Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Έλεγχος διάκενων βαλβίδων

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Έλεγχος διάκενων βαλβίδων

Δημοσίευσηαπό dk6 » Παρ 20 Νοέμ, 2015 00:23

mazda3 έγραψε:Να το κινω μεχρι τη Δευτερα που θα μπει συνεργειο ?

Χαλαρά και μόνο για ανάγκη... Η ζημιά ήδη έγινε οπότε μην ανησυχείς. Απλά με τις κακές καύσεις που εχεις τωρα μπορει να κανεις κακο τον καταλυτη σου. Σιγουρα θα εχει βγει το check engine σαν ενδειξη... Ή θα αναβοσβήνει... Χαλαρά λοιπόν μεχρι την Δευτερα που θα πας συνεργειο. Αναμένουμε τις εξελιξεις σου. Παντως το αυτοκινητο θα ειναι μετα σαν καινουργιο οπως το ειχες με βενζινη! Αλλά με το αεριο δυσκολα σε κοβω για πολλα χιλιομετρα....
dk6

Δημοσιευσεις: 45

Δημοσίευσηαπό mazda3 » Παρ 20 Νοέμ, 2015 11:19

dk6 έγραψε:
mazda3 έγραψε:Να το κινω μεχρι τη Δευτερα που θα μπει συνεργειο ?

Χαλαρά και μόνο για ανάγκη... Η ζημιά ήδη έγινε οπότε μην ανησυχείς. Απλά με τις κακές καύσεις που εχεις τωρα μπορει να κανεις κακο τον καταλυτη σου. Σιγουρα θα εχει βγει το check engine σαν ενδειξη... Ή θα αναβοσβήνει... Χαλαρά λοιπόν μεχρι την Δευτερα που θα πας συνεργειο. Αναμένουμε τις εξελιξεις σου. Παντως το αυτοκινητο θα ειναι μετα σαν καινουργιο οπως το ειχες με βενζινη! Αλλά με το αεριο δυσκολα σε κοβω για πολλα χιλιομετρα....

Δεν εχει αναψει κανενα λαμπακι ακομα..Ελπιζω να τη γλιτωσω με ρυθμιση βαλβιδων..Και εγω απορησα που δεν μου απαντησε καποιος αλλα δεν πειραζει..Με την ευκαιρια Ευχαριστω Πολυ ολους για τις απαντησεις τους και επιτρεψτε μου να πω πως θα προτιμουσα να μην υπηρχαν αντιπαραθεσεις..δεν βοηθουν κανεναν πιστευω..
mazda3

Δημοσιευσεις: 28

Δημοσίευσηαπό dk6 » Παρ 20 Νοέμ, 2015 14:41

Φίλε αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα και τουλάχιστον εγώ έχω τεκμήρια σε αυτά που σου λέω και έκανα. Προφύλαξε το αυτοκίνητό σου αυτές τις μέρες και πες μας τί συμβουλές και κινήσεις θα κάνει ο μηχανικός σου! Άσχετα με τις επιθέσεις εδώ μέσα να μας πεις τις εμπειρίες σου.
dk6

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 20 Νοέμ, 2015 17:31

Τεκμήρια έχουν μόνο όσοι πέθανε ζημιά ρε φίλε dk6? Αυτοί που δεν πέθανε τι πρέπει να κάνουν δηλαδή για να σε πείσουν;;;;
Αντε χαλάρωσε λίγο που έγινες εξπερ στο υγραεριο κατόπιν εορτής......εγώ πάλι πρώτα έμαθα και μετά έβαλα...........συμβουλές και κουβεντα δέκτες μόνο με σωστή κουβέντα με μαγκιες όχι.......μιλά μόνος σου
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό dk6 » Παρ 20 Νοέμ, 2015 18:05

maevius έγραψε:Τεκμήρια έχουν μόνο όσοι πέθανε ζημιά ρε φίλε dk6? Αυτοί που δεν πέθανε τι πρέπει να κάνουν δηλαδή για να σε πείσουν;;;;
Αντε χαλάρωσε λίγο που έγινες εξπερ στο υγραεριο κατόπιν εορτής......εγώ πάλι πρώτα έμαθα και μετά έβαλα...........συμβουλές και κουβεντα δέκτες μόνο με σωστή κουβέντα με μαγκιες όχι.......μιλά μόνος σου

Μαγκιές βλέπω από 2 συγκεκριμένα άτομα maevius και NickSt.

Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα.. Το αντίθετο βλέπω να προσπαθείτε και δεν το καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το αποδεχτώ! Στο φόρουμ αυτό μόνο υπέρ πρέπει να είμαστε και αν μας συμβεί κάτι φταίμε εμείς και μόνο; Λίγη λογική... Και δόξα το θεό δεν πέθανε κανείς όπως λες... :P
dk6

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 20 Νοέμ, 2015 18:27

dk6 έγραψε:
maevius έγραψε:Τεκμήρια έχουν μόνο όσοι πέθανε ζημιά ρε φίλε dk6? Αυτοί που δεν πέθανε τι πρέπει να κάνουν δηλαδή για να σε πείσουν;;;;

Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα.. Το αντίθετο βλέπω να προσπαθείτε και δεν το καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το αποδεχτώ! Στο φόρουμ αυτό μόνο υπέρ πρέπει να είμαστε και αν μας συμβεί κάτι φταίμε εμείς και μόνο; Λίγη λογική... Και δόξα το θεό δεν πέθανε κανείς όπως λες...

Αλήθεια Ε;
Ρε σαν ποιον μοιάζεις σαν ποιον μοιάζεις;;;
Πάντως εμείς dk6 (ή Κυριακό ή Νickkriti ή autogasexplotion ή όπως αλλιώς λέγεσαι όταν αποφασιζεις να τρολλαρεις) γράφουμε με 1 όνομα................δεν μπορείς να με πεισεις ότι είσαι άλλος αφού και ήπιος όταν προσπαθείς να το παιξεις όπως τώρα ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΙΛΑ από χλμ.........γιαυτό δεν συμμετείχα ενεργά ούτε θα ξανααπαντησω στα ψευδώνυμα σου στο προσεχές μέλλον.
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Παρ 20 Νοέμ, 2015 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό dk6 » Παρ 20 Νοέμ, 2015 18:45

maevius έγραψε:
dk6 έγραψε:

Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα.. Το αντίθετο βλέπω να προσπαθείτε και δεν το καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το αποδεχτώ! Στο φόρουμ αυτό μόνο υπέρ πρέπει να είμαστε και αν μας συμβεί κάτι φταίμε εμείς και μόνο; Λίγη λογική... Και δόξα το θεό δεν πέθανε κανείς όπως λες...

Αλήθεια Ε;
Ρε σαν ποιον μοιάζεις σαν ποιον μοιάζεις;;;
Πάντως εμείς dk6 (ή Κυριακό ή Νickkriti ή autogasexplotion ή όπως αλλιώς λέγεσαι όταν αποφασιζεις να τρολλαρεις) γράφουμε με 1 όνομα................δεν μπορείς να με πεισεις ότι είσαι άλλος αφού και ήπιος όταν προσπαθείς να το παιξεις όπως τώρα ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΙΛΑ από χλμ.........γιαυτό δεν συμμετείχαν ενεργά ούτε θα ξανααπαντησω στα ψευδώνυμα σου στο προσεχές μέλλον.

Ότι να είναι έτσι; Δεν πειράζει... Live your dream... Ζήσε το όνειρό σου...

Πάντως mazda3 μην πτοείσαι μίλησε εδώ όταν θα λυθεί το πρόβλημά σου και τις εντυπώσεις σου...
dk6

Δημοσίευσηαπό dk6 » Τρί 24 Νοέμ, 2015 23:40

Κανένα νέο mazda3? εγώ συνεχίζω με βενζίνη πλέον ακριβότερα βέβαια πιο ζωντανός κινητήρας από εδώ και πέρα μέχρι να πουληθεί το αυτοκίνητο.... Το κιτ δουλεύει κανονικά της υγραεριοκίνησης αλλά το ψυχολογικό κόστος δεν με αφήνει να πατήσω το κουμπί... @mazda3 περιμένουμε νέα!
dk6

Δημοσίευσηαπό erimitis » Πέμ 26 Νοέμ, 2015 01:04

Θα αλλαξω το ονομα μου και απο ετιμιτις θα γινω check engine.
Φετος θα γραψω γραμμα στον Αι Βασιλη και θα του ζητησω αυτο το λαμπακι να μην ξανα αναψει ποτε

Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό dk6 » Πέμ 26 Νοέμ, 2015 09:10

Αρχίζω και ανησυχώ για τον mazda3! Θα αρχίσω τα τηλ στις μάντρες...
dk6

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 17 επισκέπτες