apagogeas έγραψε:astam έγραψε:Για όσους πιστεύουν ότι αν είναι από μαμα υγραέριο δεν παθένει τίποτα ας δούν το παρακάτω
http://uk.rec.cars.fuel.lpg.narkive.com/YELa3kAe/ford-focus-factory-fitted-lpg-issue-with-valve-seat-recession
Αυτό το post είναι 9 ετών. Δεν είχα ιδέα ότι από τότε έκαναν "εργοστασιακές" εγκαταστάσεις και βγαίνανε με LPG από το εργοστάσιο.
Αν τελικα δεν αναφεροσουν σε μενα τοτε ζητω συγνωμη προκαταβολικα.mazda3 έγραψε:Γεια χαρα σε ολους.
Ειμαι κατοχος ενος mazda3 1.6 με υγραεριο GFI. Εχει 183.000 χλμ απο τα οποια με το αεριο τα 66.000 με αεριο.. Πριν λιγες μερες αρχισε να ρεταρει πολυ (το πρωι κυριως) και γενικα οποτε ειναι στο ρελαντι καθως και δεν ξεκιναει με δυναμη.. Πηγα στο συνεργειο που κανω το σερβις (εκει εβαλα και το υγραεριο) και αφου αρχικα μου αλλαξε τα μπουζι (τα ειχα αλλαξει πριν ενα μηνα περιπου) παρατηρησε οτι κανει το ιδιο και μου ειπε οτι 2 κυλινδροι εχουν χαλασει και πρεπει να ανοιχτει το καπακι και να παει για ρυθμιση βαλβιδων και οτι προκυψει..Εγω παρατηρω οτι ναι μεν παλι ρεταρει αλλα πολυ λιγοτερο απ οτι πριν την αλλαγη των μπουζι..Μηπως φταει κατι αλλο και δεν ειναι οι βαλβιδες ?
Ευχαριστω πολυ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες
|
|
|