Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με BRC24 λιγότερα χιλιόμετρα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα με BRC24 λιγότερα χιλιόμετρα

Δημοσίευσηαπό viallesi » Τετ 23 Δεκ, 2015 00:16

koriosg4 έγραψε:
viallesi έγραψε:Όλα τα αμάξια καίνε περισσότερο τον χειμώνα ανεξαρτήτως καυσίμου. Τα λαμπάκια που ρυθμίσεις δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να έχουν σχέση. Μου φαίνεται εντελώς απίθανο. Τα 40 χλμ διαφορά ειναι περίπου 0,6 επιπλέον στην κατανάλωση σου που ειναι normal για χειμώνα. Δες και στο spritmonitor διάφορες μετρήσεις για να καταλάβεις την διαφορά χειμώνα καλοκαίρι.

Τώρα αν επιμένεις ότι σχετίζεται με τα λαμπάκια συνέχισε το ψάξιμο και ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα.

Δεν λεω φιλε μου οτι σχετιζεται με τα λαμπακια αυτο μου το ειπε και ο μαστορας,εγω αναφερω το γεγονος,μπορει να ηταν τυχαιο,αυτο ψαχνουμε να βρουμε.Και γιατι ενα χρονο και κατι ημουν απο 380-395 και τωρα παιζω στα 330-360?Μαζι με τα ξεκινηματα,και 35,5 - 36,5 καθε φορα που γεμιζα.

Τι να σου πω τώρα. Νόμιζα ότι ήταν κάτι που συνέβη εδώ και 2 μήνες. Αν λες ότι και πέρυσι τέτοια εποχή είχες χαμηλότερη κατανάλωση τότε 2 μπορεί να συμβαίνουν.
Είχες φτωχό μίγμα εδώ και 1 χρόνο πράγμα πολύ κακό για το αμάξι σου
Το μίγμα σου είμαι αυτή την στιγμή πλούσιο

Ένα OBD reader θα σου λύσει τις απορίες. Μέτρα τα fuel trim και πράξε ανάλογα.
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό bromonano » Παρ 01 Ιαν, 2016 16:27

Έχω ένα colt reload 1.3 του 08,με landirenzo σύστημα. Το αμάξι είχε 95000 χλμ όταν το πέρασα. Έχω κάνει 10000 χλμ μέσα σε 3 μήνες. κανενα προβλημα δεν έχω, δουλεύει άριστα. Από όταν πήγα Κ εγώ να ρυθμίσω τα λαμπάκια γιατί ήταν αλλά Ντι άλλων (έφτανε στο κόκκινο είχα κάνει 200 Χλμ Κ είχα αλλά 300 μέσα) έπεσα 50 60 χλμ κάτω σε αυτονομία. Επίσης ενώ έπαιρνε 36 λίτρα (44 δεξαμενή) τώρα παίρνει 32 περίπου. Είναι σαν να μένουν 4 λίτρα μέσα. Ο εγκαταστης λέει ότι αποκλείεται να είναι από τα λαμπάκια, μου πείραξε λίγο το φλοτερ Κ ανέβηκα στα 33 33,5. Μήπως από την ρύθμιση που έκανε μετράει λιγότερα volt η αντλία του υγραερίου όταν τελειώνει, δεν ξέρω τι να πω
bromonano

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό dimny » Κυρ 24 Ιαν, 2016 22:53

εγώ το μόνο που θα σου πω είναι ότι το φλοτέρ της BRC είναι μάπα...
από καινούργιο υπήρχαν πρατήρια που με άφηνε και γέμιζα στο 98% την δεξαμενή και άλλα στο 80% .

Μετα από καιρό κολλάει καμια φορά το φλοτέρ και δεν με αφήνει να βάλω πάνωε από το 75% ..

Βαρεθηκα να πηγαινοέρχομαι στον εγκαταστάτη και το έχω παρατήσει έτσι..
dimny

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό referravag » Δευτ 25 Ιαν, 2016 03:24

Όλοι όσοι πήγατε για ρύθμιση στα λαμπάκια που υποστηρίζετε ότι βγάζετε λιγότερα χιλιόμετρα μετά τη νέα ρύθμιση, δοκιμάσατε να επαναφέρετε τις αρχικές τιμες για τα mV όπως ήταν δηλαδή που έδειχναν λάθος τη στάθμη για να δείτε εάν βγάζετε τα χιλιόμετρα που βγάζετε πριν τη νέα ρύθμιση;
Peugeot 207 1.4 VTi
Citroën C4 1.4
KIT: BRC P&D MY10
Petrol Rst: LPGTECH EmuTECH Pb-Level-02
referravag

Δημοσιευσεις: 441

Δημοσίευσηαπό referravag » Δευτ 25 Ιαν, 2016 04:24

dimny έγραψε:εγώ το μόνο που θα σου πω είναι ότι το φλοτέρ της BRC είναι μάπα...
από καινούργιο υπήρχαν πρατήρια που με άφηνε και γέμιζα στο 98% την δεξαμενή και άλλα στο 80% .

Μετα από καιρό κολλάει καμια φορά το φλοτέρ και δεν με αφήνει να βάλω πάνωε από το 75% ..

Βαρεθηκα να πηγαινοέρχομαι στον εγκαταστάτη και το έχω παρατήσει έτσι..

Και σε εμάς κολλούσε το φλοτέρ και φούλαρε μέχρι πάνω 56,5l σε 58άρα δεξαμενή. Αλλάχτηκε φλοτέρ καθώς το πρώτο κόλλαγε. Πάμε στο βενζινάδικο να γεμίσουμε, πάλι τα ίδια... Τελικά αντικαταστάθηκε όλη η δεξαμενή με νέο πάλι φλοτερ καθώς το δεύτερο που είχαμε βάλει δεν μπορούσε να αφαιρεθεί από γεμάτη δεξαμενή και από τότε δουλεύει άψογα. Σταματάει πάντα στα 46,5 λίτρα +-1 λίτρο.
Peugeot 207 1.4 VTi
Citroën C4 1.4
KIT: BRC P&D MY10
Petrol Rst: LPGTECH EmuTECH Pb-Level-02
referravag

Δημοσιευσεις: 441

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 70 επισκέπτες