Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Έλεγχος διάκενων βαλβίδων

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Έλεγχος διάκενων βαλβίδων

Δημοσίευσηαπό erimitis » Δευτ 14 Σεπ, 2015 16:03

gkazakias έγραψε:
erimitis έγραψε:Καλα ρε μαγκες με δουλευετε Αβενσις 1,6 VVTI κινητηρα και πηγα δυο φορες για βαλβιδες.
Οποιος ειναι απολυτος σιγουρος οτι το αμαξι δεν θα ξανακανει κιχ θα παω να το ρυθμισει και ας ειναι και στην Ανταρκτικη.
Σημειωση το αμαξι φοραει BRC SEQ24.

Σταλθηκε απο την αιθουσα του Eurogroup

Μαγκα δεν φανταζεσαι ποσο λεπτομερη ρυθμιση θελει ενα ευαισθητο αμαξι. Θελει δρομο αρκετα χλμ σε ολες τις στροφες και σε ολα τα φορτια. Να οδηγας εσυ και να ρυθμιζει ο μαστορας. Στο κανε κανενας αυτο?

Gazakia moy kale magkako moy εχω obd δικο μου και προγραμμα απλα δεν πηρα καλωδιο γιατι το brc seq24 θελει εκτος απο το καλωδιο του εγκεφαλο και καλωδιο υποπιεσης.
Αμα βρεις εσυ μαστορα να κατσει και να ρυθμισει το αμαξι αναλογα με τα φορτια και την καθε σχεση του κιβωτιου εγω θα γινω οτι θες.
Οι μαστορες ειναι περαστε ψεκαστε παρτε ρυθμισεις που δινει η εταιρια ακουμπηστε το χρημα και αντε γεια.
Αμα βγαλει ζημια εγω δεν φταιω αλλα η ΤΟΥΟΤΑ.τι λες ρε μοσχαρι που φταιει η ΤΟΥΟΤΑ το μυαλο σου και εγω ο μακακας φταιω.

Λοιπον παιδες πρωτη φορα στα 35000 χλμ αλλαξα 4 βαλβιδες στην ΤΟΥΟΤΑ
Δευερη φορα 75000 αλλαξα ολες τις εξαγωγης σε μαστορα.
Μπηκαν ενισχυμενες τιτανιου και εγιναν στον τορνο με ειδικη κλιση για να φευγουν ποιο γρηγορα τα καυσαρερια αλλα και τριγωνικες για να μην καρφωνουν την εδρα.
Φαινεται να πηγαινει καλα.

Αυτο που εχω να πω ανα 30000 ενα τσεκ τα διακενα να ξερετε τι γινεται παντα σβησιμο τα σφαλματα στον εγκεφαλο για να ξερετε τι εχει γραψει μεσα.

erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό donstefano » Δευτ 14 Σεπ, 2015 16:31

Δεν εκανες πολλα χιλιομετρα....δικαιολογημενα να εισαι αγανακτησμενος.... :oops:

Την 1η φορα δεν εκανες απλα ρυθμιση τις αντικατεστησες αν δεν κανω λαθος!

Μπορεις να μας πεις ποσο σου κοστησε την 1η και την 2η φορα η επισκευη?
TOYOTA COROLLA 1.4 VVTI
BRC SEQUENT 24
donstefano

Δημοσιευσεις: 152

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 14 Σεπ, 2015 16:37

Ποσο ηταν και ειναι τα trims σου φιλε μου? Δοκιμασες να πας στα παιδια lpgas να στο ρυθμισουν?
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό Paradisos » Δευτ 14 Σεπ, 2015 16:51

gkazakias έγραψε:Μαγκα δεν φανταζεσαι ποσο λεπτομερη ρυθμιση θελει ενα ευαισθητο αμαξι. Θελει δρομο αρκετα χλμ σε ολες τις στροφες και σε ολα τα φορτια. Να οδηγας εσυ και να ρυθμιζει ο μαστορας. Στο κανε κανενας αυτο?

erimitis έγραψε:Οι μαστορες ειναι περαστε ψεκαστε παρτε ρυθμισεις που δινει η εταιρια ακουμπηστε το χρημα και αντε γεια.
Αμα βγαλει ζημια εγω δεν φταιω αλλα η ΤΟΥΟΤΑ.τι λες ρε μοσχαρι που φταιει η ΤΟΥΟΤΑ το μυαλο σου και εγω ο μακακας φταιω.

Λίγοι και καλοί το κάνουν αυτό ...οι περισσότεροι σε πάνε σε μια ανηφόρα και μια κατηφόρα και αυτό ήταν , πάμε για άλλα !!

Τώρα εάν τα trims είναι Allou! Fun Park αδιάφορο τους είναι αρκεί να φύγεις από το μαγαζί αδιαφορώντας εάν μετά από μερικά χιλιόμετρα βγάλει το αυτοκίνητο σου πρόβλημα !!
Paradisos

Δημοσιευσεις: 166

Δημοσίευσηαπό erimitis » Δευτ 14 Σεπ, 2015 17:07

Την πρωτη φορα 800 ευρω ενας κυλινδρος.

