tripas έγραψε:NGK LPG6 , Stock No 1565
Brisk silver DR17YS-9 , code 1463
viallesi έγραψε:tripas έγραψε:NGK LPG6 , Stock No 1565
Φίλε αυτά μου προτείνει και εμένα η NGK. Έρχονται με default gap ή πρέπει να το αλλάξω? Αυτό με την σειρά LPG όσο και να το έψαξα δεν το βρήκα.
apagogeas έγραψε:viallesi έγραψε:tripas έγραψε:NGK LPG6 , Stock No 1565
Φίλε αυτά μου προτείνει και εμένα η NGK. Έρχονται με default gap ή πρέπει να το αλλάξω? Αυτό με την σειρά LPG όσο και να το έψαξα δεν το βρήκα.
Αυτά είχα στο δικό μου μέχρι πρότινος, στα 22000χλμ με αυτά τα μπουζί μου έκανε νερά με ρεταρίσματα, πιθανότατα από χαλασμένη/μπαγιατισμένη βενζίνη (άλλαξα μάρκα και έστρωσε) αλλά προληπτικά άλλαξα τα μπουζί και διαπίστωσα ότι μια ακίδα είχε στραβώσει. Γενικά είδα φθορά στην ακίδα και στο μέταλλο από πάνω αλλά δε ξέρω αν είναι από detonation εξαιτίας της βενζίνης ή απλά μαλάκωσε η ακίδα και να πω την αλήθεια τρόμαξα λίγο. Για αλλαγή ήταν έτσι και αλλιώς σύντομα αφού είχαν τα χιλιόμετρά τους. Πάντως μέχρι και πριν τα ρεταρίσματα πήγαινε υπέροχα με αυτά τα μπουζί. Τα βάζεις όπως είναι, δεν αλλάζεις διάκενο. Τώρα έβαλα πάνω τα μαμίσια πάλι και το σκέφτομαι να τα ξαναπάρω.
viallesi έγραψε:apagogeas έγραψε:viallesi έγραψε:tripas έγραψε:NGK LPG6 , Stock No 1565
Αυτά είχα στο δικό μου μέχρι πρότινος, στα 22000χλμ με αυτά τα μπουζί μου έκανε νερά με ρεταρίσματα, πιθανότατα από χαλασμένη/μπαγιατισμένη βενζίνη (άλλαξα μάρκα και έστρωσε) αλλά προληπτικά άλλαξα τα μπουζί και διαπίστωσα ότι μια ακίδα είχε στραβώσει. Γενικά είδα φθορά στην ακίδα και στο μέταλλο από πάνω αλλά δε ξέρω αν είναι από detonation εξαιτίας της βενζίνης ή απλά μαλάκωσε η ακίδα και να πω την αλήθεια τρόμαξα λίγο. Για αλλαγή ήταν έτσι και αλλιώς σύντομα αφού είχαν τα χιλιόμετρά τους. Πάντως μέχρι και πριν τα ρεταρίσματα πήγαινε υπέροχα με αυτά τα μπουζί. Τα βάζεις όπως είναι, δεν αλλάζεις διάκενο. Τώρα έβαλα πάνω τα μαμίσια πάλι και το σκέφτομαι να τα ξαναπάρω.
Νωρίς δεν τα άλλαξες? Ο κατασκευαστής λέει 60000 χλμ. Οι περισσότερες διαδρομές σου είναι πόλη ή Εθνική οδό? Είδες διαφορά σε σχέση με τα μαμά τα οποία ήταν ποια?
apagogeas έγραψε:viallesi έγραψε:apagogeas έγραψε:viallesi έγραψε:tripas έγραψε:NGK LPG6 , Stock No 1565
Νωρίς δεν τα άλλαξες? Ο κατασκευαστής λέει 60000 χλμ. Οι περισσότερες διαδρομές σου είναι πόλη ή Εθνική οδό? Είδες διαφορά σε σχέση με τα μαμά τα οποία ήταν ποια?
30000χλμ λέει για χρήση με LPG και 40000χλμ για χρήση με βενζίνη. Τα 60000χλμ δε ξέρω που το είδες αλλά για τύπου silver είναι υπερβολικά πολλά. Εικάζω ότι αν δε γινόταν αυτές οι αρρυθμίες με τη βενζίνη δε θα στράβωνε και η ακίδα και θα τα κρατούσα παραπάνω αλλά δε μπορώ να το ξέρω. Οι διαδρομές ήταν μικτές, μισό μισό πόλη και εθνική. Με τα μαμά είχα καταγεγραμένα αραιά και που misfire (τα έβλεπα από το διαγνωστικό μου) αλλά δεν τα αντιλαμβανόσουν στο δρόμο. Με τα brisk silver ποτέ δεν κατέγραψε misfire. Επίσης μου έδωσε την αίσθηση ότι τραβούσε λίγο καλύτερα και ότι το αμάξι ήταν πιο ανάλαφρο σε σχέση με τα μαμά, όχι ότι είχα κάνα θέμα με τα μαμά, για δοκιμή τσ έβαλα και έμεινα ικανοποιημένος.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες
|
|
|