tripas έγραψε:Υπάρχουν πολλές αναφορές ήδη εδώ στο forum απο μέλη δες τα χιλιομετρα τους , υπαχει ο ακαταλογος της prins κάπου εδω μέσα απο αναφορές πελατων και είναι ευρέως γνωστο στις περισσότερες αντιπροσωπειες αυτοκινήτων ότι γυρω στα 70.000Km αρχίζουν τα προβληματα και ξαναλέω μονο σε αυτα που έχουν ευαισθησία στις βαλβίδες.
Και στην δεύτερη ερώτηση σου θα απαντήσω με ερώτηη στην κλειστή θέση τους οι βαλβίδες είναι σε συνεχή επαφή με τις έδρες τους όταν πλέον έχουν αλλάξει έστω και ελάχιστα τα διάκενα?
Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψη του , όπως και εγώ την δική μου .
Απο όσα γνωρίζω , η Στατιστική είναι Επιστήμη .
Θα μπορούσαν να εξαχθούν ασφαλή στατιστικά στοιχεία αν π.χ σε δέκα - είκοσι
ίδια αυτοκίνητα ,
με τα ίδια χιλιόμετρα στο κοντέρ τους είχαν εγκατασταθεί ακριβώς τα
ίδια συστήματα απο τον ίδιο εγκαταστάτη και είχαν όλα
την ίδια ρύθμιση !!!..
Τότε θα μπορούσαμε να δούμε τι θα παρουσίαζαν λίγο ή πολύ μετά πχ 70000 χλμ με χρήση LpgΑπό τις αναφορές των χρηστών εδώ μέσα όπως λές , δεν μπορεί να βγεί
κανένα στατιστικό στοιχείο για χίλιους δυό λόγους οπως πχ = 30-40 διαφορετικά συστήματα , εγκατάσταση συστήματος σε πολλούς διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων , διαφορετικής χρονολογίας έκδοσης κινητήρων , εγκατάσταση του συστήματος σε αυτοκίνητα που έχουν χαοτικές διαφορές στα χιλιόμετρα που έχουν γράψει πρίν την εγκατάσταση , εγκατάσταση απο εγκαταστάτες που πρίν ήταν...λαστιχάδες !!! και πόσα ακόμα θέλεις να σου πώ?? . Για ποιά στατιστικά να μιλήσουμε φίλε μου ????
Όσο για την απάντηση που δίνεις σχτικά με τις υδραυλικές βαλβίδες , ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τίποτα . Τι εννοείς όταν η απάντηση σου είναι με ερώτηση όπως "αν οι βαλβίδες είναι σε συνεχή επαφή με τις έδρες τους όταν είναι κλειστές" κλπ?? . Από τα όσα γνωρίζω όταν η βαλβίδα για όσο διάστημα πρέπει να βρίσκεται στη θέση "κλειστή"
πρέπει και να είναι σε απόλυτη επαφή με τήν έδρα της προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη στεγανότητα του κυλίνδρου.Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα απο την απάντηση σου .
Με βάση τα παραπάνω , σέβομαι την άποψη σου αλλά προσωπικά εγώ δεν καλύπτομαι απο τις απαντήσεις σου.
Αν έχεις κάτι άλλο πιο τεκμηριωμένο ,οκ , διαφορετικά ας το κλείσουμε εδώ και σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες .
Τελειώνοντας να προσθέσω ότι σε καμία περίπτωση και ποτέ δεν θα ισχυριστώ ότι "όλα είναι τέλεια με το θέμα υγραεριοκίνηση " . Αντίθετα μπορεί να είναι και χειρότερα απο τα όσα λέγονται πιο πάνω .
Δεν θα δεχτώ όμως και ποτέ έτσι "αβασάνιστα" τα όσα λέγονται για το "πόσο κακή είναι η υγραεριοκίνηση"!!!..