πολύ και γενικώς δέν μας λές τι ακριβώς έχει
γίνει !! Μιλα με τον ΦΑΡΜΑΚΗ στα Γιάννενα που είναι επίσημώς αντιπρόσωπος Ελλάδος στο τηλέφωνο που σου
έδωσε ο QGAS !!!!
Καλό θα ήτανε βέβαία να έλεγες σε ποιά περιοχή το έβαλες για να μήν ξανα επαναλυφθεί κάτι τέτοιο!!!

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ !!!!!???????????????? :-w :-w
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 18 Σεπ, 2013 21:38

Εξαφανίστηκε ; Που πήγε ;
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

κριτηρια επιλογης Kit αεριου

Δημοσίευσηαπό panosbas » Παρ 21 Αύγ, 2015 21:29

Καλησπέρα σε όλους,
είμαι νέο μέλος της παρέας σας και θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω ένα KIA Pro Ceed 1.4 βενζίνης το αγόρασα το 2010
αλλά έχω κάνει μόνο 16000 χιλιόμετρα. Θα ήθελα να βάλω ένα Kit υγραερίου για περισσότερη οικονομία. Διαθέτω έως
900 ευρώ συνολικά, θα ήθελα να μου προτείνετε ποιων εταιρειών τα KIT είναι αξιόπιστα και το βασικότερο δεν βγάζουν βλάβες.
Η αλήθεια είναι πως κάνω λίγα χιλιόμετρα αλλά δεν με πειράζει ας κάνω απόσβεση του KIT σε παραπάνω χρονικό διάστημα.
Αυτό που με προβληματίζει είναι το κατά πόσο είναι "δεκτικό" το αυτοκίνητό μου σε τέτοιου τύπου μετατροπές.
Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεται και αξιόπιστους εγκαταστάτες.
Ελπίζω να μην σας κούρασα, ευχαριστώ και πάλι.
Παναγιώτης.
panosbas

Δημοσιευσεις: 5

Re: κριτηρια επιλογης Kit αεριου

Δημοσίευσηαπό anikologr » Παρ 21 Αύγ, 2015 23:08

panosbas έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
είμαι νέο μέλος της παρέας σας και θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω ένα KIA Pro Ceed 1.4 βενζίνης το αγόρασα το 2010
αλλά έχω κάνει μόνο 16000 χιλιόμετρα. Θα ήθελα να βάλω ένα Kit υγραερίου για περισσότερη οικονομία. Διαθέτω έως
900 ευρώ συνολικά, θα ήθελα να μου προτείνετε ποιων εταιρειών τα KIT είναι αξιόπιστα και το βασικότερο δεν βγάζουν βλάβες.
Η αλήθεια είναι πως κάνω λίγα χιλιόμετρα αλλά δεν με πειράζει ας κάνω απόσβεση του KIT σε παραπάνω χρονικό διάστημα.
Αυτό που με προβληματίζει είναι το κατά πόσο είναι "δεκτικό" το αυτοκίνητό μου σε τέτοιου τύπου μετατροπές.
Παναγιώτης.

Δεν θεωρείται από τα καλύτερα για υγραέριο. Επίσης Θέλει συχνά έλεγχο στις βαλβίδες και να ξέρεις ότι η ρύθμιση κοστίζει.

Για τα χιλιόμετρα που κάνεις δεν αξίζει να προχωρήσεις..
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Re: κριτηρια επιλογης Kit αεριου

Δημοσίευσηαπό panosbas » Κυρ 23 Αύγ, 2015 04:23

anikologr έγραψε:
panosbas έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Παναγιώτης.

Δεν θεωρείται από τα καλύτερα για υγραέριο. Επίσης Θέλει συχνά έλεγχο στις βαλβίδες και να ξέρεις ότι η ρύθμιση κοστίζει.

Για τα χιλιόμετρα που κάνεις δεν αξίζει να προχωρήσεις..

Όταν λες "Δεν θεωρείται από τα καλύτερα για υγραέριο" εννοείς ότι ενδέχεται να βγάλει βλάβες; Αυτό που δεν έγραψα (κακώς) είναι ότι έχω παραδώσει πινακίδες εδώ και περίπου 2.5 με 3 χρόνια εξού και αυτά τα λίγα χιλιόμετρα. Υπολογίζω να κάνω τον χρόνο περίπου 8000 χιλιόμετρα μπορεί και παραπάνω μιας και το καύσιμο(υγραέριο) θα είναι ποιο οικονομικό. Σε περίπτωση που αποφασίσω να προχωρήσω με την μετατροπή θα μπορούσε κανείς να μου προτείνει ένα αξιόπιστο KIT και έναν καλό εγκαταστάτη; Σε περίπτωση που αποφάσιζα να τοποθετήσω ένα σύστημα που υποστηρίζει υγρό ψεκασμό του αερίου πχ. Vialle πιστεύεις ότι θα μπορούσα να αποφύγω τον συχνό έλεγχο των βαλβίδων;
panosbas

Δημοσιευσεις: 5

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες