gkazakias έγραψε:erimitis έγραψε:Καλα ρε μαγκες με δουλευετε Αβενσις 1,6 VVTI κινητηρα και πηγα δυο φορες για βαλβιδες.
Οποιος ειναι απολυτος σιγουρος οτι το αμαξι δεν θα ξανακανει κιχ θα παω να το ρυθμισει και ας ειναι και στην Ανταρκτικη.
Σημειωση το αμαξι φοραει BRC SEQ24.
Σταλθηκε απο την αιθουσα του Eurogroup
Μαγκα δεν φανταζεσαι ποσο λεπτομερη ρυθμιση θελει ενα ευαισθητο αμαξι. Θελει δρομο αρκετα χλμ σε ολες τις στροφες και σε ολα τα φορτια. Να οδηγας εσυ και να ρυθμιζει ο μαστορας. Στο κανε κανενας αυτο?
Gazakia moy kale magkako moy εχω obd δικο μου και προγραμμα απλα δεν πηρα καλωδιο γιατι το brc seq24 θελει εκτος απο το καλωδιο του εγκεφαλο και καλωδιο υποπιεσης.
Αμα βρεις εσυ μαστορα να κατσει και να ρυθμισει το αμαξι αναλογα με τα φορτια και την καθε σχεση του κιβωτιου εγω θα γινω οτι θες.
Οι μαστορες ειναι περαστε ψεκαστε παρτε ρυθμισεις που δινει η εταιρια ακουμπηστε το χρημα και αντε γεια.
Αμα βγαλει ζημια εγω δεν φταιω αλλα η ΤΟΥΟΤΑ.τι λες ρε μοσχαρι που φταιει η ΤΟΥΟΤΑ το μυαλο σου και εγω ο μακακας φταιω.
Λοιπον παιδες πρωτη φορα στα 35000 χλμ αλλαξα 4 βαλβιδες στην ΤΟΥΟΤΑ
Δευερη φορα 75000 αλλαξα ολες τις εξαγωγης σε μαστορα.
Μπηκαν ενισχυμενες τιτανιου και εγιναν στον τορνο με ειδικη κλιση για να φευγουν ποιο γρηγορα τα καυσαρερια αλλα και τριγωνικες για να μην καρφωνουν την εδρα.
Φαινεται να πηγαινει καλα.
Αυτο που εχω να πω ανα 30000 ενα τσεκ τα διακενα να ξερετε τι γινεται παντα σβησιμο τα σφαλματα στον εγκεφαλο για να ξερετε τι εχει γραψει μεσα.
Σταλθηκε απο την αιθουσα του Eurogroup