Με 35αρα δεξαμενη η λογικη λεει οτι ειχα στραγγιξει...Εχει και 15bar πιεση στο Σχιστο και πηρε 30 λιτρα
periklas723 έγραψε:ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ...Εβαλα απο Σχιστο[εχω ξαναβαλει] και εκανα 210χλμ με 17λιτρα Εθνικη Οδος και ετσιΦουλαρα στην Μεσσηνια και...ξαναγυρισα Αθηνα κανοντας 370χλμ με 30λιτρα[29,95 με την ακριβεια].Ξαναγεμισα στο Σχιστο...
Με 35αρα δεξαμενη η λογικη λεει οτι ειχα στραγγιξει...Εχει και 15bar πιεση στο Σχιστο και πηρε 30 λιτρα

periklas723 έγραψε:Μπααααααααα.Βυρωνιωτης ειμαι...Κανε καμια βραδυνη βολτα για ΕΡΤ 0,599 η Φαωνος 0,599 η Πλακεντιας που ειναι παλι 0,599...Φιλολαου και Καραολη Δημητριου μαλλον ψαχνουν για κοροιδα![]()
![]()
donstefano έγραψε:periklas723 έγραψε:Μπααααααααα.Βυρωνιωτης ειμαι...Κανε καμια βραδυνη βολτα για ΕΡΤ 0,599 η Φαωνος 0,599 η Πλακεντιας που ειναι παλι 0,599...Φιλολαου και Καραολη Δημητριου μαλλον ψαχνουν για κοροιδα![]()
![]()
Ε ναι ρε συ...8-10 λεπτα το λιτρο πανω απο τους υπολοιπους!
Δε ξερω στην Αργυρουπολη ενα AEGEAN μηπως μας βολευει......
Αμα ξερει καποιος ας γραψει.......
periklas723 έγραψε:ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ...Εβαλα απο Σχιστο[εχω ξαναβαλει] και εκανα 210χλμ με 17λιτρα Εθνικη Οδος και ετσιΦουλαρα στην Μεσσηνια και...ξαναγυρισα Αθηνα κανοντας 370χλμ με 30λιτρα[29,95 με την ακριβεια].Ξαναγεμισα στο Σχιστο...
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 78 επισκέπτες
|
|
|