Την δευτερη φορα 800 ευρω ολες οι βαλβιδες.

Φιλε με τα παιδια στην αθηνα μιλησα ξερεις και οχι μονο.
Ισως να το σωσεις χωρις κανεις να σου πει σιγουρα με καινουριο συστημα brc plug and drive.

erimitis

Δημοσίευσηαπό astam » Δευτ 14 Σεπ, 2015 18:11

erimitis που να άλλαζες και έδρες θα σου στοιχηζε ο κούκος αηδόνι.
Δυστυχώς δεν έχουν όλοι την επιλογή του plug&drive γιατί πολύ απλά δεν υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα OBD.

Paradisos και πρόβλημα να εμφανήσει το αυτοκίνητο και να το δείς πριν το παραλάβεις θα σε πείσουν ότι φταίει το αμάξι και όχι το υγραέριο. Είναι που θα πέσεις και που θα σε πιάσουν.
Ford Mondeo '04 1.8
Landirenzo Evo
astam

Δημοσίευσηαπό erimitis » Δευτ 14 Σεπ, 2015 22:26

Ασταμ γειας το στομα σου.
Φιλε βρηκα εναν μαστορα που δουλευε στην ΤΟΥΟΤΑ στην Γερμανια μιλαμε φυσαει.Μου ειπε να το βγαλω το υγραεριο σκεψου οτι εχει τρια τουοτα κανενα με υγραεριο.
Οι εδρες ευτυχως δεν πειραχτηκαν και τωρα εχει κανει πολυ καλη δουλεια σε σημειο που αμα βγαινω εθνικη μετα βιας κραταω το ποδι απο το γκαζι.
Εχω κανει ηδη 15000 χλμ σκεψου απο τον Δεκεμβριο και ειμαστε καλα.
Οσον αφορα τον εγκεφαλο για να βαλω το plug and drive το υποστηριζει αλλα θελω και 250 ευρω χωρις να ξερω πως θα συμπεριφερθει.θα μου πεις κολλας στα 250 ναι γιατι εχω δωσει παρα πολλα και αγανακτησα.
Ελπιζω να βρεθει τουοτακιας και να μας εκπληξει ευχαριστα

erimitis

Δημοσίευσηαπό Paradisos » Δευτ 14 Σεπ, 2015 22:43

astam έγραψε:Paradisos και πρόβλημα να εμφανήσει το αυτοκίνητο και να το δείς πριν το παραλάβεις θα σε πείσουν ότι φταίει το αμάξι και όχι το υγραέριο. Είναι που θα πέσεις και που θα σε πιάσουν.

Ποτέ δεν φταίει το σύστημα ή ο εγκαταστατης ....πάντα το αμάξι και ο πελάτης ..!! :lol:
Ειδικά οταν εμπλέκονται 2-3 άτομα ...νιώθεις και μπαλάκι...!! :lol:
Paradisos

Re: Απ: Έλεγχος διάκενων βαλβίδων

Δημοσίευσηαπό astam » Τρί 15 Σεπ, 2015 00:11

erimitis ελπιζω σε ολα αυτα τα χρονια με το υγραεριο τουλαχιστον να μην εχεις βαλει επιπλεον χρηματα απ οτι εχεις κερδισει απ το υγραεριο. Το θεμα ειναι τουλαχιστον τωρα να σου βγαλει πολλα πολλα χιλιομετρα τοσο ηια οικονομικους οσο και για ψυχολογικους λογους ;-) Οταν εβαλες το υγραεριο ποσα χιλιομετρα ειχες? Εγω αν επερνε συστημα με obd θα το βαζα απ την αρχη μετα δε ξερω αν θα κανα κινηση να το αλλαξω.

Paradisos για αυτο εφτασε εδω που εφτασε η Ελλαδα...

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ford Mondeo '04 1.8
Landirenzo Evo
astam

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τρί 15 Σεπ, 2015 08:20

erimitis έγραψε:Την πρωτη φορα 800 ευρω ενας κυλινδρος.

Την δευτερη φορα 800 ευρω ολες οι βαλβιδες.

Φιλε με τα παιδια στην αθηνα μιλησα ξερεις και οχι μονο.
Ισως να το σωσεις χωρις κανεις να σου πει σιγουρα με καινουριο συστημα brc plug and drive.

Φιλε μου δεν απαντας, τι fuel trims ειχες στο αμαξι και σου βγαλε βαλβιδες μιας και εχεις obd scanner και τα παρακολουθεις? Ουτε απαντησες αν ασχοληθηκες να πας το αμαξι σου για ρυθμιση σε εναν πολυ καλο μαστορα για brc και γνώστη των αυτοκινητων που σε ρωτησα. Απλα μιλησες μαζι τους λες.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 45 επισκέπτες